IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
croatianus #81606 Amikor én vettem, még nem nagyon voltak 9xx-es lapok, de az a 8xx-es, amit vettem, támogatta az akkori, korai fx-eket. Gondoltam, majd olcsósodnak, finomodnak, addig meg elvagyok a legerősebb kétmagossal (amivel egyébként semmi bajom azonkívül, hogy szimekhez éppen kevéske, 50C nél többet még nem csinált nyáron se, gyári hűtővel, úgyhogy éppenséggel felhúzhatnám rendesen, ha kedvem lenne ilyesmivel sz@rakodni).
Viszont a korai fx-eket kivonták, athlon-okat kivonták, phenom-okat kivonták, úgyhogy az egyetlen ami támogatott hozzá a jelenlegi piacon az a 6100-as. Az pediglen, amire nekem kell, arra ratyibb mint a mostani.
És ez kérem nem eljárás!
Lehet azt mondani, hogy rosszkor voltam rossz helyen, de én akkor is átqrva érzem magam.
Utoljára szerkesztette: croatianus, 2015.02.10. 18:54:49