IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • Glpetyus
    Sziasztok.
    Kellene egy kis segítség nekem.Beszereztem a Cliff of Dover játékot,de játszhatatlan a gépemen.Még akkor sem megy kb 10 fps fölé a játék ,ha mindent leveszek a legalacsonyabbra.
    Nem új a gép,meg nem is egy erőmű,de ettől azért többet vártam.
    Próbáltam itt a fórumon keresni,hogy esetleg valami mod,javítás,akármi készült-e hozzá,de elvesztem az infó áradatban :)
    Ha valakinek van 2 perce -HA és AMENNYIBEN létezik bármi javítás-,legyen már kedves és szájbarágósan magyarázza el egy ilyen zöldfülűnek,mit kell tennem.
    Jelenleg az 1946-al játszom,bár az is tök alap dobozos verzió,...igazából ezzel is ellenék csakhát a grafika felett eljárt az idő (ami mondjuk tök mellékes) .Ha ehhez van valami jó mod,azt se bánnám,akkor nem is erőltetem a CoD-t..
    Köszönök minden segítséget.