IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
Caterpillar #81897 Én értem a problémádat, de biztos, hogy ez a multik hibája? Értem ez alatt az életminőség romlását...
Ha jól értem vállalkozó vagy, akkor a kérdésem a következő, te személyesen hány évet dolgoztál multinál, nem ismerős vagy akárki, te magad?
Fontos kérdés, de talán még fontosabb, hogy tételezzük fel nem adnak annyit mint Németországban, ez tény, de adnak, és stabilan, bejelentve.
Mi a jobb:
- Fizetést kapni a munkádért stabilan
- "Talán a főnök kifizeti a három hónappal ezelőtti elmaradást is, ráadásul be se vagyok jelentve..."
Persze, lehet szidni a multit, de a példád is mutatja, ha "szemét" helyett minőséget gyártasz, lesz rá kereslet. Ha meg nem, akkor még mindig lehet menni külföldre, igen valószínűleg kurvanehéz, valószínűleg lemondással jár, sokkal, de a lehetőség adott.
Lemondani senki sem szeret, főleg itthon....
És félreértés ne essék, nem vagyok multibérenc, sok mindennel én sem értek egyet, de a fő ok még mindig a fejekkel van, nem a cégekkel.