IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
Caterpillar #81911 Épp akartam mondani, hogy ugyan nem reprezentatív, bár állítólag "mennyire sok IT van és minek ennyi", de valószínűleg, ha valaki IT-ként dolgozott már multinál, soha többet nem akar visszamenni kis cégekhez, mindamellett a fizetésekben is toronymagasan verik az összes alternatívát (és most a start up cégektől tekintsünk el).
Persze mindeközben dolgozni is kell, bár megkockáztatom közel sem annyit mint az imént említett kis cégeknél, ahol a főnök mindent elvállal, és tegnapra akar...
Az én esetemet alapul véve, Budapesten élek, Székesfehérváron dolgozom, kíváncsi lennék melyik cég adna nekem egy kocsit havi 7800Ft -ért, hogy munkába járhassak?
De mondom, ez csak egy szektor, valószínűleg máshol nagyon mások a körülmények és nem védeni akarom a multikat, de a magyaroknak úgyis mindig kell valami ellenségkép(EU, multik, nemzetek, vallások, akár ő maga), aki miatt lehet mondani, hogy minden szar, közben a szomszéd tehene is dögöljön meg azért, csak mert csak...