IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • pontijonny
    Papa:) Elbeszéltek egymás mellett.
    Maradjunk a tényeknél.
    Ma a nagy átlag havi 150000 forintot jó ha megkeres.Ezen kár vitatkozni sajna ez van.
    Most,hogy egy IT szakember egyes cégeknél jól meg van becsülve az is rendben van. De ők a kevesek.
    Ott a fiam ,semmi melóért hazavisz 4-5 kilót. Jó helyre sikerült bejutnia,ügyes is volt meg szorgalmas is.
    Én örülök neki.
    De sok ismerősöm igen nehéz melóért lófax pénzt kap. És ez is ott van azon az érmen.
    Minden munka fontos és hasznos ez ne legyen vita tárgya,aki csinál valami hasznosat az megbecsülést érdemel.
    Az én melóm leértékelődött sajna.Én ezt elfogadtam,nem is emiatt berzenkedek,vagy csinálok mást ,vagy elmegyek a retekbe.
    Amúgy én 22 éves korom óta a magam ura vagyok nekem nem új ha egyszer szarabbul megy ,egyszer meg jobban.
    De azt tudom,hogy ebben az országban becsületesen vállalkozni régen se és most se lehet aki mást mond az hazudik.
    Bár már jókat röhögök az embereken ,mint minap egy ismerős megkeresett,hogy kéne neki csinálni egy kis felújítást és nem talál szakembereket,de persze jó és olcsó legyen. Mondtam neki ,hogy biza akkor fel kell gyűrni az ingujjat oszt neki kell állni,mert én sajna nem csinálom meg a fentebb leírt feltételekkel. Úgy hogy lesz ennek még bőjtje,hallok ám mostanában történeteket a mekkelekekről.
    Amúgy biztos fog ez is változni majd,csak én már nem akarok itt a csodára várni. Meg amúgy is a tengerpartra vágyom:)