IL-2 Sturmovik, CloD, BoS

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Annál szarabb operációs rendszer nem is létezik... csak a szívás van vele! :S

www.smart-bus.hu

Eredeti. Azért mertem megpróbálni, mert a minkonfig alapján elfogadja az XP-t, a 2Gb ramot, meg az Ati 4850-et. Az SP3 már nekem is szöget ütött a fejembe, de elvileg az xp64 SP2-ben benne vannak azok, amik xp32 alatt csak SP3-ban, hiszen nem párhuzamos, hanem későbbi fejlesztés.
Fent van a TF is.
A településkor mediumot állít be magának, ekkor 95%-on dobja a launcher hibát. Ha leveszem very low-ra, akkor felmegy 100%-ig, visszugrik 98-ra, és ott jön elő. Biztos van jelentősége, de kilépni sem tudok, ott is mindig launcher hiba, aztán a feladatkezelőből kézzel kell leálítani az exe-t, mert benne marad.

Si vis pacem, para bellum.

Hecker007
SP3-at írnak, de XP x64-re az nem jött ki, ez pedig okozhat problémát.

Itt áll. támogatja az op. rendszere.

Esetleg, ha virágbóti a cucc.
Utoljára szerkesztette: lala42, 2014.10.20. 21:11:10

\" Captives nullos capere \" "Más nyelvet beszélsz,más nyelven írsz, De magyarul álmodsz,magyrul sírsz."

macleody
Asszem ő írta, hogy 64 bites Xp van a gépén, azon szeretné futtatni a CloD-ot.
"A CloDot semmilyen varázslattal nem sikerült beindítanom."
Mi a gond? Eredeti a cucc? Tudunk segíteni?

\" Captives nullos capere \" "Más nyelvet beszélsz,más nyelven írsz, De magyarul álmodsz,magyrul sírsz."

A zilkettő nem a barátom. A CloDot semmilyen varázslattal nem sikerült beindítanom. Mondom, akkor vigasztalódok a '46-al. Bekapcsolom az UP3-at, erre eltűnik az összes félig kész kampányom. Kikapcsolom stock-ra, és így is!
Most morcos vagyok.

Si vis pacem, para bellum.

Kövezzetek meg, de a Fóka után nekem a P-47 a kedvencem. A kabinja nem hogy csak nagy és kényelmes volt a korabeli gépekhez képest, de még fűtéssel is rendelkezett, nem kellett fagyoskodni benne.

http://www.youtube.com/embed/CEHK7ZSOcgg

http://www.youtube.com/embed/y_IzDQ9FSMQ

A turbóról meg még pár kép :

PhantomAss
nagyon szép videó <#eljen>
a múltkor olvastam vmi beszélgetést Messer pilótákkal (asszem akik most repülnek felújított Messzerekkel), és egyikük azt mondta hogy mivel nagyon kicsi a mellső szélvédő, kb. olyan mintha kulcslyukon néznél keresztül, és minél közelebb hajolsz annál többet látsz, de azzal a külvilágot is kizárod. A másik pilóta meg röhögött és azt mondta ez egy nagyon jó hasonlat, ő sem tudná jobban megfogalmazni.
Meg valahol olvastam hogy az amcsi pilóták is hüledeztek amikor meglátták a Messzerek fülkéjét, hogy milyen kicsi. Ők ugye a Mustanghoz /P47-hez szoktak, ott meg van hely bőven.

GOOBY, pls

Willenbrock
A kamera kicsit torzít ebből a szögből, de valóban elég szűk fülkéje volt. A tetőkeret fémből van, csak valami betétet tettek bele fából.

Jó szűk az ülés, egy szélesebb emberke beszorulna, bal keze alig fér el.

Nekem az is újdonság, hogy fából van a szélvédő keret, bal oldalt nagy csavarokkal. :D
Her Laca
Hogy orsózik a gyönyörűség.

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

Her Laca

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

Her Laca
Pumákoknál leltem
http://www.youtube.com/embed/jenWQy4Zm-w

Mindegy hagyjuk én nem akarok ezen vitázni, mert nem érdekel különösebben, hogy fogják megoldani. Különben is 777 terméket te elvből nem veszel azt írtad, ezért duplán felesleges a kérdéses témáról vitázni.
Utoljára szerkesztette: Amaymon, 2014.10.19. 19:53:54
Mondjuk ez az első érv e rendszer mellett-mert én is utálom-ebben viszont van valami. Legalább megtanulják az alapokat. Azért még így is faxság..

