IL-2 Sturmovik, CloD, BoS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
www.smart-bus.hu
Fent van a TF is.
A településkor mediumot állít be magának, ekkor 95%-on dobja a launcher hibát. Ha leveszem very low-ra, akkor felmegy 100%-ig, visszugrik 98-ra, és ott jön elő. Biztos van jelentősége, de kilépni sem tudok, ott is mindig launcher hiba, aztán a feladatkezelőből kézzel kell leálítani az exe-t, mert benne marad.
Si vis pacem, para bellum.
Esetleg, ha virágbóti a cucc.
Utoljára szerkesztette: lala42, 2014.10.20. 21:11:10
\" Captives nullos capere \" "Más nyelvet beszélsz,más nyelven írsz, De magyarul álmodsz,magyrul sírsz."
Mi a gond? Eredeti a cucc? Tudunk segíteni?
\" Captives nullos capere \" "Más nyelvet beszélsz,más nyelven írsz, De magyarul álmodsz,magyrul sírsz."
Most morcos vagyok.
Si vis pacem, para bellum.
A turbóról meg még pár kép :
a múltkor olvastam vmi beszélgetést Messer pilótákkal (asszem akik most repülnek felújított Messzerekkel), és egyikük azt mondta hogy mivel nagyon kicsi a mellső szélvédő, kb. olyan mintha kulcslyukon néznél keresztül, és minél közelebb hajolsz annál többet látsz, de azzal a külvilágot is kizárod. A másik pilóta meg röhögött és azt mondta ez egy nagyon jó hasonlat, ő sem tudná jobban megfogalmazni.
Meg valahol olvastam hogy az amcsi pilóták is hüledeztek amikor meglátták a Messzerek fülkéjét, hogy milyen kicsi. Ők ugye a Mustanghoz /P47-hez szoktak, ott meg van hely bőven.
GOOBY, pls
Nekem az is újdonság, hogy fából van a szélvédő keret, bal oldalt nagy csavarokkal. :D
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Utoljára szerkesztette: Amaymon, 2014.10.19. 19:53:54
Nem lehetnek túl jók manőverező légiharcban ezek a sárkányok, ha B17-el is mentek nekik!!!
Na jó ez nekem már tényleg sok:)
Utoljára szerkesztette: Her Laca, 2014.10.19. 18:49:56
Amit én próbáltam ott benne volt minden.Ez most akkor ,hogy van Sakkay?
Utoljára szerkesztette: Her Laca, 2014.10.19. 18:19:53

Fél perc után ez volt, az első zuhanásnál, kb. szó szerint:
"Naaa..nem ne NEM!!!!!Óóó nem!!!! ahhh, na ekkor kaptam le róla, mert levenni sem tudta, csak kapálózott mint egy fuldokló! Majdnem szét pukkadtam, de nem akartam telibe röhögni az öreget.
Utoljára szerkesztette: Torzonborz, 2014.10.19. 16:27:57
"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/
szerintem inkább ez: http://thevr.hu/totem-vr-egy-mindennel-kompatiblis-vr-headset/
Volt egy ismerősőm, ebben a játékban:
http://www.best-flash-games.net/aircraft-games/skies-of-war---extended.html
vér profi volt, eljutott a 11. szintre is!!
Igaz atag serverre nem ment, mert nem jött be neki a sok hülyeség ami ott van (pl.: nincs végtelen golyó, meg végtelen benzin; nincs elég játékos, azok is bujkálnak <#hehe>#hehe>)
De mondom nagy ász pilóta volt, aszthiszem billentyűzettel játszott mert a joystick szerinte felesleges, egérrel könnyebb célozni,
na üdv pilóták<#pias>#pias>
"nem mondom hogy 10 év múlva teleportálgatni fogunk, de mindenesetre feltáratlan terület"
Mert annyira bujkál mindenki? Szóval ez a nem lehet megtalálni az ellent az ATAG on pl sántít,mert még nekem is sikerül már ha repülök,és azokról van videóóóóóóóóó is. Márpedig egy egy videóm,az nem összevágott más más repülésekből,hanem mindig egy felszállás eseménye. Na jó 1-2 van olyan is ami több.De ritka.
Utoljára szerkesztette: Amaymon, 2014.10.19. 15:09:32
Utoljára szerkesztette: Amaymon, 2014.10.19. 15:02:27
Utoljára szerkesztette: Amaymon, 2014.10.19. 14:35:16