IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
Sidewinder #81825 Én a 80-as évek második felében születtem. Én is néztem a rajzfilmjeiket,a flúgos futamot, vagy éppen a testvársorozatát amiben a "Süsü Keselyűk Rohamosztag" állandóan egy postagalambot próbál elkapni a mai napig képes vagyok nézni,ha épp eszembe jut. Az USA-ért, az amerikaiakért kb úgy rajongtam,ahogy először te is. A rajongás akkor kezdett elmúlni amikor kiköltözött ismerősök révén hallottam az amerikai közoktatásról.Az sem növeli nálam a népszerűségüket, hogy például a CNN ami állítólag a világ vezető hírtelevíziója, képes mondjuk Ukrajnát a térképen berakni Pakisztánba! Az,hogy egy kentucky farmergyereknek fogalma sincs,arról,hogy hol van Ukrajna,az egy dolog. De ha a világ "vezető, mértékadó hírtelevíziója" ilyen baromságokat közvetít az már szánalmas. Ha a térképen nem tudják mutatni a témaként szolgáló országot, akkor miből gondoljam, hogy az amit mondanak róla, az majd igaz lesz? Ez a gyakran a semmire alapozott nagy arc ami elsősorban zavar bennük, a politikájuknak sem vagyok rajongója.