91307

IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • Bucser
    Ismétlem a mérésnek semmi értelme tengerszinten. PONT.

Remélem érted, hogy a Magassági vadász kifejezés mit jelent. PONT.

• Her Laca
    Dehogy veszem ,csak társalgok:)
  • kiskorúbézoltán #8108
    Jajj , ne vedd már ilyen vérkomolyan a dolgot .
  • Her Laca
    Ez a háború szempontjábol igaz is. Node a bomber mehet kapálni ha nincsennek védővadászai. A kettő egy egység .De a hasznos dolgokat valóban a bombázók végzik.
  • Valka
    az is közrejátszhat, hogy tegnap 0-10 m-en, ma 20-30 m-en repültem. bár nem hiszem. talán v. széláramlás?
  • Valka
    javítok: a ta 152h1 560-at megy tengerszinten c pedig 590-et. nem tudom hogyan lehet ekkora különbség két mérés között, de pl a c nél nem is mw50-et írt ki tegnap, hanem v.mást.
  • kiskorúbézoltán #8104
    :DDD

a, csak->kizárólag

b, brájen meg egy lúzer volt

c, A "Flight of the Intruder "-ben mondták meg az igazságot :
    "Fighter pukes make movies. Bomber pilots make... HISTORY!"
  • Her Laca
    Már többször feltették eme fogas kérdést! Tán vissza kéne nézni egy csöppet:) Na de a válasz ! Tessék. Ez hiba Tedd fel rá a ace-t majd azPf -et ,utána mindenféle pacheket és megszünik.Vagy egyszerűen szerezd be a 46 ot és az mindent tartalmaz.
  • Willenbrock
    Én arra lennék kíváncsi hogy másnál is csinál-e olyat a FB hogy hadjárat módban néhány elvégzett küldetés után egyszer csak nem akarja betölteni a következő pályát a program.Ilyenkor persze oda van az egész kampány-minden eredménnyel együtt.Nálam ezt mindíg bejátssza.Az első résszel(IL-2)nincs ilyen gond.Amúgy a FB eredetiben van meg.
  • kiskorúbézoltán #8101
    S! :D
  • Tomy Lee
    Köszi.Látom a töréshez be kell szereznem pár dolgot neki.
    Ok,még 1×köszi.
  • repvez
    A válaszok sorrendben : nem ,igen
  • Tomy Lee
    Nem magam miatt kérdezek most,hanem ismerősöm végett.
    Szal az lenne a kérdés(e),hogy kell az alap játék az IL 2 Sturmovik 1946 nevezetű game install-hoz?Továbbá azt szeretné megtudni,hogy crack-elés megoldható e.
    Én lennék neki ez esetben a beszerző:)
    (remélem nem kell az alap game hozzá)
  • Lebowski
    :)
    a lényeg.
    ja és a CSAK bombázóval a CSAK-ot kéretik elfelejteni. a bombázó az bombázó... :)

önélzetes a kis latol
    (brájenélete)
  • Bucser
    Lehet, hogy jól repül a hülye is:D a Lényeg, hogy hamarabb kerüljön le mint én:D
  • Lebowski
    IL-2es berkekben kérem a LÁMA szó elkerülését. mint már jelezve volt ez nem egy viszketőujjal ravaszhuzogatos játék hanem az ész,taktika és az élvezet játéka. továbbá 'sose becsüld alá a hülyeség hatalmát', ahogy Golyófogó Tony mondja a blöffben. tehát a hülye is repülhet jól. adjuk meg a tiszteletet egymásnak :D

písz :)
  • Scottt
    Nem szeretem a mustangot ebben a gépben túlzottan ideges sztem én pl imádom a 47-38 as mind a kettő zsír kis gép főleg a Lightning nem véletlenül hívták Villás farkú ördögnek de a mustang jó volt akkor nem véletlenül alakult ki a Mustang pánik ők voltak a mumusok:)
  • kiskorúbézoltán #8093
    Lámább társaságban simán jut 1-2 kill egy-egy vereségre . :D
    Pedig csak bombázóval repülök ...
  • Bucser
    Sajnos nem:)
  • kiskorúbézoltán #8091
    Csodálkoznál ha azt mondanám , hogy gyakran bejön ? ;)
  • Lacusch69
    A Mustangok ellen jó taktika, ha rácsapás után felhúz (persze csak ha túlélted), és utánaeresztesz egy nyomjelzős géppuska-sorozatot. A profik nem eszik ezt meg, de a kevésbé jó ideggel rendelkezők erre elkezdenek forgolódni, vagyis sebességet veszteni. K4 Messzer, Hayate, Fóka stb... ilyenkor utoléri...
    A fegyverzete érdekes, mert szerintem folyadékhűtéses vadászok illetve korai japcsi gépek ellen elég erős, de egy Fókába vagy egy Hayatéba jó sokat bele kell lőni a .50-sel... Bombázók ellen gyengus. (Érdekes, hogy az F86-osok is ilyenekkel lövöldözték Koreában a MiG-eket.)
  • Her Laca
    Hát én már láttam a p51 -től csodát:) Egyszer egy orosz gyerek félelmetesett alakított vele.Csak azzal is tudni kell bánni.Pont olyan mint a fóka. Iszonyú gyors és azért a fegyverzete az erős. Meg sok a lőszer benne. Abban a pillanatban ahogy nekiállsz vele fordulózni véged ,de pl nincs az a messza ami utoléri ,főleg ha lendületből jön.
  • Sanyix
    Nemá p51-et lehet jól vezetni? :) Nekem arról csak az jut eszembe hogy gyenge, gagyinyomjelzős meggymagköpködő, alig lehet manőverezni, mert dugózik, és 1 találattól behal a motor (bár ezt akkor tapasztaltam amikor én lőttem a p51-re, de akkor nagyon gyakran). Az egyetlen amcsi vadász amivel elvagyok jól, az a p-38, nameg a p47 se rossz(szétlőhetetlen repülő tank :D), ha nem alacsonyan repül :)
  • Lacusch69
    Esetleg a Fóka pilóta hívójele "Airsheep" volt?

