91307
IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
sakkay #81444 Elég fura, de én már régen nem repülöm. De páran még igen, úgyhogy biztos mondanak valami okosat holnapra.
-
pontijonny #81443 opengl az kell . Tegyél mindent maxra oszt nem lehet baj, bár meg nem mondom hány éve használtam az Il2 őt ,de ilyet emlékeim szerint még nem láttam. -
rabbiddgog #81442 ilyen :
-
pontijonny #81441 Osztán majd a bann miatt téged is bannolnak:) Bepanaszolnak pontinál és lesz nemulass:)
Írj a fejlécbe egy pár soros szabályt.
pl.
Nekünk mindent lehet ,az újaknak meg szinte semmit:) Szép átfogó szabály:))) és mindent meg lehet vele magyarázni.
-
rabbiddgog #81440 ÜDV!
Valaki megtudná mondani hogy mitől vannak az il2 1946-ban a nap körül ilyen koncentrikus körök.Most vettem új gépet, és a játék fut jól, 800 fps a max fps, de a nap körül, meg a vizen ahogy tükröződik a nap ilyen koncentrikus körök vannak.
nvidia videó kártya van fennt, régebben geforce 2-es 64 mb-os volt, ott szép volt a grafika, igaz gyenge fps mellett. a legújabb driver van fennt.
nem lehet valahogy mókolni a conf.ini-ben? vagy opengl vagy directx beállítás kell egyáltalán azt se tudom.
köszönöm a segítséget aki tud segíteni! üdv -
#81439 Na azt hiszem most jött el az a pillanat, hogy megpróbálom kideríteni miképpen is kell használni azt a ban szerű bizbaszt és valahogy beapplikálom. A tököm már nagyon kivan, hogy újabban állandóan áll a bál mindenféle jöttment miatt. -
#81438 -
Szepy2884 #81437 Ne, kérlek hagyd! Én már válaszoltam neki a #81397 alatt.
Próbáltam emberi hangot megütni vele hogy nyílván félreértett valamit és ezzel le is zártam részemről a témát.
És arra kérném az Urakat is, hogy hagyjuk figyelmen kívül ha nem értünk vele szót mer már elég osztást kapott így is és mi lett az eredménye? Ideszédített egy moderátort, ami meg ész és értelem nélkül pont a sértetteket szankcionálta.
Sok ilyet láttam a zindex fórumon is. Évek óta jóbarát, összeszokott, topiktalis arcok széledtek szét mert szétbombázta a fórumukat néhány idióta troll.
Mert a trollok pont így születnek Uraim. Kiveti őket egy társadalom mert képtelenek alkalmazkodni a virtuális térben és a való életben is aztán önön szerencsétlenségükben tocsogva hadat üzennek a világnak és bosszúhadjáratba kezdenek. Az internet kiváló mozgástér nekik ahol saját torz flusztrációikat és kompenzusaikat kiélhetik névtelenül és büntetlenül. Mert hiába kapnak bannolást, újra és újra előbújnak újabb és újabb regekkel és ott folytatják ahol abbahyagyták. És ebbe sosem fáradnak el mert ez élteti őket. Mert annyira szerencsétlenek hogy nekik már mindegy. Ha már nem szeretik őket akkor legalább utálják, csak foglalkozzanak velük.
De ennek egyetlen ellenszere van. Nem kell velük foglalkozni.
Utoljára szerkesztette: Szepy2884, 2015.02.04. 21:00:19 -
#81436 Jobb klikk a nick-jére, oszt ott üzenetküldés letiltása... -
#81435 elvileg van itt az sg-n egy script amivel be lehet állitani kit ne mutasson -
pontijonny #81434 Amúgy még mindig nem vagy elég gonosz. Már ,hogy privátban zaklatnak.
-
pontijonny #81433 Hogy lehet azt megcsinálni ,hogy ne is lássam a szövegét? Asszem lehet ,javallom tegyétek azt ,meg a privátort is le lehet tiltani.
Oszt az akcióra ha nem lesz reakció,akkor hiába nyílt a fórum max magával eltársalog. -
Solt #81432 Priváttal nem foglalkoznak... egyébként az kimaradt neki, hogy ő indított nem kívánatos stílusban! Bírom az ilyen szelektíven gondolkozó okoskákat... :D -
pontijonny #81431 Én azonnal mennék a modikhoz,hogy zaklat és fenyeget:) -
#81430 nekem is küldött ilyet , abban is a indexre és a nyilt forumra hivatkozott. -
Fürtös #81429 Gyerekek ,hogy lehet itt moderátor jogot szerezni?
Kellene egy állandó modi ide aztán az ilyen összeférhetetlen bunkókat rövidtávon kukázni lehetne.
-
Solt #81428 Ez hülye! :D -
artivizsla #81427 Nem rád gondolt és a friss regesekkel meg pont ez a gond, hogy "környezettanulmány" nélkül írogatnak meggondolatlanul ide ahelyett, hogy időt szánnának egy visszaolvasásra és akkor sok minden megvilágosodna, ami után talán te sem rohantál volna a modikhoz. Egyébként Szepy pont arra a személyre utalt, akit miattad bannoltak, de ez már csak hab a tortán.
Yserac-tól kaptam pü-ben :
"...Ne kezdjük újra, Solt kezdett anyázni, személyeskedni és sértegetni. Tedd helyre ezt magadban. Indexen mint mondtam 2. vagy 3. személyeskedő megjegyzésre való figyelmeztetés után akárki legyen az illető repül akár 10 évnyi kommentjeivel együtt. Vedd észre magad te is légy oly szíves. Ez egy nyílt fórum, ha nem tetszik menjetek olyan helyre, ahova nem írhat be bárki. Megint szólni fogok a moderátornak, ha _személyeskedés_ lesz és nem a kommentre való reagálás, érv, vita..."
