IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • pontijonny
    Én nem bántom a multikat.Mint mondtam az embereken múlik,. Szervezni kell valódi szakszervezetet és akkor lesz normális bér is. Ha kell ki kell menni az utcára (mint bárhol a világon) és az érdekeikért kiállni. Csak fél mindenki ,félti a kis munkáját ,mert az a biztos. Ne félj ha nem találna munkaerőt a multi IS lenne magasabb bér. Ezt nyugat európában már lejátszották sok évvel ezelőtt ,ránk még várna ez a feladat.Emlékeim szerint 40 évvel ezelőtt azért lángoltak az utcák szerta a fejlett nyugaton mikor a munkások kicsit berzenkedtek.
    Persze itt csak valamelyik párt miatt mennek az emberek tüntetni .Ezt pl nem is értem:)
    Mindenféle meneteket csinálnak és tényleg birkák módjára ballagnak ,csak ,hogy 1-2 ember jobban érezze magát.