IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • RepeszElek
    Sziasztok!
    Szinte semmit sem tudok a repülésről de biztos ami biztos megvettem ezt az Il-2 Battle of stalingradot meg vettem egy logitech 3d pro joystickot is.
    Természetesen pár dolgot máris nem értek,gondoltam hátha megsajnál valaki és segít :)
    1.
    Multiplayerben felszálláskor nincs valami külső kamera nézetre lehetőség vagy csak egy pillanatnyi felülnézet bármi ami megmutatja hol a francba vagyok és ne kelljen azt a hülye kifutót keresgélnem? Ha az igazi életben szolgálnék azon a reptéren még azt is tudnám hogy a zuhanyzó merre van de így elég vicces hogy csak így odarak na tessék szállj fel!

2.Az is érdekelne hogy a legjobb kanyarodni mert én most azt játszom hogy hol az egyik kereket hol a másikat fékezem ami bombázónál tökéletesen bevált de a vadászgépeknél elég macera..

3.Ha már a bombázót említettem megkérdezném azt is hogy azzal miért nem tudok nagy sebességet elérni? Maxra tolom a gázkart a motor felpörög de mégis alig alig vánszorog a szerencsétlen mintha valami visszafogná és ilyen kis sebességgel nem tudom felemelni.
    A vádászgépnél ilyen gondom nincs vajon mi lehet ez?

4.A vadászgépnél van más gondom:) Szép finoman adagolom a gázt mert különben balra egyből kitőr a gép és közben a csűrőlapokkal korrigálok majd szép lassan elkezdem felhúzni és szép lassan el is kezd emelkedni de aztán alig hogy elrugaszkodtam pár méterrel a földtől mintha valami visszafogná és elkezd balra kanyarodni és lezuhanok.
    ?
    Ha valaki érez magában némi türelmet ahhoz hogy segítsen egy kezdő játékosnak annak nagyon szépen köszönöm! :)