IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • Fürtös
    Mai történet, csak hogy lássátok az apró különbségeket ami miatt ott tart Magyarosrszág ahol...

A cégtől az egyik mérnökcsaj ment Budapestre 4 napra az egyik barátnőjével.
    Szólt hogy ajánljak valamit hova érdemes menni.
    Na gondoltam adjunk az országimázsnak, mondom neki kiscsaj no para, van taxis rokonom kiküldöm eléd a reptérre vendégeim vagytok egy városnézésre.
    Kuzin hatalmas arc, taxis létére rettenetesen művelt és nagyon jó humorérzéke van ,szóval bíztam benne, hogy el lesznek varázsolva a csajok.
    (Meg ugye ki tudja hálából hova lehet belógatni a kukacot)

Namost azt képzeld el, hogy próbálod elmagyarázni egy angolnak ,hogy ki kell mennie a terminálból mert a taxisofőr nem mehet be elé!
    Mert történetesen az ő cége nem állhat be a reptére, csak keresztülhajthat.
    Ez nekünk természetes mert ebben nőttünk fel és megszoktuk.

De látni kellett volna az arcát amikor kérdezte,hogy ez most akkor hogy? Meg hogy akkor nállunk nem mindenki egyenlő? Meg ezt, hogy engedik meg? És legfőképp a többi taxis miért nem jelzi a kormányzatnak a problémát?

Bonyolult volt na, és még hány ilyen dolog van?

Mikor az oktatásügyi minisztérium kirendelt irodájában közlik velem, hogy az én szakmám nem létezik... Hiába mutogattam én a bizonyítványom, hogy hát csókolom ezt itt éppen nem tegnap nyomtattam...
    Angliai nyelvvizsga papir? Hát ők azt nem fogadják el, tessék magyarországon csinálni...

Kabaré az egész mondom én...