IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • GaBika6
    Nem akarok megsérteni senkit, de a szomorú igazság az, hogy a 46-nak a repülőszimulátorhoz annyi köze van ma, hogy repülők vannak benne. Régen nem nagyon volt más, de szerencsére ma már lehet válogatni mindenkinek szájíze szerint! Most rákaptam a CLOD-ra a g940 miatt. Valahogy megfogott, pedig korábban nem tetszett. Valahogy más repülni normális joy-al, pedállal.
    A BOS pöcsről annyit, hogy valamivel jobb lett, de az alapdolgok nem sokat változtak. Pl. rohadt igazságtalan dolognak tartom, hogy egy lagocska nem esik le ha 20 minissel televerem. Jó dolog, hogy többet bírnak a gépek, de sztem eltúlozták ezt most meg. És a szárnya továbbra is füstöl ha eltalálom, amit ezidáig nem tudtak megmagyarázni továbbra sem. Az f4 továbbra is kicsit papírrepülő érzést ad, bár lehet a CLOD miatt összezavarodtam, de mintha valahogy gyengült volna ez az érzés is. Persze továbbra is szar! Összességében javult, de a gyerekbetegségek még mindig megvannak. A skin készítés 1.008-ban jó pofa. 1.009-ben a mission editor és a multi szerver jó dolog nagyon. Az ai erősebb lett valamivel, de az idióta imbolygása megmaradt, bár nem annyira erősen, valamivel gyengébben billeg úgy vettem észre. Remélem a következő frissítésben ráállnak a komolyabb hibákra, mert nemtom ki veszi meg a következő géparzenált.
    Utoljára szerkesztette: GaBika6, 2015.02.25. 10:30:07