Itt pedig nem szokták a tagok bannolással fenyegetni egymást, mert eleve el tudják rendezni a nézeteltérést egymás között és a cél nem a fórum szétverése, hanem a tagság együtt tartása és te ebbe tenyereltél bele a fenyegetőzéseddel. Lehet, hogy ez nem egy Index fórum és lehet, hogy feszegetjük az SG. fórumszabályzat kereteit, de eddig ebből a tagság nem nagyon csinált problémát mert ez a topik lassan átalakult egy "szabadelvű" társasággá - mivel repülni már egyre kevesebb ideje van a többségnek - és egész jókat szoktunk érdekes dolgokról társalogni, meglepő módon, békés keretek között többnyire, de ha adódik is esetleg nézeteltérés - főleg politikai témák kapcsán - a viták végén mégis megmaradunk egymás ismerőseinek és nem egymás ellenfeleinek, az meg fel sem merül senkiben, hogy felnyomják a modiknál a velük együtt nem értő társaikat.
-
artivizsla #81426 Fekete - barnított penge- fehér nyéllel ? Nehogy mán könnyű dolgod legyen. :)
Utoljára szerkesztette: artivizsla, 2015.02.04. 19:13:52 -
Solt #81425 Üdv Urak!
Megbízható mosógép szerelő kerestetik... :) -
croatianus #81424 Fekete-fehér szaru? -
77pxdumbo #81423 Esetleg a feketéből egy olyan karcsúbbat, mint a fehér -
pontijonny #81422 Csinálok egy karcsúbb feketét meg egy másik fajtát olyan opálos kinézetű világosat..Majd lefotózom velük és akkor véglegesíthetünk:) -
Valka78 #81421 Innen nézvést egyértelműen a fekete. A fehér verzió olcsó hatást kelt (így képen). -
sakkay #81420 Akkor mégis van... -
#81419 +1 fekete -
Szepy2884 #81418 fekete. nem is lehet kérdés. a fekete/ezüst karakteres kombó egymást erősítik és kiemelik. esetleg valamilyen fa de ezzel a világos izével csak gagyi hatást érsz el. -
beci43 #81417 Egyértelműen a schwartz. -
pontijonny #81416 Amelyiken manuálisan kell akkor úgy ,E4 el meg automatán. Minek szopassa magát az ember ugye.
Észlelés . Most erre mit mondjon az ember. Nézzél ,és vagy látod vagy nem.azért nem olyan nehéz kiszúrni őket ,meg megcsillannak a fényben ,vagy fekete pöttyök. Az irányítás megadja ,hogy akkor hol vannak,gondolod addig helyben köröznek míg te odaérsz?:) Megadja az irányt is ,ki kell számolnod ,hogy kb hol fogtok találkozni,de a tuti az az,hogy fölmész 6K ra és figyelsz.Ha ott senki akkor lemész 5 re ,utána 4 re és onnan már látod nagyjából az alacsonyan sertepertélőket is. Megszokod különben és nem lesz azzal gond. -
moho #81415 Clod-tól függetlenül kérdeztem, szimplán érdekel és tetszik a gép.
de ha már a játéknál vagyunk ... nekem az észlelés és azonosítás a legnagyobb problémám :)
valszeg azért is mert újoncként nem tudom merre keressem a vörösöket :)
ami kikészít, hogy földi irányitás elmondja merre vannak a vadászok/bombázók, megyek mittomén 40km-t, már csak 12km-re vagyok aztan eltűnik a cél és másik irányba megint 30+ km :(
propitchet ti manuálon használjátok? egy rácsapásnál 11-12 órára állítjátok? -
pontijonny #81414 Nézegettem miket raktam fől régebben és itten van Pomidor kollega. Szegény ,ha összefutottunk kb mindig leesett:)
-
sakkay #81413 Én elhiszem neked Laca. Az ember jó ha tisztában van a határaival. Mint mondottam, esztétikai érzék=0 -
pontijonny #81412 Az inkább ilyenekhez illik.
-
sakkay #81411 Mondjuk én általában szakállas vagyok, úgyhogy nincsen szükségem ilyesmire. Bár amióta egyszer összekevertek egy örmény csákóval bizonyos tartozás ügyben, azóta azért nem növesztek dzsihád szakállat Meg koránt sem olvasgatok a könyvtárban mikor várom , hogy felhozzák a raktárból -
77pxdumbo #81410 Hát akinek túl vastag az arcbőre, minek következtében a szőre a drótkefével vetekszik, annak bizony nem a papné, hanem a húsbárd
Utoljára szerkesztette: 77pxdumbo, 2015.02.04. 11:05:02 -
pontijonny #81409 Taktika egyszerű.
Mindig te legyél magasabban .És mindig minden körülmények közt tartsd meg az energiádat. Ne állj le forgolódni.
Ott vannak a tecsöveden videóim ,szemezgess ,az a jó taktika.
Innen már tovább navigálhatsz.
-
croatianus #81408 Itt pl. mazsolázgathatsz. -
moho #81407 nem tudtok esetleg olyan elektronikus bf109 leírásról ami fellelhető? magyarul :)
történetéről, modellekről, anglia csatáról, erősségről, gyengeségről, taktikáról stb stb
wikipédia elég kevés :) -
sakkay #81406 Mondom én. Mondjuk nem tudom mi a gond a a húsos bárddal -
77pxdumbo #81405