91307

IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • croatianus
    Én is nagyon kíváncsi lennék az anyagukra. Az, gondolom, sejthető, hogy mi az, amin nem lennék meglepődve.
    Az nyilvánvaló, hogy ilyen dédelgetett pengéket nem hagy az ember a fürdőszoba gőzeiben szottyosodni, de van valami tapasztalat a korrózióállóságukról?
  • croatianus
    Itt és itt vannak szemléletesen tálalt információk a rozsdamentes témában.
    Azt viszont megjegyezném, hogy a svéd késkészítők is, és a Ka-Bar-hoz hasonló katonai beszállítók is (Ontario, Camillus), a komoly cuccaikat, ha nem is az egyszerű, többszáz (ezer) éves szén-vas vegyületből készítik - ez ma már azért ritka - de mindenképpen magas széntartalmú ötvözetekből. Eddig akármit kotyvasztottak össze a korrodálási hajlamért felelős széntartalom kiküszöbölésére, megközelíteni sem sikerült a szénacélok éltartás-élezhetőség-rugalmasság kombóját.
    Példának elég a Laca úr által említett, manapság egyik legjobban ünnepelt Vg-10. Az olvasottak alapján valami elképesztő éltartása van. Viszont az öröm, állítólag, pont addig tart, mivel olyan kemény munkát igényel az újraélezése, hogy "tábori körülmények közt" gyakorlatilag képtelenség.
    A vicc az, hogy ha az ember folyamatosan használja (illetve ha nem, akkor bezsírozza) semmiféle roszdával nem fog találkozni egy szénacél pengén, a szép szürkére "beérése" pedig nekem speciel különösen gyengém.

Megjegyzés a megjegyzéshez: a svéd Fallkniven (ON: akik a Gripenhez árukapcsolt F-1 túlélőkést "gyártják" OFF:) nem egyszerűen megveszik a Vg-10-et. A japánok nem adják el nyersanyag formájában. Az egész kést a Vg-10 magos laminált pengével japánban gyártják. Szóval ennyire svéd.
    De, hogy ez mennyire - Laca úr kifejezését szabadon használva - földmíves emberek látásának gátlása, azt mutatja, hogy a jó drága japán manufakturális konyha-, és vadászkéseket ún. "Hitachi blue steel"-ből készítik, ami - talán már mondanom se kell - szénacél.

(őőő... elnézést a hosszú hsz.-ért, kicsit beboroztam.)
  • artivizsla #81282
    Off. A word képaláírás funkció használata miatt miért fagy le a program, ill. pár megás képbeszúrás már teljesen leterheli a gépet. Normális ez ?
  • sakkay
    Mindjárt kopognak az ajtódon...addig búcsúzzál el a családtól, sajnos túl sokáig mentél. Akik ezt olvasták eddig, azok is így járnak, az egész sg visszamenőleg a kezdetekig, TELJESEN el lesz tüntetve a netről. Én szóltam
  • Zpogi
    Szerintem nem kell törődni az ilyen regekkel, akik csak a feszkót keltik itt, le kell tiltani az üzeneteit és nem látod, hogy miket irkál.
    Ha nincs reakció a beírásaira, akkor érdeklődés hiányában előbb-utóbb eltűnik innen.
  • croatianus
    Ha "érdekes" fejleményekkel találkozik az ember, mindig érdemes feltenni a kérdést: kinek használ?
    Amilyen jókat somolyogtam azon, mikor Sakkay pilóta úrral kapcsolatban felmerült a korrupció vádja, olyan komolyan gondolkoztat el ez a legújabb trolltámadás.
    Lehet, hogy a 777 az ex-KGB-és kapcsolatait ilyen szinten is működteti?
    A hivatalos fórumukon tapasztalt "nem tetszik - törlöm" stílusuk, és a borzasztó agresszív "értsd meg, hogy ez a legjobb" marketingjük alapján legalább is nem tudom kizárni.
    Az már csak fűszer, hogy adminok is benne vannak.
    Na de hát nekik is meg kell élni valamiből.
    Irodalom
  • artivizsla #81278
    Most akkor választani kell a Jannyka modi és a Facebook között ? Szép kilátás,megyek megnézni a spaizban mi van tömény a polcokon.
  • artivizsla #81277
    A lányom most írt központi felvételit. Volt olyan osztálytársa, aki elhasalt a magyaron, mert ékezet nélkül írt, mivel a a chat-elés közben így szokta meg, de ezt nem nagyon értékelték a tanárok.
  • rabbiddgog
    valami gyerek beszéd ez, én se értem, a gyerekemnek én is adtam már pár gyógyító nyaklevest mert "internetül" beszélt...
  • LeonSilver
    Már meg ne haragudj, de azon kívül, hogy Vip és mit tudom én mi vagy mindenféle jogkörrel, mégis hogyan gondolod, hogy Te mondod meg, hogy mi off és mi nem? Egyáltalán, mi közöd van Neked ehhez a topikoz? Favoltad meg ránézel? Meg osztogatod a pontokat?
    És? Régen is volt egy-két mod, aki el volt szállva magától, de a mostani felhozatal egészen elképesztő.
    Barátom, a hatalommal élni kell és nem visszaélni.
  • LeonSilver
    Laca csinált egy gyökértelen fészbúk társaságot.
    Aki nem használ fészbúkot, az csináljon egy fake reget és lehet jönni.
  • LeonSilver
    Nálad fiatalabb?
    Kicsihuszár, a kor nem érdem csak egy ideiglenes állapot. Nem mondták még neked?
  • Solt
  • sakkay
    Természetesen
    Mondjuk semmi nagy dologra nem számítok-de talán most tévedek, ki tudja. Reményhal..
  • moho
    Este felnezek atag-ra hatha lesz fent valaki kozuletek
  • Solt
    Matematikailag igen, de ez a lényegen nem sokat változtat... :) A vártündért több 15000 játékos játssza naponta... na az már nem rossz.

