91307

IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • pontijonny
  • pontijonny
    Intelligensen átsiklott felette:) És még csak nem is iszik a lelkem:)
  • pontijonny
    Nem tom:) Én sem csöves ,sem alkesz nem volnék,mégis eljárok a barátaimmal néha:)
    Régebben a sport is megvolt ,mert kerekedett néha egy kis svédtorna, a kultúrát meg csak szívtuk magunkba pl amikor a bárzongorista elklimpírozott egy kis Bach ot:)
  • Valka78
    Patcheld fel 7.03-ra, ahogy írtam.
  • owewewor
    kocsmába csak alkesz csövesek mennek
    én intelligens kultúrált sportos vagyok,úgyhogy az nálam kilőve
  • pontijonny
    "most akkor mi legyen?"
    Én mennék kocsmába pl.
  • owewewor
    a 7.0-at 4.12.1-re írja hogy telepíteni kell.

"
    Ensure that version of IL-2 that you are updating with HSFX 7.0, has already been updated to IL-2 Version 4.12.1,
    "

úgy ahogy Te momdod, hogy a 4.12.2-re tettem fel a hsfx 7-et úgy kifagyott a játék.. most akkor mi legyen?
  • pontijonny
  • Valka78
    Magam is efelé hajlok. Ennyi variálgatás meg vacakolás után sem megy, pedig igazából elsőre simán indulnia kellett volna. Kár vele vesződni. Még a végén rám fogják, hogy én csesztem el... Szépen vissza van csomagolva - ha nyugodt fejjel belegondolok, akkor maradjon is úgy - aztán vigye vissza a futár. Írok is a pcx-nek, hogy vegyék vissza.

De kösz, hogy próbáltatok segíteni.
  • pontijonny
  • pontijonny
    Még egy lehetőség ,mint az Armageddonban a Szergej ahogy működésre bírja az űrhajót.

Soltom.
    Elmondom mit kell csinálni.
    Visszaküldeni ,kapni egy újat ,betenni a cuccot ,működik ,örülni.
    Inkább retkeljen napokig a kétséges kimenetel miatt, egy lapba ha beteszed a cuccot akkor annak működni kell és kész.
    Utoljára szerkesztette: pontijonny, 2015.02.15. 20:54:11
  • Solt
    Szerkesztés után... :)

Rengeteg dolgot ki kéne próbálni, de így távsegítséggel ez ebben a formában sakk-matt...

Esetleg még azt próbáld ki, hogy olyan HDD-t csatlakoztass csak rá a Sata 0-s portra, amelyiken nincs oprendszer.
  • Valka78
    Nem, írtam is, hogy nem.
  • Solt
    A biztonság kedvéért csak megkérdezem harmadjára is... sípoló hangot nem ad ki amikor bekapcsolod? :))

• Valka78
    Nem. A pcx-ről rendeltem. Tök új -elvileg. De nem zárom ki hogy egyszer már valaki visszalökte és most meg elküldték nekem.
    Most nézem, hogy drágább lett valami 4k-val a lap.
  • pontijonny
    Akkor xar a lap. Használtan vetted?
  • Valka78
    Nem tudom lefotózni, mert most megint összeraktam a régit. De nagyjából ez van kiírva:
    processzor típus
    memória méret, single channel
    adattárolók listája
    Aztán választhatok, hogy del-el enter setup, vagy f11-el boot prioritás, de nem reagál egyikre sem.
    Nagyjából ennyi, ha jól emlékszem. Hibaüzenetet nem ír.

Clear cmos után annyi változás van, hogy kiírja, hogy clear cmos volt és f1 enter setup vagy f2 continue. F1 -re kiírja a bal alsó sarokba, hogy enter setup... - oszt úgy marad.

Nem sípol, csak ha nincs bent RAM, vagy billentyűzet. Az önellenőrző csipogás sem szól amúgy.

Utoljára szerkesztette: Valka78, 2015.02.15. 20:42:43
  • Valka78
    ja... Azt is csináltam. Még arra is gondoltam, hogy esetleg túl szorosan van rajt a hűtő, ezért csak simán rátettem a tetejére.
  • Solt
    Csinálj egy képet arról, ahol megáll. ( fotózd le a monitort )

Sípoló hangokat nem ad ki a gép amikor bekapcsolod? A 4 pines CPU tápcsatlakozó(k) rendesen a helyén van?
    Utoljára szerkesztette: Solt, 2015.02.15. 20:33:51
  • Solt
    Ez bárminél előfordulhat... :)) Én jártam már úgy, hogy 5x vettem ki és tettem vissza a CPU-t mire képet adott... a mai napig nem tudom mitől javult meg... :))
  • Valka78
    Megvolt, de semmi. Próbálgattam az összes ram foglalatot egy rammal is meg kettővel is. Volt hogy az összes adathordozót lekötöttem róla, de mindig ugyanaz. A telepítő cd-t is beraktam, hátha bootoláskor észreveszi, de nem. Ugyanez win8 cd-vel szintén semmi. Egyszerűen a hardverlista után nem lép tovább sehova. Mintha lefagyna, vagy mi.
  • pontijonny
    Na ezért nem vennék én ilyen cuccot. A falhoz is csapkodnám ,hogy ha összerakom és nem működik. Majd még biost meg anyámkínját keresgélni ,meg még 1 ram meg vudu varázslat ,plusz a háta mögé köp az ember és 4x megfordul a tengelye körül ,közben imákat mormol.
  • Solt
    1 db ram modult tegyél a processzorhoz legközelebbi foglalatba. Az usb-s billentyűzetet alaplapi usb portba tedd, csak 1 db hdd, vagy ssd legyen a 0-s sata porton, majd ezek után cmos clear.

