IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
croatianus #81673 Hát ja, nyilván gyártották, amire szükség volt.
Mint ahogy ezek az amerikai piacra valamikor tömegesen gyártott bowie-k is ott voltak minden sheffieldi cég kínálatában. De ez is eltűnik nemsokára, mint a borotvagyártás. Gondolom, csak megszokásból készítik a még meglévő cégek. Egy-két nosztalgikus lelkületű vadászon kívül (mert az apjának is ilyen vót) nem sokan vásárolhatják. Egy vérbeli "bushcrafter" hülyét kapna tőle (Nem "fulltangos"?!
). Egy angol késfórumon olvastam, ahogy lehúzzák ezeket. "Nem pontosak az illesztések" meg, hogy "puha acélból van"
. Gondolom ahhoz a VG10-hez képest gondolhatta, mert én rendesen megcsapkodtam vele ma egy darab bikkfát, aztán úgy meg "tollaztam", hogy majdnem elrepült, és ugyanúgy vitte a szőrt utána.
Nagy Árpád (Révész) mondta, amikor megjegyeztem, hogy azért milyen jó, hogy főleg az internetes fórumok, blogok hatására van egy kis divatja a hagyományos bicskának, hogy az tényleg jó, meg, hogy még van egy-két juhász, akik 5-6 évente elhasználnak egy körmölőt, de igazából a háziasszonyok tartják el a bótot. Bár Angliában a törvény is megtámogatja kissé a hagyományos bugylikat (amiből még szintén csinálnak jópofákat Sheffieldben), mert ott záras bicskát sem lehet hordani.
Bár biztos nem egészen így csinálják már azokat se:
videjó 1.
videjó 2.
De legalább nem Kínában meg Pakisztánban, mint a régi amerikai márkákat.