@Sakkay: No arra én is... tessék hozni az infókat... ;)
  • sakkay
    Na az van..persze. Aztán már sokadszor ige nem talán..mikor milyen szél fúj. Pl. most hétfőn jön valami nagy bejelentés. Kíváncsi vagyok...
    Laca, bóklászik vagy nem a földön az ember, attól még így van. Az ütközés nagyon jó. Persze, hogy ez önmagában kevés, de attól még igaz
  • Valka78
    Szerintem a kétszer annyi az sokkal több... relatíve
  • Her Laca
    És itt Savi által betett más szemszögből.
  • Her Laca
    Na egy kis múltidéző a szép emlékekből:)
  • Her Laca
    Várjá:) Kihasználom amíg lehet .

Ez tetszik "A földön minden eddiginél jobb"
    Mert a talajon bóklászik a user.
    Amúgy szerintem is több az eladás meg eleve sokan abban az izében kampányokban hatajkodnak AI-k ellen plecsnikért.
    Szóval biztos nagyobb az eladási szám ,de szvsz még a nullszaldót se hozták így se. Nem véletlen az a kampány amit kifejtettek a megjelenés után .
    Na meg ha elpártolnak tőlük akkor a további azaz későbbi fejlesztéseket sem fogják megvenni a népek,így azért nehézkes a dolog.
    Utoljára szerkesztette: Her Laca, 2015.01.31. 15:10:08
  • Solt
    És valami nyilatkozat, kijelentés, kósza gondolat van arról, hogy a jelzetteket javítják? :)
  • sakkay
    Na mi van itt már megint?!
    Úgyis régen tettem, úgyhogy védem kicsit a BOS-t. A játék eladás többsége nem a steamon volt, úgyhogy nincsen pontos adat. Az fm az orosz gépeknél már egészen jó, a német nem. A dm, a földön minden eddigi szimnél jobb!!! a levegőben értem itt a találatok fizikáját eléggé elnagyolt. Csak , hogy pontosítsam a dolgokat. Amúgy lehet tovább fikázni, majd fél éve én sem repülöm. Csak minden patch után megnézem, aztán ennyi.
  • repvez
    Én csak azt nem értem, hogy aki miatt mindig baj van azok sose kapnak büntetést, mint ahogy most sem .
    Hagyják meg a jogot a házigazdának és ne csak igy kivülről belenyulva mindenféle ésszerüség nélkül.
  • Seaweed
    En pl szerettem nezegetni Laca pengeit, igaz hogy hozzaszolni nem tudok, max annyit hogy "szep"...de jo volt.
  • Seaweed
    Emmost telleg komoly hogy nem lehet itt offolni?! Ez a totyik sose arrol volt hires, es jo mert csak es kizarolag IL2,CloD,BoS-rol ment benne a tema!
  • artivizsla #81258
    Egyfelől van egy kis lelkiismeret furdalásom, hogy most először nem engem talált meg a friss reges, másfelől, ha nem is nagyon, de azért kíváncsi lennék, hogy kit is takar a "nagy múlttal" rendelkező friss reges ? Nem csak a mai, hanem úgy általában, mióta elkezdődött ez a jelenség kb. ősz óta.
  • Solt
    Ne foglalkozz vele... még jól is mutat a nevünk mellett az a bigyó! :))
  • Her Laca
    Jé.Jonny gyerek munkálkodik? Oszt miért?
    Te Pubi.
    Nincs jobb dolgod mint pontocskákat osztogatni?
    Egyszer azért szívesen szájon verdesnélek:)

Na jöhet a sok pontocska ,ne fogd vissza magad .

