IL-2 Sturmovik, CloD, BoS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
meg ha nem akarod hogy a gépágyúnál beremegjen a joy- akkor egyszerűen csak kitöröl az autocannon file-t
"nem mondom hogy 10 év múlva teleportálgatni fogunk, de mindenesetre feltáratlan terület"
Windows xp alatt viszont van egy progi, 0,2 mb nagyságú, amivel tudod szerkeszteni a force feedback mozdulatokat a josticknak. A program neve:
Force Editor version 1
ezt a microsoft adta ki '99-ben a sidewinderhez editor programnak.
De a legegyszerűbb módja a force erő szerkesztésnek, ill. ha nem akarsz ezzel a progival vacakolni, hogy egyszerűen felülírod a játék könyvtárában lévő force feedback erőkre vonatkozó beállításokat, 3 különböző mappa van :
light, medium, heavy.
Mindegyik mappaban 7 db file van, kölön a gépityu, gépágyú, bomba, középrehúzás, stb..... Illetve nekem még megvan külön az 50%-os center erő is.
Ezeket a mappákat innen tudod letölteni:
http://www.pumaszallas.hu/letoltesek/il-2-1946/programok/241-force-feedback-files.html
ha innen nem megy, ill a programot se találod, akkor írj privátot és elküldöm emailben.
"nem mondom hogy 10 év múlva teleportálgatni fogunk, de mindenesetre feltáratlan terület"
Vettem egy használt MS sidewinder force feedback 2 joy-t és hát némi problémám akadt a driverrel. Alapból is felismeri a win 8, de így semmit nem lehet rajta állítani. Igazából a FF-et kéne valahogy megzabolázni, mert alapból túl erős, ráadásul centerbe húzza a kart. Il2 1946 -ot tolom. Guglin sajnos nem találtam megoldást, de emlékszem, hogy régen itt sok "szaki" mozgott - hátha valaki tud segíteni. Előre is köszi!
Ez nagyjából így van a CloD-ban is, legalább is szerény mértékű tapasztalataim szerint.
Meg is volt, tudtommal, tiltva a fordulóharc a németeknek hurri ellen.
De hát ez nekem egyszerűen könnycsalogató, hogy nem csak magamfajta tojáshéjasok vállalják be időnként ezt az öngyi ficánkolást.<#vigyor3>#vigyor3>
Utoljára szerkesztette: acidrain, 2014.10.13. 13:27:56
"Rácsapott, mint Kukori a műmenyétre."
\" Captives nullos capere \" "Más nyelvet beszélsz,más nyelven írsz, De magyarul álmodsz,magyrul sírsz."
Ilyen lett.
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Minden ok😊 csak én nem értem ezt a vitézkedést talaj közelben😊 De kinek a pap ugye😊
Ügyi vagy !
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Utoljára szerkesztette: Zpogi, 2014.10.12. 21:55:43

Utoljára szerkesztette: acidrain, 2014.10.12. 21:37:19
Minden politikai felhang nélkül mondom, akinek qrva nagy és rohadt drága fáskamrája van, az fizessen. 😄
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Na ez tényleg jó kedvtsináló lett! Megyek is, azt lelövetem magam párszor.<#vigyor2>#vigyor2>
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Egyébként meg Bokros vs. Tarlós.... egyik kutyaütőbb, mint a másik. Tarlós is egy mérhetetlenül nagy tapló paraszt.
Fasza lett Savi, gratula hozzá!
Azt hiszem a mai elfoglaltság adott, megjött a kedvem 😊
Utoljára szerkesztette: Zpogi, 2014.10.12. 20:14:44
Miel?tt megszólalsz, gondold végig, szebb-e, mint a csend, amit megtörsz vele. Ne nyugtalankodj! Úgyis másképp történik minden, mint ahogy elgondolod.
Nekem összejön. 😊))
Miel?tt megszólalsz, gondold végig, szebb-e, mint a csend, amit megtörsz vele. Ne nyugtalankodj! Úgyis másképp történik minden, mint ahogy elgondolod.
Kérdezz nyugodtan, legalább itt legyen sikerélményed, ha már otthon nem jön össze. 😊))
Most meg a joy tengelyek bekalibrálása nem megy. Bent vagyok a menüben, de sehogy se tudom a gázkarra meg a pedálra tenni a tengelyeket.
Én hagynám a helyedben a sima 4.12.2-őt, elmennék a DBW / HSFX / UP3RC4 felé, mert több kiegészítő van hozzájuk.
4.12_2 az aktuális legújabb javítás?
A tájat, lehet valahogy szebbé tenni ebben, mint pl a DBW-ben? Létezik olyan táj mod, ami kifejezetten az 1946-ra készült?
Miután feltelepítettem a patcheket, már nekem is bejött ez a felbontás. 😊))
Már megint túl gyors voltam. (a kérdezésben) Az asszony is mindig erre panaszkodik. 😊)))