91307
IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
#81524 Párom minden alkalommal elmondja hogy nem nézhetek csúnyán a lány pasijaira. Mert kisköcs*gök :) De komolyan.
egy 18 19 éves lány már nőnek néz ki (na nem a gondolkodásában:) de ezek a mostani fiúk hát max nagy gyereknek.
Öreg vagyok mán, de a mi időnkben minden jobb volt :D Mink még férfiak voltunk ilyenkor nem a? :) -
#81523 -
artivizsla #81522 Azért még el lehet nézegetni egy darabig :
-
#81521 igen,azt töltöm :) -
Indi69 #81520 A 46-hoz van egy mega patch amiben minden benne van 4.12.2-ig. Nem kell egyenként leszedni -
#81519 szedem mindet,köszönöm :) -
Indi69 #81518 ez a 46 és ez a clod a teamfusion sokat javít
Utoljára szerkesztette: Indi69, 2015.02.07. 08:06:35 -
#81517 kérdésem talán máris okafogyottá vált (?) :)
http://teamfusion.theairtacticalassaultgroup.com/
némi gúglizással meglett amit kerestem elvileg. Ez a program futásán is javít valamennyit ? -
sakkay #81516 Igazán figyelmes apa vagy. -
#81515 Sziasztok.
Kellene egy kis segítség nekem.Beszereztem a Cliff of Dover játékot,de játszhatatlan a gépemen.Még akkor sem megy kb 10 fps fölé a játék ,ha mindent leveszek a legalacsonyabbra.
Nem új a gép,meg nem is egy erőmű,de ettől azért többet vártam.
Próbáltam itt a fórumon keresni,hogy esetleg valami mod,javítás,akármi készült-e hozzá,de elvesztem az infó áradatban :)
Ha valakinek van 2 perce -HA és AMENNYIBEN létezik bármi javítás-,legyen már kedves és szájbarágósan magyarázza el egy ilyen zöldfülűnek,mit kell tennem.
Jelenleg az 1946-al játszom,bár az is tök alap dobozos verzió,...igazából ezzel is ellenék csakhát a grafika felett eljárt az idő (ami mondjuk tök mellékes) .Ha ehhez van valami jó mod,azt se bánnám,akkor nem is erőltetem a CoD-t..
Köszönök minden segítséget. -
#81514 Én a csajokban nem szoktam a gyereket látni ilyen korban, viszont a 18 körüli fiúkat általában csak kölyköknek látom. -
artivizsla #81513 A fiam egy ideje sokat volt együtt egy lánnyal, de azt mondta, hogy nem a barátnője, tegnap viszont elém állt és azt mondta, hogy "összejöttek". Ez az első kapcsolata. Mindjárt fel is világosítottam, hogy a nőkre nagy szükség van, de az sem véletlen, hogy a férfiak egyik fele egy idő után alkesz lesz a másik fele meg valamilyen "nyugis" elfoglaltságot választ magának, pl. horgászik stb. Mondtam még neki, hogy ha inni akar, akkor pálesz van a spaizben, ill. az esti vacsorájának az elkészítését bevállaltam, csináltam neki 5 tojásos rántottát kolbásszal, mit lehet tudni, hogy a mai fiatalok mit csinálnak akkor, amikor "összejönnek" ? -
#81512 (detto) -
Valka78 #81511 Azért mert kevés a ram a gépben és ki kellett kapcsolnom a utorrentet, de holnap megoldjuk. -
sakkay #81510 Azért régen mekkora off lett ilyenből...(cpu csere)na igen csak a változás állandó. Ma pl. bementem egy régi haverral, egy régi kocsmába. Tele volt főiskolás tinivel szalag avató..állandóan a gyereket láttam a lányokban..basszátok meg, megöregedtem(vagy mi) borzalmas élmény volt! Hát még a gyerekeknek a két vén fasz -
rabbiddgog #81509 köszönöm mindenkinek a segítséget,de sajnos nem oldódott meg a probléma. Mondjuk annyiból előrébb jutottam hogy ez biztos driver probléma/beállítás lesz, mert egy másik gépen, amiben radeon 260 mb-os video kártya van, full ugyanezekkel a beállításokkal szépen néz ki, csak ott meg az a baj hogy fél óra játék után kifagy a video kártya......szintén driver hibával.
