IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
Sidewinder #81777 Én például a románokat rühellem és az amerikaiakat. Viszont nem olyan szinten,hogy mindent alapból utálok, elutasítok, lenézek, ami ezen két nemzethez köthető. Attól, hogy nem szeretem az amerikaiakat például elismerem, hogy az F-22 egy kurvajó vadászbombázó, és valószínűleg a legfejlettebb rendszerben álló vadászgép jelenleg. A szőröstalpúakat kifejezetten nem szeretem, de ettől még elismerem, ha valami román és jó.
Az életem során eddig egyetlen jó román dologgal találkoztam: IS-28B2 vitorlázó repülőgép. Klassz, korlátozottan műrepülhető gép, és elképesztően masszívan van összerakva. Román léte ellenére nagyon várom már, hogy tavasszal újra repüljek vele. Mert jó és szerethető repülőgép. A franciákért én sem rajongok, főleg Trianon miatt. Viszont ha azt mondanák, hogy: "itt egy Mirage pattanj be hátra, nyomunk egy útvonalat" akkor nem tiltakoznék. Persze, ha előtte meg kéne enni egy csigát, akkor már igen :D