Más. Ha esetleg valaki még nem látta volna a Pumák pár évvel ezelőtti filmjét, itt megnézheti:

http://www.youtube.com/watch?v=lyWK0YRW958
  • Her Laca
    Hát a messzer magosban szerintem elég hervadt. Legalábbis itt a játékban.
    Egy musztáng ha jól vezetik bármikor megfogja.Szerencsére sokan nem jól vezetik:)A P47 az isten a nagy magasságban. Nem tudom láttott e valaki élőben P47 est ,de abban van akkora motor ,mint majdnem egy messzer:)
  • Her Laca
    És itt van az igazság!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Én meg nem tudom érteni pl ,hogy a korai ruszki gépekkel úgy 42 ig hogy a bánatban tudnak jól ismétlem jól harcolni a vvs pilóták.Néha beleülök egybe ,egybe és elborzadok Jak1 ,Lagg3 stb. De akik ismerik tudják ,mit és hogyan azok eredményesek velük. Az a lényege az egésznek,mint már írtam,hogy ismerni kell a saját illetve az ellenség gépeinek a tulajdonságait és az győz aki rá tudja erőltetni a saját elgondolását az ellenfélre. Véleményem szerint ez több mint lövöldözés,ez nagyban agymunka is. Ha előre el tudja tervezni az ember ,hogy mit is akar csinálni,és persze az adott körülményekhez igazodva improvizálni is tud akkor az nagy valószinűség szerint győzni fog.Mondok példát. War on egy G2 ő vel kellet védenem biombázót.Ellenem volt 3 P40 ezek közül egy humán ,és csatlakozott hozzá még önszorgalomból egy Lagg humán.
    Nos Négy gép ellen azért már óvatos az ember ,tehát felkúsztam 5500 m-re és sasoltam. Ők hála az égnek nem gondolkodtak ,pedig könnyen ráfaraghattam volna. Alólam jöttek felfele ,és bár négyen voltak mégis követni tudtam a mozgásukat. A humán p40 est benzinesre lőttem ,ő elmenekült,(megjegyzem nem mentem utána,pedig nagy volt a kisértés) a Lagg -ot is megszórtam a két ai-t meg lelőttem. Az igaz ,hogy egy fél órái bíbelődtem velük de ,hát nem lóverseny ez. Pedig ha legalább az egyik jó messze felém emelkedik ,és onnan meglep hát nem sok esélyem lett volna. Ezzel csak érzékeltetni szeretném ,hogy bizony gondolkodni nem árt ,nem csak lövöldözésből áll ez a dolog.
  • PhantomAss
    az a track egy kaki....attól függ milyen pilóta ellen jáccol
    ismerek olyan emberkét aki a d9-cel szarráver akármilyen spitet, nemtod megfogni földközelben sem (a múltkor pl 12 spitet mkIX-etlőtt le egy felszállásból egy full real szerveren az a5-ös fókával)a p 51 meg az egyik kedvencem:O) ha tudod hogy kell vele repülni 4k felett nagyon ott van..
  • Bucser

Kéne az easy kill mi?:D
  • Lacusch69
    Trükkök helyett elég, ha csak ezt (is) nézegeti az ember:

http://www.stonebridgecapital.co.uk/dox/il2c407m.msi
  • Scottt
    oké különben a ta-152 az tök zsír gép nem tom mi vele a bajotok, a g-10 se rossz nagy maggaságon:)
  • imp99
    valós
  • kiskorúbézoltán #8079
    Tisztelt Bucser (és tsai.) !

Muszáj nektek minden trükköt elárulni ? Szerintem nincs szebb látvány mint egy alacsonyan dogoló 152-es ...

kiskorú"ruszkigéppelrepül"zoltán
  • kiskorúbézoltán #8078
    Nyakam nem tenném rá de úgy emlékszem valós sebességet ad .
  • Scottt
    Yah télleg ezt már én is karatam kérdezni
  • Sanyix
    Amúgy az il2 a bal alsó sarokban valós, vagy mért sebességet ír ki?
  • Bucser
    A sebesség nem abszolút hanem relatív... és az a lényeg, hogy az enemynél gyorsabb legyél:D És azona magasságon a Ta 152 a jetek kivételével mindennél gyorsabb:D
  • Her Laca
    Nem nálam inkább az a tapasztalat ,meg a többieknél is ,hogy mintha simábban futna. Szerintem egy kicsit optimalizálták.De lehet ,hogy csak így érzem ,mert amúgy a 4.05 is simán megy full beállításokkal.
  • Valka
    a k4 is egész jó nagy magasságban, de zuhanásban 'csak' 900 kmh-ig bírja.
    a 152 meg a 190 kb 920-ig, kicsit tovább. egyébként nálam szaggat a '46, pedig gyengébb beállításokon fut mint a final. másnál is van ez?
  • Valka
    mer' aztán a ta olyan jól húz 10-en : )
    jó csíkot húz maga után : ) .....esetleg. ilyen magasságban már egyik sem húz jól.
  • Sanyix
    Hát rohadtul nem manőverezik olyan jól nagy magasságban a 190d mint a ta, és hát a motor se húz már olyan jól :)
    Egyébként alapból ott van az a ta152 vs p51 track, azon szépen látni ahogy széjjel kenik a p51-eket, és hogy milyen manővereket csinálnak abban a nem kicsi magasságban :)