Her Laca
Nem gondolok bele.Nem érdekel ,ki ,hogy küszködik. Az legyen az ő baja,nekem ahhoz semmi közöm,Egy a lényeg .Ha megvenném akkor ha behuppanok a gépbe tudjam használni minden tulajdonságával egyetemben azonnal. A festés meg megint csak hidegen hagy ,bár nem értem miért nem lehet az embernek saját skin ,de ezen túl is lépnék. Pedig de jó is az a tazmán ördögöm:)

Nem kell végigtolni, max. ha különleges festést akarsz. Legalábbis most viszonylag könnyen elérhető ami szükséges. De gondolj bele, jó párszor bejön pár ember, aki az E gombot nem tudja lenyomni. Vagy pörög a felszállópályán, mint egy kerge birka. Ismeretlen neki a GUI, a térkép, egyátalán maga a környezet és még sorolhatnám. Remélem a véglegesben így marad és nem változtatnak az arányokon vagy a kiegészítő megszerzésének a nehézségén.
Her Laca
DE!!! engem nem érdekelnek a kampányok!! Lexarom a kampányokat!!! Hovatovább gyűlölöm ! Ergo rákényszerítenének,hogy végigtoljam ha akarom használni a gépet? Vagy ez csak offline érvényes és nem hat ki az online ra ,mert akkor visszaszívom és tárgytalan a hőbörgésem,lévén nem érdekel,hogy ofline ki mennyit szopik.

:))))))
Nem lehetnek túl jók manőverező légiharcban ezek a sárkányok, ha B17-el is mentek nekik!!!

Nem lehet ma már játékot eladni kampány nélkül. Milyen pc játék az amiben nincs offline tartalom? Még a legótvarabb multis címbe is raknak, ha más nem 5 óra single-t. De nézzük a jó oldalát, ha rákényszerülnek arra, hogy jók legyenek a kampányok, akkor a kapmány készítők is faszább missziókat tudnak csinálni.
Her Laca
Itt rendült meg a bizalmam az emberiségben.
http://www.youtube.com/embed/VrlfjiZO2dc

Her Laca
Hogy miért ne? Tán azért mert nem veszem meg:))Meg mások se. Na ezért ne.<#eplus2>

Persze az igazsághoz hozzá tartozik, hogy az IL2 fórumon is nagyon sokan olyan állásponton vannak hogy ez rendszer így sz*r. Legvitatottabb témák egyike.
Miért ne? Ahány féle játék, annyi féle rendszer.
Her Laca
Milyen cuccokat? Ne mond már,hogy ha használni akarok egy gépet amiért kifizettem 20 ezer magyar forintot ,akkor valaki idiótaságát végig kell csinálnom?
Na jó ez nekem már tényleg sok:)
Utoljára szerkesztette: Her Laca, 2014.10.19. 18:49:56

Her Laca
Szétbaxta a BOS <#eplus2>

Srácok az mitől lehet, hogy a front kimenetbe dugott fej hallgató bal fülese nem megy. Pedig jó, kipróbáltam.<#fejvakaras>

Szerintem gyors misszióban a gépek mind elérhetőek, a hozzá való cuccokat kell ki lockolni'.

Her Laca
Tényleg? Jesszus pepi<#pias>
Amit én próbáltam ott benne volt minden.Ez most akkor ,hogy van Sakkay?
Utoljára szerkesztette: Her Laca, 2014.10.19. 18:19:53

Nem is mondtam. Múltkor a haverom alkesz mostoha faterjával is teszteltem a riftet. Rendes vagyok<#alien>, így nem csináltam róla videót..beszarnátok.
Fél perc után ez volt, az első zuhanásnál, kb. szó szerint:
"Naaa..nem ne NEM!!!!!Óóó nem!!!! ahhh, na ekkor kaptam le róla, mert levenni sem tudta, csak kapálózott mint egy fuldokló! Majdnem szét pukkadtam, de nem akartam telibe röhögni az öreget.

i robot
Feloldani kell a gépeket??

