IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • Szepy2884
    Ne, kérlek hagyd! Én már válaszoltam neki a #81397 alatt.

Próbáltam emberi hangot megütni vele hogy nyílván félreértett valamit és ezzel le is zártam részemről a témát.
    És arra kérném az Urakat is, hogy hagyjuk figyelmen kívül ha nem értünk vele szót mer már elég osztást kapott így is és mi lett az eredménye? Ideszédített egy moderátort, ami meg ész és értelem nélkül pont a sértetteket szankcionálta.

Sok ilyet láttam a zindex fórumon is. Évek óta jóbarát, összeszokott, topiktalis arcok széledtek szét mert szétbombázta a fórumukat néhány idióta troll.

Mert a trollok pont így születnek Uraim. Kiveti őket egy társadalom mert képtelenek alkalmazkodni a virtuális térben és a való életben is aztán önön szerencsétlenségükben tocsogva hadat üzennek a világnak és bosszúhadjáratba kezdenek. Az internet kiváló mozgástér nekik ahol saját torz flusztrációikat és kompenzusaikat kiélhetik névtelenül és büntetlenül. Mert hiába kapnak bannolást, újra és újra előbújnak újabb és újabb regekkel és ott folytatják ahol abbahyagyták. És ebbe sosem fáradnak el mert ez élteti őket. Mert annyira szerencsétlenek hogy nekik már mindegy. Ha már nem szeretik őket akkor legalább utálják, csak foglalkozzanak velük.

De ennek egyetlen ellenszere van. Nem kell velük foglalkozni.

Utoljára szerkesztette: Szepy2884, 2015.02.04. 21:00:19