IL-2 Sturmovik, CloD, BoS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Ma mentem melóba ,de előtte megálltam itt nálunk a bolhán.Készültem,mert zsebre tettem 2 használhatatlan ámde szépen kinéző piszkafát ,meg egy jelzetlen ámde jó kést.Múlt héten láttam egy Robert Klaas borotvát (ez azért ritka egy darab meg az usákok istenítik) de 6 ezret kért érte a koma.Na odablattyogok hozzá,látom a kés sehol.Kérdem eladta.Igen szar volt a kedve mert mint mondta nem volt forgalma,de a bőrönd mélyéről előkotorta.Konkrétan egy majd zsír új beretváról van szó.Na mondom üzleteljünk.Mennyi.Mondja 5.Nevetek,mondom minap 6 volt.Mondja egy hét múlva lehet 4 lesz.Na akkor mondom adok én két beretvát ezért+ 1 ezrest.Vakarózik,de az asszonya mondja ,hogy nézzék meg.Mutatom,tetszik neki. Elbótoltuk. A két csoffadt vas az volt vagy 1500 am ba valamihez hozzácsapták .Ez meg ér kb 25-30 at ahogy az ebay en nézem.
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Nincs itt trollkodás. A csapat egyik fele szerint félig üres, a másik fele szerint pedig félig tele a pohár.
Utoljára szerkesztette: artivizsla, 2014.10.25. 18:01:55
Azt megtetszik engedni, hogy a Spanyol csupaszcsigák nemi életéről cseréljünk eszmét?
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
De persze Rákosi elvti volt a csúcs.
Én aszondom. Meneküljön ki merre lát!😊
A WD 40 NEM kontakt spray😊 Már leírtam mi is. Marja a rozsdát és kenést is ad valamennyit. Borotvát is abban áztatunk.
Ne terjeszd 😊
Utoljára szerkesztette: Her Laca, 2014.10.25. 16:57:23
Utoljára szerkesztette: LeonSilver, 2014.10.25. 16:39:47
Ezek az igazi, retardált faszparasztok! Az ilyen agyhalottak miatt tehet meg orsós azt, amit akar.
a wd-40 az kontaktspray.Ami azt jelenti hogy a vezetékek végéeriről ahova fújod lemarja a rozsdát. És folyni fog az áram akadálytalanul.
Namost ha ezt műanyagra fújod akkor ott is ugyanúgy mar.
Műanyagot glicerinnel, zsírral vagy szilikonnal szoktak kenni, semmi esetben sem maró anyaggal. <#rolleyes>#rolleyes>
www.smart-bus.hu
Nézzél át a dcs fórumra!
Utoljára szerkesztette: sakkay, 2014.10.25. 11:42:22
De még mindig inkább EU és Ámedika, mint oroszország, vagy a KGST 😄
Leon, erről beszélünk már napok óta, hogy megy a világ újrafelosztása a 3 hatalmi központ között, és pont az USA az, aki épp össze akarja ugrasztani ebből a triumvirátus 3 tagjából a másik kettőt úgy, hogy még tapsolni is kelljen hozzá. Nyilván szúrja a szemüket, hogy Vitya nem mindenben partner ehhez. Azért gondolj bele, hogy Magyarország a két hatalmi központ között helyezkedik el, miért baj az, ha ez figyelembe van véve ?
Utoljára szerkesztette: artivizsla, 2014.10.25. 10:03:40
Sajnálom, hogy nem látjátok mi folyik itt. De talán ez kicsit rávilágít a történések miértjére:
„A világ egy átmeneti korszakba lépett, és nem csupán egy következő történelmi korszakról van szó, hanem korszakváltásról. A globális erőegyensúly újraelosztása folyik és egy új többközpontú világrend van kialakulóban” – mondta Szergej Lavrov.
A kereskedelemmel nem lenne semmi probléma Will. Azt azért ugye nem kell mondanom, hogy az első orsós kormány szüntetett meg egy nagy halom orosz gazdasági kapcsolatot.
És ugye azt sem, hogy Paksot bővíteni kell, ez tiszta sor. Csak talán nem bármi áron.
Ugyan nekem semmi bajom az orosz emberekkel, de azért annyira itt látni sem szeretném őket.
