IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
Sztem ha még 1x jön és okosságot mond valami null reges provokátor, akkor ne adjuk meg neki az esélyt hogy egyből leteremtjük, ami természetes lenne ha valaki nagy baromságot kérdez, hanem kérdezzünk vissza valami szakmait. Hátha rájön magától is hogy rohadtul nincs igaza és nem ért hozzá! Más aki bölcsebb és olvasva tanul tanulhat ezekből is. Ezzel véleményem szerint nem adunk neki alapot egy vitára, amit gyakorlatilag kigenerált azzal, hogy hogyan beszélünk vele. Itt arra gondolok, hogy mitől szimulátor neki a war tündér ami jó játék magam is játszom (vagyis játszottam mikor ráértem
) vele, de szigorúan arcade módban, mert a többi része felidegesített és látszott rajta, hogy baromira nincs lemodellezve rajt semmi. Vagy itt a bos vita, ami valóban nem olyan részletes mint a clod, de nekem pl tetszik ha pár dolog kijavításra kerül benne. Hozzáteszem hogy tudom átbaxtak, mert elővételben vettem és nem ezt ígérték mikor megvettem. Itt válaszolnék azoknak, akik azt állítják, hogy végig kihangsúlyozták, hogy nem szimulátor lesz, hanem annál kevesebb. Ez így nem igaz!!! Ezt később mondták ki, mikor kiült a balhé!!! Ezt leszámítva elrepkedek vele, mert valóban vannak benne jó dolgok, amik lökést adnak a szimulátor világnak. Pl. fa, felhő, kinézet. Nagyon tetszik ahogy kihozták a nagy fehér tájat. Lehet itt vitázni továbbra is mi szimulátor és mi nem az, mert ugye dcs nagyon ott van szimulátor terén, de elkeserítő a gyermekbetegségei miatt néha a játék vele. Mind csalódottak vagyunk, mert valahol nem azt kapjuk amit elvárunk a pénzünkért szinte minden játékban...
Én most ennyi év után így látom.