Na így már lehet kritizálni<#alien>

Hali! Unlockoltam az F4-et és a fókát is teljesen.Minden fejlesztés és skin megvan.( Csak azért írom, hogy Sakkay is lássa megvan nekem is a BoS , és úgy pofázok :D ) Ami nekem nagyon furcsa, hogy a leszállás a fókával egy hulladék. Talán a DCS a hibás, mivel ott is megvan a fóka. Ami a BoS-ban van az számomra elképzelehetetlen.Ha 3 pontos leszállást akarsz, annyira le kell venni a sebességét, hogy kerékpárral megelőzném, és közben a gép nem borul le. Ez a DCS-ben teljesen kivitelezhetetlen lenne. Szvsz érdemes lenne nekik kicsir összehasonlítani. Tudom persze, hogy a BoS-ben nem D9 van, de ez akkor is borzasztó.
Torzonborz
Ez majd akkor lesz ha pénzt is sikerült szerezniük méghozzá sokat. Szerintem KS projekt sem véletlenül lett törölve , túl drága az OR után bár kétségtelen hogy elég impresszív .
Utoljára szerkesztette: Torzonborz, 2014.10.19. 16:27:57

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

"Na igen..ez a jövő. Amúgy jót röhögtem a srácokon. Mint a gyerekek, persze mi is ilyenek lennénk."

szerintem inkább ez: http://thevr.hu/totem-vr-egy-mindennel-kompatiblis-vr-headset/
Seaweed
Seaweed
<#gonosz1> <#integet2>
jaj most ne legyetek már ilyen rosszindulatúak amayon fiúval szemben.
Volt egy ismerősőm, ebben a játékban:

http://www.best-flash-games.net/aircraft-games/skies-of-war---extended.html

vér profi volt, eljutott a 11. szintre is!!

Igaz atag serverre nem ment, mert nem jött be neki a sok hülyeség ami ott van (pl.: nincs végtelen golyó, meg végtelen benzin; nincs elég játékos, azok is bujkálnak <#hehe>)
De mondom nagy ász pilóta volt, aszthiszem billentyűzettel játszott mert a joystick szerinte felesleges, egérrel könnyebb célozni,

na üdv pilóták<#pias>

"nem mondom hogy 10 év múlva teleportálgatni fogunk, de mindenesetre feltáratlan terület"

Her Laca
Na ez az:) Az ,hogy van,hogy pl Savi,vagy Pogi,vagy Hetti,vagy Tom,vagy még sorolhatnám ,az egy felszállással nagy átlagban 2-3-6 gépet is lelő?
Mert annyira bujkál mindenki? Szóval ez a nem lehet megtalálni az ellent az ATAG on pl sántít,mert még nekem is sikerül már ha repülök,és azokról van videóóóóóóóóó is. Márpedig egy egy videóm,az nem összevágott más más repülésekből,hanem mindig egy felszállás eseménye. Na jó 1-2 van olyan is ami több.De ritka.

Lehet neked életidegen, mert nekem is az, hogy valaki gamepad-al játsszon szimet. De ez nem trollkodás, hanem tény. Nézd meg a twitchet mikor online és kész én nem fogok semmit bizonygatni, ne bosszantsál már fel.
Utoljára szerkesztette: Amaymon, 2014.10.19. 15:09:32
Mi ebben a trollkodás újreg?
jolvan most már abbahagyhatod a trollkodásodat, kicsit unalmas
Ki ez a Chris? Csak teóriázik, az én olvasatomban.
Utoljára szerkesztette: Amaymon, 2014.10.19. 15:02:27
De akkor minek szavaztatták meg mi legyen a következő? (Még nem olvastam el a linked)
Utoljára szerkesztette: Amaymon, 2014.10.19. 14:35:16
Nem lőtt le mindenkit hisz ATAG-on alig lehet megtalálni az ellent (a kevés játékos miatt), de épp mikor bele néztem a stream-be harcolt. Bánat tudja ki ellen már.
Éppen erről megy a társalgás.

Nem hiszem, hogy ezt lenne a következő-az összes orosz gépet és épületet, meg minden tárgyat, objektumot dobhatnának a kukába. Szinte biztos, hogy egy nyári orosz hadművelet környezete lesz a következő, Kuban Kurszk stb. Aztán utána lehet, jön az általad említett.