IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
pontijonny #81883 Az a másik.Eddig elvoltam itthon mert azért összeszedtem a betevőt ,de mostanában az építő ipar az meghót.
Csöpög a munka de vagy nem ,vagy késve fizetnek,vagy fillérekért akarják.
Nemrég felhívott egy ficak aszonta bruttó 160 at adna per hó .Nem írom le a reakciómat ,de nem hinném,hogy még egyszer megkeresne.
Most keresek fordítót mert a szakmunkás bizonyítványt meg a mester levelemet le kell fordíttatnom,mert csak abban az esetben kaphat az ember normális bért kint, egy cimbimnek nincs ez meg és biza nem is kapja meg a szakmunkásnak járó pénzt akármilyen ügyes is.
Na ez a különbség bakker ,ott úgy látszik nem lehet minden jöttment "szaki"
Stuttgartba megyek ,mondjuk azért hetente biztos nem jövök onnan haza,de úgy gondolom ,hogy lévén nincs más dolgom ,3 hétig belehúzok,és havonta egy hétre hazajövök. legalábbis a terv az ez. Egyet biztosan tudok. Én itthon soha többet nem dolgozom, bár már hallom az infókat,hogy nincs szakember nagyon. Mondjuk meló se :)