91307
IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
#81604 Az én alaplapomba az utolsó bios frissités után még belemegy az fx 8370 8 magos cucc, sztem az azért nem lehet olyan rossz teljesitménybe.
I5 össel simán egálba lehet és majd fele áron.
A későbbiekben nemtudom, hogy a DX12 és mantle mennyire fogják jól kihasználni a több fizikai magot és nem csak a virtuális intelest.
DE akkor eléggé előnybe lehet a 8 mag a 4 magos i5el szembe -
Valka78 #81603 Multi-core teszten a 6300 25%-al jobb, mint a 4160-as...
single core +40% intelnek
dual core +33% intelnek
Csak mert én is ezek között vacillálok.
Prohardwer intel i3/5/7 teszt
"CPU hőmérsékletek:
A korábbiakban említettek alapján ez egy viszonylag kritikus pont ezeknél a processzoroknál, így egy frissen összerakott rendszernél érdemes megnézni a hőfokokat üresjáratban és terhelés alatt egyaránt. A "K" jelzés nélküli, vagy más jelzéssel ellátott (pl. "S", lásd feljebb) processzoroknál is könnyen tapasztalható, hogy erős igénybevétel esetén a maghőmérsékletek megközelíthetik a víz forráspontját (normál környezeti paramétereket figyelembe véve, pl.: nyomás stb.), vagyis a 80-90 °C nem ritka eset. A tartós magas (> 90 °C) hőmérséklet természetesen nem optimális, ugyanakkor a terhelés alatti 80-85 °C üzemi hőfoknak tekinthető."
CPU Mark:
i3 4160: 4,998 pts
fx 6300: 6,363 pts
Nem olyan egyszerű ez...
Utoljára szerkesztette: Valka78, 2015.02.10. 18:10:57 -
croatianus #81602 Na, hát nekem épp most lett elegem az AMD-ből de nagyon, de ezt mondtam a minap TS-en.
Most nézegettem, hogy egy közepes i3-as (4160) egy szálon dupla teljesítményt oszt, több szálon pedig egál - példának okádék - az fx-6300-el, amit SEM tudok berakni a négy éve a jövőbeli fx-ek kedvéért vett lapomba. Ugyanazért az árért. Az ennél nagyobb fx-ekhez pedig mindjárt számolni kell a min. tízezret hűtőre, akkor is, ha alapon használod. Ha húzni akarod, akkor még a tápok között is szét kell nézni a felső polcon.
Úgyhogy eddigi gondolkodásnélküli AMD szimpatizánsként (lustaságból, mert eddig csak az volt), mivel mindenképp új lapot kell vegyek,, eszembe se jut AMD-seket nézegetni. Ahogy nézem, Intel-nél nem nagyon fordulhat elő, hogy egy aktuális i3-hoz vett lapba négy év múlva gyak. SEMMI komolyabbat ne tudjak betenni.
Kérdés: az i3-asoknál az, hogy négy szálon futnak, az nem ugyanaz a dolog, mint a "négymagos" fx-eknél? Márhogy, azokat nem ugyanúgy négymagosnak látja a rendszer?
(azért az r9 270-emmel semmi bajom) -
pontijonny #81601 AMD sose tudott egy értelmes procit összerakni sajna. Pontosabban fogalmazva jók azok (valamire ) ,csak miután ahogy te is említetted kezedbe kaparintasz egy inteles vasat ,na ott el is dől a kérdés,az áll visszarakása után:) Persze sokan körömszakadtukig állítják,hogy ez nem igaz ,pedig DE!:))) Ugyan ez a VGA területén.
-
Valka78 #81600 Szóval akkor intelből is inkább 4 magos. Hát sajna ez a legdrágább verzió.
Az AMD APU-k nem jelentenek valami többletet?
Utoljára szerkesztette: Valka78, 2015.02.10. 15:24:21 -
sakkay #81599 Igen azzal kiegészítve, hogy egyértelműen intel-ha szimulátorozni akarsz. Én eléggé AMD párti voltam, de amikor összehasonlítottam két ugyanazon gépet,(raktam össze őket és pár napig nálam volt) csak az egyikben i-5, a másikban fx-atomra hajtva:szétgyalázta az intel az fx-et, pedig óriási volt az órajel különbség. Teszt (rof clod dcs) után, miután az államat a helyére raktam, azonnal váltottam. Szóval BF-re mehet az AMD, szimre meg sajna intel. -
#81598 Dcs-ben a 2 magos intel sztem elmegy, eldolgozik még, de clod-ban már a több magos procival jobban jársz. Az hogy intel vagy amd erősen vita tárgya, de szimulátorokban sztem az intel a jobb. És valamiért a videókártyáknál is az nvidia felé billen a mérce. -
Valka78 #81597 A DCS, Clod, BoS mennyire igényli a 4 magos procit? Mert ahogy elnézem a 2 magos intel sok szempontból odaver a 4-6 magos magasabb órajelű AMD-nek is. És hát messze jobb a fogyasztása.
Árban viszont ugyanaz. -
Romeo One #81596 4xx-5xx is szóba jöhet, a keret korlátozott. -
#81595 Ugyanaz a kettő mechanikailag úgy tudom. Nekem az első képen lévő van, kb egy hónapja sikerült vennem 15e ft-ért (azon is van külön fék). Kicsit feljavítottam, a középen tartó pöcköt kivettem, és a visszahúzó rugót gumira cseréltem, így egész finoman mozog. Helikopterhez ajánlott, sokkal finomabban lehet irányítani a minyót.
Szóval mindkettő jó, amelyikhez olcsóbban hozzájutsz azt vedd.