64 mb-ás geforce 2-esen viszont szép volt a játék, csak az il2 Fb -től feljebbi verziókon nem futott akadás mentesen.
ezen a bika gépen amit 40 ezerért vettem a Clod-hoz sajna így néz ki a il2:1946, ezt a képet most lőttem este, hát fantasztikus!
-
artivizsla #81508 Valamiért nem indul el a letöltés. -
Lysandus #81507 Nem rossz, de nekem overpowerednek tűnik a brit 20-as. -
Valka78 #81506 Jókor mondod, mikor már hulla vagyok...
Na de legyen. Megyek akkor TS-re. -
croatianus #81505 No, egy kis AoE? -
Szepy2884 #81504 Élszalagos kés élezés
Konvex él élezés
De ha biztosra akarsz menni és nem akarsz kísérletezgetni akkor veszel egy ilyet:
Ha vannak gagyi késeid amin lehet gyakorolni, akkor veszel bármilyen fenőkövet igényednek megfelelően.
De ha van eszed akkor követed a példámat és semmit nem veszel, hanem egy porcelán bögre vagy tányér talpán ahová nem jutott máz, kellő gyakorlattal pikk pakk borotva élet teszel a késedre. Nekem melóhelyen direkt erre a célra van egy kávéscsésze aljam. A sharpmakert csak otthon használom. -
artivizsla #81503 -
#81502 Kellemes video!
-
Valka78 #81501 Ment a tori. -
artivizsla #81500 A késélezős témát nem akarjátok kicsit jobban körüljárni, mert nekem nagyon bejönne a téma és áldoznék is a megfelelő szerszámra.
-
#81499 ha csak procit akar cserélni akkor jó lenne tudni a alaplap tipusát az eléggé behatárolja az ajánlható CPU-kat . -
sakkay #81498 Arma 3 a max a többi fps, skyrim ilyesmi. -
artivizsla #81497 Attól függ,hogy mivel akar játszani, mert van olyan játék, amihez vagy proci, vagy 30.000 Ft nem kell. :)) -
sakkay #81496 Ide is.Max 30 ezerért milyen procit ajánlotok-játékra. Egy jó barátomnak kellene.
És indul...
-
Lysandus #81495 De a papi kék szemet akar! :-D -
lala42 #81494
Veszekedés helyett -
Valka78 #81493 Jön valaki ma este '46 - szerverre? -
VDomino #81492 "hogy nem írunk a topikba és még nem tiltottuk ki önt újra kedves László úr (ami egyébként a banmegkerülés miatt a regisztrálás pillanatában már jogos lett volna), még olvasgatjuk a topikot.."
Ketzie,feláll a szőr a hátamon ettől a fölényes dumától kedves szabolcs.(neilszab?)
Legalább egyes szám első személyben írd a véleményed,ne bújj a többes szám mögé,állj bele egyenesen a konfliktusba.
Ja,tilthatsz engem is,leszarom. -
#81491 Igen,ilyesmikre gondoltam. -
Rue East #81490 Eddig is 10 gépet kellett figyelnie és most is. -
#81489 Szerintem ugy értette, hogy eddig mondjuk 10 gép 2 folyosót használt átrepülésre, ezután lehet hogy 10 felé rpülnek a kilépő pont felé.Igy ahelyett hogy 2 folyosót kéne figyelnie, hogy sorba követik e egymást a gépek, most majd mind a 10et szemugyel kell tartania , föleg ha keresztezik egymást.
Nekem is ez volt az egyik első gondolatom amugy. -
Rue East #81488 A ki- és belépőpontok között az egyenes a legrövidebb és legegyszerűbb útvonal. Tehát annál már csak bonyolultabb van. Nem tudom milyen káosz és leterheltség növekedésről beszélsz, de szerintem ezt egy irányító kikérné magának. -
artivizsla #81487
A moderálási elvek közül ez még érvényben van ?
"...Hozzászólások törlésére vonatkozó szabályok:
Céltalanul vitát szító hozzászólások..."
Ha igen, akkor kéretik majd ezt legközelebb figyelembe venni és a trollkodókat időben kigyomlálni a régi tagok helyett. -
#81486 Eltörlik a légi útvonalakat az ország felett. Nem egészen értem ezt, nem lesz kötelező a kijelölt légifolyosón repülni? Azt gondoltam volna laikusként, hogy ez a káoszt és a légiiirányítók leterhelését csak növeli. -
Valka78 #81485 Vagy rúgják ki a házigazdát, oszt kész!