IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
Sidewinder #8188 Hát télleg 1 nagy röhej az a cfs 3.Múlt vasárnap próbáltam ki,de ááá valami űbergáz.Azmég csak csak hagyján h rondább mint az Il-2.De ez a dugózásmentesség ultragáz.Ez a recsegés ropogás meg eszméletlen röhejes:)) Ha jobban elkezdtem húzni bámilyen gépet is fordulóban má nézegetttem a szárnyakat h mikor hagyom el valamelyiket:)Nem hinném h egy Fóka v egy Mustang már így könyörgött volna a kegyelemért,ha az ember mindössze 370 környékén késbe teszi és elkezdi húzni:)Én olvastam róla asszem (PC Guru-ban) értékelést is,ezért is próbáltam ki mert azt írták h sokkal élethűbb igazi felvett motorhangok vannak benne az IL-2-vel ellentétben.Ez igaz is.Az Il-2 1 edül a motorhangok terén gyengébb a CFS 3 nál,amúgy minden másban sztem nyugodtan mondhatom h fényévekre előtte jár.Apropó,délelőtt megrendeltem a cdgalaxistól az IL-2 1946-ot
Holnapra kihozzzák de csak Karácsonykor fogok vele játszani mer anyuék azt mondták h lkegyen ez az egyik ajándékom.Jó ajándék az tutti:D:D