És én inkább szeretnék az EU-hoz tartozni, mint mondjuk az Orosz Föderációhoz.
Már rég megtörtént akkorra a megállapodás, hogy kivonulnak.
Ornánc már csak nyitott kapukat döngetett.
Utoljára szerkesztette: lala42, 2014.10.25. 09:00:04
\" Captives nullos capere \" "Más nyelvet beszélsz,más nyelven írsz, De magyarul álmodsz,magyrul sírsz."
Új hír, hogy állítólag Franco küldött volna csapatokat, de az amik nem engedték útnak indítani őket.
A rezsimutyiról meg csak annyit, hogy átnéztem a számláimat :
gáz : 7700 Ft / hó megtakarítás
villany : 3500 Ft / hó megtakarítás
víz : 555 Ft / hó megtakarítás
szemét : 5757 Ft helyett 3495 Ft / negyedév
kémény : 3680 Ft helyett 1500 Ft
Utoljára szerkesztette: artivizsla, 2014.10.25. 08:46:06
Tudod Te egyáltalán, hogy '56-ban miért haltak meg honfitársaid? Ugyan csak 10 éves kisfiúcska voltál, de tudod Te, hogy '90-ben miről is szavaztunk, döntöttünk? Segítek. Többek között arról, hogy a ruszkik húzzanak innen a faszba és hagyjanak minket békén. Most meg ezek a szarok visszacsalogatják őket? Az sem zavar ugye, hogy orsós winnetou a Magyar Köztársaság kikiáltásának 25. évfordulóján elhúzta a belét az országból?
Csak gratulálni tudok.
Nézd meg EZT a videót, aztán utána mond, hogy nem elmeháborodott ez a fasz.
Rémhírkeltés volt, hogy bevezetik a netadót a varga szerint? Hát ki a faszom beszélt 1GB/150Ft-ról? Meg 700Ft-os plafonról?
Lehet tanulmányozni.
Esetleg azt is elmesélhetnéd, hogy hogy nem fogja a szolgáltató átterhelni az adót? Úgy, ahogyan a bankok sem terhelték át a tranzakciós illetéket?
Az átkos 40-ben is voltak "szabad választások", mégis habzó szájjal diktatúráztok mind <#rolleyes>#rolleyes>
Igaz még nem tilos vagy kötelező. De ha arra lesz szükség (a győzelemhez) semmi perc alatt átírják a "Kőbe Vésett Tákolmány" című viccgyűjteményt oszt jóvan.
No én is inkább az asszony kezébe adom... <#nyes>#nyes>
Utoljára szerkesztette: 77pxdumbo, 2014.10.24. 23:02:45
Jó éjt Uraim...
www.smart-bus.hu
Legrosszabb esetben az lesz ami volt... egyeduralom és áremelés, csak most a másik irányba, viszont akkor én is köpködni fogok rájuk, ezt megígérem!
Egyébként meg nem azért nem hiszem, hogy így lesz, mert szerelmes vagyok beléjük és elhiszek nekik mindent, hanem mert jól kivehető a végcél. Olyan alacsony energiaárak a térségben, ami a stratégiai befektetőket ide csábítja, itt tartja. Ezt szolgálja Paks II is...
www.smart-bus.hu
Én! Bevennélek a népnemzeti mutyiba😊
Amúgy amiket leírtál az csak kirakat.Persze ,hogy engedik ,hogy aki akar hőbörögjön. Nem csak ezek egy diktátum mutatói szerintem.
Azt, hogy nem érzitek jól magatokat így, illetve, hogy sok dologról más a véleményetek, azt készséggel elfogadom, fejet hajtok, és nem is akarlak az ellenkezőjéről meggyőzni még akkor sem, ha én másképpen tapasztalom ezeket.
Mondjuk azt még mindig várom, hogy valaki megmondja, ki csinálná ezt jobban... 😊
www.smart-bus.hu
És nem akarom most Besenyő Pestát idézni. Hosszútávon gondolkoznak a fiúk.
A legegyszerűbb példa .Nincs, ismétlem nincs szabad verseny! Csak arról beszélek amit én ismerek. Mutyi az van.