Bekapcsolásnál nem sípol az alaplap?
    Utoljára szerkesztette: Solt, 2015.02.15. 20:26:02
  • Valka78
    Ez, amit írtam. Teljesen kompatibilis a proci meg a lap. Nem értem.
    Utoljára szerkesztette: Valka78, 2015.02.15. 20:20:25
  • Valka78
    Gyárilag is valami 3-4 hónapos bios van rajta a kézikönyv szerint. Valójában viszont annál újabb, ami gyanús is kicsit. Márhogy valaki biost frissíthetett rajta. Én mondjuk nem tudok, mert nem jut el a biosig, csak a hardvereket listázza ki oszt annyi. Kiírja, hogy "del enter setup" , meg valami az f11-el, de nem reagál semmire. Még a haverom usb-s billentyűzetét is áthozattam, de azzal sem lép tovább.
  • Solt
    Mi a pontos nyűg? :)
  • Valka78
    Ott a phenom... Egyébként felismeri, ki is irja, hogy kiaz-miaz, csak utána szépen úgy is marad. Vagy rossz a lap, vagy mittomén. Valszeg megy vissza a feladónak.
  • repvez
    vagy csak simán biost kell frissiteni rajt és már megy is. lehet még a gyári van rajta ami még nem támogatta az a fajtát.
  • macleody
    Compatibility.
  • pontijonny
    Mert csak nem hallgat a jó szóra. Mert az AMD az kompatibilis meg minden:) Most vehetsz egy retek procit is.
  • pontijonny
    http://aktiv.origo.hu/sport/boksz/20150215-soha-ennyi-penzert-nem-bokszoltak-meg-mint-pacquiao-es-mayweather.html

Ez mekkora meccs lesz. A pénzről nem is beszélve.
  • Valka78
    Hát ezt most megszívtam. Vettem egy tök új MSI 970 gaming alaplapot, gondoltam, majd beleteszem a phenom x4-et, de nem megy. Az elején még felismeri a hardwereket, de ott le is áll, nem reagál semmire. De még ezt is úgy hoztam elő belőle, hogy csináltam egy clear cmos-t.
    Lehet, hogy ezek valami olyan lapot küldtek amivel valaki már babrált? Pcx.hu-ról van.
  • Valka78
    Lehetőleg frissen telepített il2 4.12.2-re felrakod a 7.0-át, ami asszem 2 részből áll, majd a 7.03 auto updater, ami tartalmazza a 0.1 és 0.2-t. Az il2 főkönyvtárban találsz egy HSFX_Client_Updater.exe-t, azt is futtasd.
  • owewewor
    üdv!
    valaki tudna mondani egy hsfx 7 telepítési sorrendet? a 4.12.2-patchig
    köszönöm
  • Solt
    Jaj, hát kájolyi nálam kisbetű... :)))
  • artivizsla #81689
    Mondjuk én is alternatív módon tanítom az enyémnek, néha néz is rám. Mondtam már Gandhira meg Károlyira is neki, hogy idióták voltak, így egyből megértette, hogy mi az ábra.
  • Solt
    Nem néprádió ez tény, de közmédia, és emiatt egy nagy lépés ez... Szerintem.

A nevelt lányom még csak 12 éves, de már jeleztem neki, hogy szóljon amikor magyar vonatkozású anyaghoz érnek történelemből! :)
  • PhantomAss
    sajnos nincs felesleges, de nyugodtan vedd meg, megéri!
    (a pónit alázza :D )
  • Frenky
    Jó_reggelit! Most nézem, hogy akciós Fw 190 D-9 Dora (DCS World)
    Valakinek nincs egy felesleges Fw 190-ese, jó lenne letesztelnem.. :-) vagy át is venném...
  • pontijonny
    Mondjuk jut eszembe az érem másik oldala is ,hogy azért azt se kell elfelejtenünk,hogy mindkét nagy világégésben a legtöbb hősünk egyszerű parasztember volt ( ezt kéretik szó szerint venni semmi degradáló szándék nélkül) lévén őket vitték ki a frontokra,hisz a szakképzett munkás az érték volt,és persze a hivatásos állomány. És ahogy az öregemberek beszélnek akármely oldalon is voltak , bizony értelmetlennek látják már az egészet .