IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • Solt
    Ebben a dologban az a szép, hogy a vezetéstől függetlenül működik, kizárólag rajtunk múlik! Ha mindenki úgy gondolkozna ahogy vázoltam, akkor a vezetés a feje tetejére is állhatna... azt meg ne feledd, hogy a politikus olyan állatfajta, hogy amit nem tud megakadályozni, annak az élére áll.

Ez nem önáltatás, és nem is sanyargatás... amíg lehet, próbálok a környezetemnek példát mutatni, mert ezzel tudok segíteni, semmi mással. Ha valamit tenni akarunk azért, hogy itthon jobb legyen, akkor az csak úgy megy, ha az értelmes emberek példát mutatnak, akár áldozatok árán is, és akár ilyen "kis" dolgokban is...

Azt értem, hogy az arányokról van szó, direkt ezért említettem a szolgáltatásokat... aránytalanul drágábbak kint. Az említett rokonunk költöztetése itthon kb 100 euró volt... az ő bevallása szerint ugyanez kint 1200 eurójába került. Nem kap 12x nagyobb nyugdíjat mint itthon... :)