IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • sakkay
    Mondjuk ez is ám csak a 2d világra értendő. Amint valós a dolog, az embereket ugyanúgy lesokkolja a látvány mint bármikor ezelőtt. Pár hete futásnál látom , hogy éppen fejest ugrik egy néni a betonba-én hívtam mentőt meg addig tettem amit kell-ott volt három fiatal srác is, de annyira lesokkolta őket a vér látványa, hogy egyszerűen csak néztek mint a borjú. Pedig segítő célzattal futottak oda, csak hát a látvány ugye....pont ez (is) szokott a különböző kommentekben felidegesíteni, amikor mondjuk egy ember agyonlövésére azt írják(ugyanezek) mi ebben a durva látvány..hm..igazából meg kb. behugyozna-szarna-csak hát ez nem a valóság-mármint az agy szerint, amit a monitoron\tv keresztül látnak.