IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • pontijonny
    Nem is költözik hetente.
    És biza igen a szolgáltatás az máshol drága ,de majd csak figyelj ,hogy 1-2 év múlva itthon is mennyi lesz.
    Amúgy meg kár ezen agyalni.
    Körforgás van ,hol ennek jó itthon ,hol annak.
    Amikor nőttek a lakóparkok mint a gomba ,nem győztük a munkát.
    Most nem épül semmi nekünk xar.
    Amikor az idegenforgalom nem ment Soltom te sem voltál boldog.Most megy (hál istennek ) így jó neked.
    De mi vállalkozók vagyunk ,én nem mernék véleményezni multiknál dolgozó munkavállalókat,mert nem tudom ,nem értem az indokaikat ,hogy annyiért mért megy el.Azaz értem sőtt!. Enni kell adni a gyereknek.
    De ez nem élet baxxa meg. Bár lehet másnak az.
    Jelzem az egyéni problémák azok sajnálatosak csak senkit sem érdekelnek ugye.
    Nemrég volt ez a Nagy hír ,hogy orbi pajtija ez a simicska hőbörgött és tele volt vele még a WC is.
    Na az utcánkba van es krapek olyan 30 as néha együtt sétáltatunk kutyát.
    Kérdi azaz mondja,hogy hallottam e mi történt.
    Mondom ja valami dereng de pont lexarom.
    Ne mondjam már mert itt most lesz baj ,meg ő a Hír TV -nél dolgozik és most fél mert lehet nem lesz állása, mert a főnökei is felmondtak,de most mi legyen,meg ez így nem lesz jó és a tömegeknek melléjük kell állni mert sajtószabadság is odakerült,aztán jött a politikával stb.
    Mondom neki.
    Ne haragudj,de mint előbb is említettem lexarom.És tudod mit? Szerintem nagyon ez senkit se érdekel.
    Kérdem én,téged zavar,hogy alig van munkám?
    Hát izé ,hozé,ott dadogott a pali.
    Na ugye ,téged se érdekel miből élek.
    Akkor mit gondolsz azért mert te a Hír TV nél dolgozol már érdekes is leszel?
    Mondjuk azóta nem beszélünk.
    Most ezt mért is írtam le?:)))