IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
Caterpillar #81891 Ezzel azért nem értek egyet, mert a "gonosz multik" azok amik jellemzően normális fizetést és korrektül bejelentett munkahelyet kínálnak, ezzel szemben a kis és közepes cégek, esetleg csak fele pénz vagy minimál bér többi kézhez politikát űzik.
Persze én csak a saját szakmámbeli helyzetből tudok kiindulni.
Az Eu-s gyarmatos badarságot meg nem is értem....
Nekem azt hiszem a mai Magyar átlaghoz képest (mondjuk magam se mtudom mi az átlag, mert minden második autó új BMW, Audi, Merci...) jó fizető állásom van, mégsem szeretnék túl sokáig itt maradni, és nem azért mert ne szeretném Magyarországot. Ha nem szeretném, nem mentem volna önként hazaszeretetből katonának (hogy később otthagytam, már egy másik szomorú történet), sajnos ahogy Fürtös is leírta, itt a fejekben van óriási baj. A "dögöljön a szomszédé is" mentalitástól pedig egyenesen hányok.... Vagy amikor mesélem, hogy melót szeretnék váltani és az első reakció a "De hát te mennyire jól keresel, miért akarsz te ugrálni?".. Miért hiszi bárki, hogy a pénz miatt? Nem lehet valaki esetleg igényes önmagával szemben, nem akarhat fejlődni, előrejutni? "Maradjál a kis picsádon, csináld amit eddig, úgyis jól keresel..."
Borzasztó... :(