IL-2 Sturmovik, CloD, BoS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Csak még mielőtt újabb elmélet születne😊
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Eleve mi a faxt keres sztálingrádnál a Fóka,ha már a szőrt hasogatom.Másba már bele sem kötök.
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

De amúgy is egyértelmű a dolog, turbófeltöltő csak a két említett vadászgépben volt (meg a bombázókban).
Egyszerű a válasz valszeg a déli fronton lesz a következő hadszíntér, mintha arra szavaztak volt legtöbben mi legyen ezután. De nem vagyok biztos.
Jah, jól tudtam ezt szavazták meg:
Mediterranean and Middle East Theatre (East/North African, Italy etc)
Utoljára szerkesztette: Amaymon, 2014.10.19. 10:29:43
Valahogy nekem is aza tapasztalatom a Fókával, hogy ha előre nyomod a botot akor ha földközelben vagy akkor tuti kinyírod magad! Csak azt nem értem, hogy a fórumon mármint az il2 ön ott mindenki elájult, hogy milyen faszán helyre tették a fókát, hát nem tudom... botot negatívba a fóka azzonal hátára fordul! Ez a gép tényleg így repült volna? Most a többit nem néztem a motor teljesítmény a CEM meg ilyeneket csak ezt az egyet hogy megmaradt neki ez a dugózós képessége, és igen! De mint már írtam ez nem mérvadó mert tényleg csak pár perc volt míg próbálgattam, aztán elmentem inni a cimbikkel Amúgy úgy van mint írtad, ha nem huzod neki észnélkül és figyeli az ember mikor kezd remegni a gép, akkor valóban jól megy! Azonban ha botot előre nyomod akkor annyi!
Pedig a messer is ilyen volt BOSban ha emlékszel rá, azt kijavitották, nem értem akkor itt miért nem! Pedig már kezd egyre jobban bejönni a játék persze van még benne pár furcsa dolog, például hogy a fejlesztők szerint ez vagy az úgy van a tömegek szerint nem, aztán megy a vita!
De a skinek amiket belettek hát barátom... csak nekem furcsa, hogy mi a fas*t kers ott sivatagi kamó?
Egy biztos szoritja Őket nagyon a határidő és már nagyon kapkodnak, de látod te is. ki jön a pecs pár óra és jön a hotfix!
Én azt mondom még mindig benne van a pakliban, hogy jó szimet csinálnak, és én azt látom, hogy kezdenek leszállni a magas lóról, lehet észre vették, hogy ez nem így müködik!
Nem akarok (meg)bántani senkit Laca, csak pont pár napja is így indult a stori-fris reg, atom fikázás. Erre valaki mondta, hogy lehet egy régi srác, mert hasonlít valakire a regje. De nem az volt. Erről ennyit. Amúgy meg pont leszarom ha valakinek nem tetszik, csak ne a divatot' kövesse, hanem legalább repülje. És ha valaki repüli, mert megvette, vagy kapta, az ide is ír. Na de nem hiszem , hogy így kezdené...de bármi megeshet persze<#vigyor1>#vigyor1>. Amúgy jobban ránéztem, a legfontosabb részt, az előrenyomod és vége a világnak-hibát, nem javították, úgyhogy én sem repülöm addig, amíg ez nincsen rendbe téve. Pont átakartam magam szoktatni a Fókára, de még mindig ott van abba is ez a szar, így hanyagolom. Az elfogultságomról meg ennyit.
Azért érdekes az is ,hogy az általam ismert és mérvadónak tartott arcok egyike sem esik hasra tőle.
Tudom neked ez az isten de hát kinek a pap mint már utaltam erre régebben is.😊
"hátha valami régi ász a triászból!"
Ez meg egyenesen bántó szvsz.
Utoljára szerkesztette: Her Laca, 2014.10.18. 22:03:43
www.smart-bus.hu
a fóka meg 1000 méter alatt dugózik a legkisebb mozdulatra is, csak egyenesen lehet vele repülni
számomra gatyi <#gunyos1>#gunyos1>
Amikor eddig kipróbáltam mindig szar volt,gondolom ez nem sokat változott😊
Utoljára szerkesztette: Her Laca, 2014.10.18. 20:04:15
Utoljára szerkesztette: Her Laca, 2014.10.18. 19:59:21
Utoljára szerkesztette: sakkay, 2014.10.18. 17:49:05
pontosabban?
messzer inog még?

Utoljára szerkesztette: Solt, 2014.10.18. 15:06:23
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
"...Javították a terep textúrák közötti megjelenítési hibát, amiben a két textúra közötti határ egyenes vonalként jelent meg a játékban. A modellezők 7 új repülőgép típuson vagy típusváltozaton, 5 új hajóosztályon, 6 jármű/fegyveren, új épület típusokon, térkép kezelőn, az összes hangeffekt cseréjén, repülési modellen, textúrákon, skineken dolgoznak. Mivel tovább 5 repülőgép típus van a tervek között..."
Egyfelől reménykedhetünk abban, hogy végre lassan érkezik a Fóka, de ezt majd Talán Objektív Módon megtudjuk időben az illetékestől.
Utoljára szerkesztette: artivizsla, 2014.10.18. 13:38:37