IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
croatianus #81602 Na, hát nekem épp most lett elegem az AMD-ből de nagyon, de ezt mondtam a minap TS-en.
Most nézegettem, hogy egy közepes i3-as (4160) egy szálon dupla teljesítményt oszt, több szálon pedig egál - példának okádék - az fx-6300-el, amit SEM tudok berakni a négy éve a jövőbeli fx-ek kedvéért vett lapomba. Ugyanazért az árért. Az ennél nagyobb fx-ekhez pedig mindjárt számolni kell a min. tízezret hűtőre, akkor is, ha alapon használod. Ha húzni akarod, akkor még a tápok között is szét kell nézni a felső polcon.
Úgyhogy eddigi gondolkodásnélküli AMD szimpatizánsként (lustaságból, mert eddig csak az volt), mivel mindenképp új lapot kell vegyek,, eszembe se jut AMD-seket nézegetni. Ahogy nézem, Intel-nél nem nagyon fordulhat elő, hogy egy aktuális i3-hoz vett lapba négy év múlva gyak. SEMMI komolyabbat ne tudjak betenni.
Kérdés: az i3-asoknál az, hogy négy szálon futnak, az nem ugyanaz a dolog, mint a "négymagos" fx-eknél? Márhogy, azokat nem ugyanúgy négymagosnak látja a rendszer?
(azért az r9 270-emmel semmi bajom
)