IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • pontijonny
    Várjá mán:) Én nem mondtam ,hogy mindenki menjen. Nekem tele lett a púpom oszt veszem a kalapom:)
    Ráadásul elég sokáig húztam asszem, ha jobban belegondolok ugyan azt kellett volna csinálnom mint sok barátomnak akik 10-15 éve már szedték a sátorfájukat,de én mindig bizakodtam. Mondjuk xar szakmát választottam ,akármennyire is jó vagyok benne,ez az én hibám ezt aláírom.
    De mint mondtam,én ebben az országban soha többet egy szöget nem teszek keresztbe ,és az én pénzemből egy politikus sem fog hízni arra mérget lehet venni. Jelzem nem véletlen,hogy nem kevés ember kihatolt már csak az ismeretségi körömből is.
    És persze,hogy tudsz itthon dolgozni.Én is tudok.-nék. Csak nem mindegy mennyi az annyi . Már a 15 évvel ezelőtti árakat is sokallják !
    Akkor lakjanak barlangban szoktam mondani.