IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
croatianus #81366 Ó, a DC 4 az nagyon jó!
Én ugyan nem használom szuperacélokhoz (mer' nincs), de szénacélból, ha csorbát kell kiszedni, azt is megoldja percek alatt a gyémánt. Pont az a lényeg, hogy viszonylag nagy szemcsefinomság mellet is brutálisan hatékony.
A zafíros oldal meg pont olyan, hogy ha az utolsókat elég finoman húzod, akkor már csak a bőr kell.
Ha itthon vagyok, akkor a rend kedvéért még bealkalmazok ugyan egy 1500-as haidu rudat, de terepre azt nem cipelem, fölösleges.
A neten lehet találni nyavalygásokat, hogy gyorsan kikopik belőle a gyémánt, és emiatt bizonytalan is voltam, amíg egy videóban meg nem láttam, hogy miért. Az idiótája izomból nyiszatolta rajta a bökőjét. Valójában elég szinte csak hozzáérinteni, és viszi mint a vajat.Nekem megvan lassan egy éve, és nem tapasztalok semmi kipergést, pedig azóta mindent ezzel élezek.
Ja, ami még lényeges, hogy nem kell vizezni!