IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
Solt #81905 De az élet nem csak a termékekből áll. Itthon még a fővárosban is kapsz már egy kulturált albérletet 200 euró környékén, megnézném, hogy Berlinben ezért mit kapnál... :) De millió dolog van még, ami horrorisztikusan drágább mint nálunk. ( főleg szolgáltatások )
A magyar termékhez meg egy dolgot... én úgy vagyok vele, hogy megnézem mennyi pénzem van mondjuk paradicsomra. Ha az 1000.-Forint, akkor annyiért veszek magyar paradicsomot. Inkább beérem kevesebbel, az 1 kiló helyett veszek csak 70 dekát, de olyan termékért nem adok pénzt, amit mi is megtudunk világszínvonalon termelni.
Hogy mért? Mert hosszútávon az az érdekem, hogy életképes legyen a magyar mezőgazdaság... az az érdekem, hogy annak a gyereke aki azt a paradicsomot megtermeli, az megtalálja otthon a számításait, át akarja venni a szüleitől a vállalkozást, és kényelmesen megéljen belőle. Ha ez nem így van, akkor elhagyja az otthonát, bejön a városba, hogy itt érvényesüljön, ezzel munkaerő túlkínálat lesz, csökkenek a bérek, és nem csak magával baszik ki, hanem az én gyerekemmel is.
Ezért én egy dolgot tehetek... azt a pénzt amit élelmiszerre szánok, azt neki adom, és nem a spanyol, görög, szlovák, egyéb parasztnak. Inkább eszek egy kicsivel kevesebbet, de a külföldi termékért csak akkor fizetek, ha nincs magyar alternatívája. Tehát multi helyett irány a piac... ;)