Mindenkinek további jókat kívánok,nekem ez nem fekszik,rettegni az idióta modikoktól,meg a friss reggel idejövő okoskáktól , úgy hogy sok sok év után srácok asszem fájú búcsút intek ennek az SG nek.
    Mondjuk most úgy is kitiltanak örökre:)
  • Solt
    Nyazsgem... :))
  • Her Laca
    Neked szerintem bejönne. Szép is meg úgy a kinézet rendben van,AI ellen meg tök mindegy milyen a repmodell,azokat csak akkor nem lövöd le csokrostúl ha merev részegre ittad magad:)
    Múltkor olvastam itt vagy valahol,hogy mecsoda remek teljesítményt ért el valaki kampányban:)) már vagy 30 gépet lelőtt mittudom én hány küldetés alatt:)
    Vannak itt páran akik két felszállásból megkapnák a Tölgyfalombokat gyémántokkal:))
  • Solt
    Lényegében egyetértünk... :))
  • Solt
    Én azt nem értem, hogy az alapokat miért nem képesek megcsinálni. A repmodel az egész lelke... azt még valahogy le lehet nyomni az ember torkán, hogy kevesebb egységet kezel, nem klikkelhető a kabin, de azt, hogy alapjaiban szar... :S

Én már megvettem volna, ha a repmodell rendben lenne.... szerintem vagyunk még ezzel így egy páran.
  • Her Laca
    De mégis csak többen egy kicsit és ez elég komoly kritika a BOS nak.
    Eleve ez a repszimes dolog amúgy is kis tömegeket mozgat meg,ahelyett hogy összeállnának az érdekeltek mint a gecis bugyi és együttes erővel csinálnának egy ütős cuccot ,inkább egyénileg próbálkoznak. A CLOD is hol tartana már ha a forráskódot odaadnák nekik .
    Na mind egy engem anniyra ez nem érdekel mostanság,és bár véleményem az van de az senkit sem érdekel:) Eleve mindenkinek van :) És engem sem érdekel másé:)
  • repvez
    Azért most biztos fogják a fejüket maddoxék, hog y a félkész elhagyatott programjuk még igy is többen játszák, mint az agyonhypolt "utódját"
  • Solt
    Azt nem tudom, hogy steam nélkül lehet-e játszani... ( úgy mint a RoF esetében ) ha igen, akkor valószínűleg ez a szám jóval több, de ha nem, akkor kétlem, hogy jelentősen meghaladná azt amit írtam...

Sokkal többen a CloD-l sem játszanak...
  • Her Laca
    Ott a CLOD. Jó is ,szép is,sokan is vannak,gépek is akadnak,lehet harcászkodni reggeltől estig,sőtt Savasékkal lehet menni nagy nagy bevetéseket is.
  • Her Laca
    Ne offolj:) Amúgy nem lehet vagy mi? Ponti gyerek nem azt mondta,hogy nem lehet off:)
    De amúgy érdekel ez itt valakit,hogy mit mondanak?

Nem tudom az anyagukat de megkérdezem.
    A japókban van írás de azt fehér ember nem érti:)
    Egy a biztos. A solingeni cuccok sem mind egyformák,de eddig a spanyol a svéd és a japó pengék szerintem a legjobbak.Most van valami amit kezdenek borotvákhoz használni a Vg 10 de az nem jellemző.Úgy tudom japó a cucc,még a svédek is veszik nem egy késük abból van.

Na azért arcot nem ugyan az beretválni mint karon a szőrt.A szakáll az olyan mint a drót ,komolyan.Sokkal sokkal erősebb. Nem mintha nem lehetne késsel leszedni ,de azért van az úgynevezett komfortérzet is a világon:)
    Utoljára szerkesztette: Her Laca, 2015.01.31. 13:49:38
  • Yserac
    Egyébként én ezért kezdtem el pihentetni a szimeket, mert nincs alternatíva. DCS sem az, multira. Persze lehet online missionokat csinálni, amit pl snowfox gyárt, de elég korlátozott az rendszer és alig van benne benne propos gép. A 2.0-hoz sem fűzök kiemelkedő minőség javulást, sem a WWII modhoz.
  • Her Laca
    2-3000????annál szerintem több kelt el azért. Mesterem. Tudod mennyibe fáj egy fejlesztés? Havonta!!!!
    Milliók mennek el ,csak azt nézd mennyi egy programozó fizuja ,ne hidd,hogy gombokért melóznak. A többi dologról nem is beszélve.
    Ez nyereséget csak igen nagy eladási számoknál tud hozni,még ilyen árakon is.
    Szerintem azért több fogyott ,de azzal sincsenek kint a vízből.