IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • repvez
    Ezt tudom, hogy minden országnak megvan az a köre ami drágább a másikénál és van ami olcsóbb.DE azért ha valaki elmegy dolgozni és akkor azért jut másra is belőle nem csak a számlák befizetése és a család eltartása..

Jol fel tudom huzni magam azokon az összehasonlitásokon amik voltak régebben, hogy mi mennyibe kerül máshol és itthon, de sose vetették össze a fizetésekkel csak azt hogy hol mi olcsobb vagy drágább. Pedig nem mindegy hogy Valami nálunk 3k máshol meg 5k . akkor mondhatjuk , hogy ott drágább igen ,de ha azt nézzük , hogy itthon 100k hoz viszonyitott az ára mig máshol meg 500k akkor máris más az arány. és a drágább lesz az olcsóbb .

ÉS itt jöhetnek az egészséges étrendell meg a magyar termékek vásárlásával, ha a külföldi termékböl olcsobban kijövök egy hónapban akkor , nem azt kell mérlegelnem, hogy mert a magyar gazdaság ettől rosszabb lesz. Ha lenne miből sztem mindenki megvenné a drágább minőségibb magyar terméket.