IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • Solt
    Ár / érték arányban szerintem a Samsung viszi a pálmát, érdemes az ő termékeiből választani. Ha kevés a keret, akkor szerintem inkább 128GB-s modellt vegyél, szerintem azon is kényelmesen el lehet férni. Én is ilyet használok... ezen van az OS, plusz azok a játékok, amik igénylik az SSD-t. E mellé van egy 1 TB-s HDD, ezen van minden más. Ha esetleg szűkül a hely, akkor az Steam Mover nevű programmal kényelmesen lehet a már telepített játékokat ide-oda mozgatni az SSD és a HDD között.

128GB / 850 Pro

250GB / 850 Evo

Utóbbi nagyobb, de kevesebb a garancia rá, és ez az úgymond gazdaságos modell. Teszt is van róla...

Az Intelnek is vannak jó kis SSD-i, de azok közül a jók elég drágák... gazdaságos verziónak ott vannak még a Kingston cuccai, arról is elég jókat mondanak, viszont ezekkel már nem vagyok képben. Ha elhatároztad magad, akkor érdemes rákérdezni a PH-s topikban... ott eléggé naprakész a sok kocka! :)

@Caterpillar: A 840 EVO-nak van valami belassulás nyűgje... ÍME
    Utoljára szerkesztette: Solt, 2015.02.01. 16:58:35