Utoljára szerkesztette: PhantomAss, 2015.02.09. 21:59:22 -
Romeo One #81594 Nem porosodik valakinek a polcon egy GTX 6xx vagy 7xx? -
sakkay #81593 Szerintem az alap az egyik legjobb pedál...jóval jobb, mint a g940-é. -
Lacusch69 #81592 Bal-jobb pedálfék a normál verzión is van.
Nem nagy valami, de használható. -
Romeo One #81591 Üdv!
Akinek van, vagy használta, mi a különbség pedál1 és pedál2 között?
Árban elég sok, majdnem duplája. A combatnak robosztusabb a pedálrésze, és azon van külön bal-jobb fék, ha jól veszem le, vagy ez a simán is így van?
Neten volt fent egy, megalkudtam rá, hogy pár nap múlva elmegyek érte személyesen, erre 1 nappal előtte a suhanc írt, hogy "bocs eladtam másnak, nem baj?". No kommün...
Emiatt rászántam magam egyre újra, de elég jelentős az árkülönbség, különösen hogy hétvégén megdöglött a vidkari is, így most arra is kell költeni. -
pontijonny #81590
Utoljára szerkesztette: pontijonny, 2015.02.09. 18:59:10 -
#81589 Sziasztok!
Telepíteném fel a TF modot a -patchelt- CoD-ra ebben a sorrendben: Team Fusion Patch 3.0, 3.01, 4.0, 4.3
Értelemszerüen a 3.0 kezdeném,de az exe fájlok el sem indulnak Win 8-on (?). Esetleg erre van valami okosság ? (az tudom hogy cloderrel indul maga a játék)
Sajnos most nem tudok oprendszert váltani.
Szétbogarásztam magam külföldi fórumokon,de ahogy elnézem másnak ez a probléma nem jelentkezik.
-
Solt #81588 Pedig jó kis játék... -
#81587 Talán egyszer kipróbáltuk haverokkal, de nyavajogtak valamiért, azóta el se indítottam. -
Solt #81586 Hmmm... ez nekem kimaradt! :)
És játszotok vele? -
#81585 Dede, ingyen adták egy időben, én is akkor csaptam le rá. -
Solt #81584 Az nem a Metro 2033 volt? :) Azt osztogatták ingyen... a RO esetében én nem emlékszem ilyenre. -
Lacusch69 #81583 Régebben azt hiszem ingyen kaptam. -
Solt #81582 4,5 ojró a RO2! Hátha érdekel valakit... :) -
#81581 hát elvileg a google dob pár találatot ha beirod a opentrack profil és a játék nevét, de ugye minden játékhoz más a jó és minden embernek is és a ledes cucca is más méretekkel rendelkezik igy lehet , hogy van valakinek egy jó profilja,de az másnál lehet nem ugy fog müködni.
Hamár a clip méreteit átirtad onnantól már bukott az összes görbe is sztem.
Igy sajnos csak azt tudom mondani, hogy ez mindenkinek magának kell beállitani . -
Indi69 #81580 -
pontijonny #81579 -
Yserac #81578 Az engem is érdekelne, mert évek óta freetrack-et használok és az már nem igazán támogatott. Jó volna az opentrack-et a saját 3 point modellemhez belőni. -
Lysandus #81577 Volt rá terv. Hogy majd az F-35 veszi át az ő szerepét is. Csak hát az erre nem nagyon alkalmas, és még mindig nem teljesen bevethető. -
Indi69 #81576 Üdv. Ha valaki ezt használja, adhatna egy jó profilt vagy tanácsot mert kiszálkázza az idegeimet . Köszi már most -
Szepy2884 #81575 szerintem inkább büfizik -
Yserac #81574 Ezt tényleg ki fogják vonni a forgalomból? Valahol olvastam.
Fent van yt-on egy videó, amikor komplett kis oázist legyalul fákkal, talibánokkal együtt. Egy-két sorozattal egymaga. -
#81573 Nem is kicsit. De legalább nem büdös :D -
Valka78 #81572 Ez a varacskosdisznó még fingik is
A-10
Utoljára szerkesztette: Valka78, 2015.02.08. 09:29:41 -
artivizsla #81571 Kávé mellé.
1.
2. -
artivizsla #81570 Ment a válasz. -
Valka78 #81569 Aces Over Europe server
IL2 1946 4.12.2 + HSFX 7.0.3
TS: 31.31.74.28:10140
jelszó: aces
Aki szeretne IL2 1946-al társaságban repülni, az jöjjön.
-
#81568 Hagyd... :) ha foglalkozol vele csak rosszabb. Majd megunja és keres másik topikot. Mondjuk nem értem hogy mi az értelme ennek, de lehat hogy már öreg vagyok és ez egyfajta régi telefon betyárkodás. :) -
Valka78 #81567 Látom a torrentet nem sikerült elindítani
-
artivizsla #81566 - Én biztos nem anyáztalak.
- Én nem írogattam neked privit.
- Én nem kiemeltem, hanem a teljes privit bemásoltam.
- Nem én fenyegettelek a moderátorral.
- A saját érdekedben tettem, amit tettem, mert antiszociális vagy, de ez nem jön le neked egyből.
- Szerintem keress fel egy orvost, mert úgy tűnik, szükséged lehet rá. -
#81565 A mapping gomb alatt mindent megtalálsz , külön tengelyekre lebontva és egérrel oda huzogatod a gorbét ahogy neked megfelel.Szintén itt tudod állitani a kamera elhelyezkedésének a korrekcióját, tehát ha magasabban vagy alacsonayabban van mint a fejed.
illetve itt tudod felcserélni ha esetleg valamelyik tengely a másik feladatát látná el, mondjuk pitch mozgásra yaw akkor itt meg tudod változtatni .