IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
Szepy2884 #81784 Na, a jenkikkel kapcsolatban nekem túl sok bajom nincsen. Rám elég komoly behatást tett a "kultúrájuk". Magyarán én amerikai rajzfilmeken és filmeken nőttem fel. Lévén 80-as években született gyerek vagyok, nekem amerika egy áhitattal nézett álomvilágnak tűnt gyerekfejjel.
Ma már felnőtt fejjel már persze árnyaltabb a kép. Szerintem amerika a mesterségesen elbutított elhízott, de mindenképpen túlságosan elkényelmesedett emberek hazája rengeteg problémával (bevándorlás, demográfia, gazdaság stb). De nem mondanám hogy hülyébbek csak mert amerikaiak.
Na a románokat én sem szívlelem, de velük nincsen semmilyen tapasztalatom. Itt németországban a gyárban ahol dolgozom a kétkezi betanított munkás az román vagy török. De a törökök közül sokan kiemelkedtek a sori munkából és művezetők technikusok inkább mint operátorok. A szellemi, irodai munkák pedig egyértelműen németeké.
A törökökkel nekem kifejezetten jó a viszonyom, pedig pont velük tudom magam legkevésbé megértetni, mert nem beszélek németül ők meg általában nem beszélnek angolul. De amint megtudják, hogy magyar vagyok, akkor valahogy mindig úgymond egymásra találunk. Rájöttem, hogy szeretnek minket és testvér népnek tartanak minket. Ráadásúl én is szívesen fogyasztom a török ételeket mert bár nincs bajom a német kajákkal sem de ha egy kicsit úgy érzem hogy nem csak finomat ennék de egy kicsit tartalmasabbat is akkor a törökökhöz megyek. Egy német nem eszi meg a török konyhát. Nem is igen vegyül velük.
Csak érdekességként. A gyár parkolójában ha látok egy drága sportkocsit akkor az nagyobb eséllyel lesz román vendégmunkásé vagy egy töröké
Konkrétan van egy Z4-es bmw meg egy Nissan GTR. Az egyik egy török targoncásé a másik meg egy román operátoré. A közvetlen német mérnök kollégáim pedig tök átlagos autókkal járnak ráadásul nem is a legfiatalabbakkal. 
Amúgy a csiga kifejetetten jó kaja :D Én kedvelem, csak nem értem miért olyan drága. Az íze és az állaga olyan mint a csirke zúza enyhe pocsolya mellék ízzel. Előételnek kifejezetten finom egy kis fűszervajas piritóssal..