IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
pontijonny #81871 Persze ,hogy lehet.Ottan van a beállításokban .
Mindent lehet állítani. Kérdezd meg Tomot ő a nagy mágus ebben ,én is mindig őt kérdeztem meg ,oszt elmondta ,beállítottam oszt évekig úgy is maradt:) Séróból nem is tudom mi mihez tartozik.
Gyakorolj oszt menni fog az. Más teljesen mint amit megszoktál a régi Il ben ,itt más a lövedékek röppályája meg kell szokni ,no meg az elé,alá ,mellé tartást is. Vegyél Track Ir-t mit szenvedsz ezekkel a free vackokkal. Mondjuk olyat sose próbáltam ,azaz egyszer 1 napig ,de meguntam igen hamar a baxakodást .
Na meg a repülés is más, a gépek viselkedése is. BF el ,de mindennel is legyen az hurkány ,vagy spit csakis energia harc ,az összes többi csak időpocsékolás,meg ha felmész majd online ra akkor ha elkezdesz forgolódni ,akkor úgyis pikk pakk lelőnek.Mondjuk eleinte így is úgy is.
Aztán vagy megedződsz ,vagy feladod:)