IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • Fürtös
    A kedvenc történetem még évekkel ezelőttről:
    Fiatal apuka asszonykával gyerekkel, (kölyökkorom óta barátom) panaszkodik ,hogy Cigányok költöztek a szomszédba és elkezdődtek a szokásos problémák.(lakótelep).
    Mondtam neki: Barátom, van itt még rajtad kívül jópár fiatal gyerekes apuka, hívd össze őket és ballagjatok át a szomszédba.
    Mire ő:
    Ő nem akar balhét...
    Én:
    Nem is kell, isten őrizz bántani őket, csak meg kell nekik mondani, hogy szívesen látjátok őket amíg normálisan élnek és próbálnak beilleszkedni.
    Ám ha nem vislekednek akkor minden percüket pokollá fogjátok tenni.
    Ő:
    Áááá inkább kulcsra zárom az ajtót és kihívom a rendőrséget...
    Én:
    Szerintem ha odáig fajul a dolog,hogy a rendőrséget kell hívni akkor már késő, nem gondolod?
    Ő:
    Hát majd valaki majd csak helyre rakja őket már végre...

Ez van otthon, mindenki változást akar de neki ne kelljen kellemetlenül érezni magát miatta.

A másik kedvenc történetem:

Van Afrikában egy népcsoport akinek tradicionális kajája valamiféle gyík, de frankón élve megfőzve.
    Belerakják a vízbe, csórikám persze örül neki mert ott nedvesség nem sok van. Alágyujtanak, és elkezdik forralni a vizet.
    Gyíkocskának annyira fejletlen az agya meg az idegrendszere, hogy mire rájön, hogy ki kellene mászni megfő...

Dolgoztam nagyon gazdag embereknek, fültanúja voltam olyan beszélgetéseknek,hogy el sem hinnétek ha elmondanám.
    Magyarországon a politika egy vicc, szavazhattok bárkire nem lesz jobb, ma Magyaroraszágon egyik(!!!!!) politikusnak sem célja,hogy az országot rendberakja. A jobbikból egykor lehetett volna valami de még idejében szétbombázták.
    Minden politikai frakció saját zsebre dolgozik, Elsődleges céljuk annak a támogató rétegnek a kifizetése akik a megválasztásukat elősegítették.
    Másodsorban pedig a saját zsebüket próbálják minnél jobban megtölteni. Emiatt viszont hazánk a korrupció melegágya, pénzel bármelyik politikusunk megvehető, ezért az EU nak hihetetlenül egyszerű dolga volt velünk...

Kis olvasnivaló, nagyjából ,megfogalmazza mire is gondolok.

Mondjuk nem csak Magyarországgal van óriási baj, hanem a világgal is...