IL-2 Sturmovik, CloD, BoS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\" Captives nullos capere \" "Más nyelvet beszélsz,más nyelven írsz, De magyarul álmodsz,magyrul sírsz."
Mondtuk azaz mondtam én ,hogy tilos? Nekem nem tetszik,meg még sokaknak sem . Szabad ország szabad világ szabad a vélemény.
Uff.
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

What about flight model changes expecially Fw 190 poor climb rate, acceleration, negative pitch flick roll etc?? What about roll rates correction in rest planes like LAgg3 and LA5? What about maximum safe dive speeds? About gears and flaps damages at high speeds?
Nothing changed this time, just FYI.
Viszont a konvergencia állítható lett végre. Kíváncsi vagyok a sérülésbe belenyúltak-e, na meg a füstbe'.
Utoljára szerkesztette: Seaweed, 2014.09.26. 19:16:03
Legyen ezentúl a beceneved : A Mészáros. 😊)
"...20 évvel ezelőtt, a Tököli búcsúban, ha nem bicskáztak valakit halálra, akkor a búcsút, a következő hét végén megismételték...."
Értelem szerűen a sasosak a német beretvák,míg a másik kettő az Sheffield-i. Meglepetés szerű támadás😊

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Szoval egy szo mint 100, csinaljuk oszt' meglatjuk ki mit tud(meg talan most raerek, mert hiaba mennek szivesen ha mas dolgom van)....lehetenek csunya meglepetesek (nekem is!) szerintem...ha csak magambol indulok ki: oregszunk jonnek a fiatalok akik mar ilyen vartundernek hala ugy erzik terben a gepet mint meg lehet addig senki...
Utoljára szerkesztette: Seaweed, 2014.09.26. 12:30:43
Én ismertem egy srácot aki semmi mást nem csinált csak 1vs1 ezett,félelmetes volt.Volt olyan gondolatom ellene,hogy kettétöröm a joyt.
Mondjam azt esélyem nem volt. Ellenben csak azt tudta és mást nem is játszott.Vagy volt egy fiatal srác az is magyar ,na nekiállt és egy év alatt nagyon komoly lett.
Tehát lehet qrva jó valaki,csak ahhoz napi szinten 5 órákat tolni kell 1-2 évig.de 1 az minimum.Csodák nincsenek szerintem.Aki csak néha repked az nem tud behozni 10 év tapaasztalatot.Szerintem.
De utána gonoszak lettünk és kitaláltuk,hogy nem AI-k ellen kell menni,hanem Gida ,Negh ,Jupi és jómagam .
Nem jelentkezett senki asszem ,de persze csak poénnak szántuk.
Istenem Gida volt az isten😊)
régebben ilyesmikkel én is szórakoztam sokat 😄
GOOBY, pls
Ez a topik ilyen,néha eltávolodunk a valóságtól de mi ilyennek szeretjük ne akard megerőszakolni a társaságot mert csak kiröhögnek.
A különböző, nekem ilyen olyan címeim,eredményeim,ismerőseim (stb.) vannak megnyílvánulások pedig kerülendők itt,egyszerűen nem ez a stílus megy nállunk.
Dícséretes,hogy próbálsz életet lehelni a "scenebe" de ne itt tedd, ha van valami akkor hírdesd meg, akit érdekel az menni fog,egyéb esetben nyiss neki Magyar HC simulátorosok topicot vagy amit akarsz.
Azt pedig csak súgva merem kijelenteni,hogy dicsekvést már hallottunk tőlled eleget,de tenni is kellene már valamit (HerrLaca már tett) ,hogy láthassuk a kvalitásaidat.
A beszólógatás már megy, láthatnánk egy videót 1vs4 ace AI ellen(vagy mi volt régen az alap)?
A Béna.
<#gonosz1>#gonosz1> Hozzatok egy asztalost! Ki kell venni az ajtofelfat ..keves a hely!<#gonosz1>#gonosz1>
Egy bibi van.Van egy kb 10 év fórum veled szemben😊 De legyen úgy ahogy mondod nem bánom,nekem mindegy Bos vagy clod. Mindamellett az 1vs 1 Ben nem a taktika a mérvadó, ott azt baxhatja az ember, a lényeg az ütemérzék,pláne azonos gépek esetében.
Bakker elárulom a titkot😊
Nekem Tom az etalon az aktívak közül vele nagyon nehéz,aztán jön még egy kb fél tucat srác mint Pogi, Hetti,Saffi,Savi, Tomcsi,stb na ő ellenük sem mennék biztosra.De, hogy téged leabállak az égről az majdnem 100:-D
Utoljára szerkesztette: lala42, 2014.09.26. 00:21:32
\" Captives nullos capere \" "Más nyelvet beszélsz,más nyelven írsz, De magyarul álmodsz,magyrul sírsz."
What, i don't understand this question, how can it connect to our conversation.
Utoljára szerkesztette: Amaymon, 2014.09.26. 00:10:20
20 éve játszom multis gamek-et, gyorsan tanulok, ennek fényében 2 év igen hosszú idő. Nem viccelek ez a hobbim, amire ráállok azt HC módon 80%-os hatékonysággal minima elsajátítom. Persze ez beállítotság kérdése, fexik-e az adott műfaj. Nem igazán kedvelem a populáris szubkultúrákat. Ezért néztem ki a szimeket vagy a szim szerűségeket. Tény sokat segített a WT hogy erre rátaláljak, amit Herr bácsi aljas módon mindig a szememre vet, pedig nem az egyetlen amit kipróbáltam csak arról készítettem video-t.
Bo5: Best of Five , figyelmesen olvass. Aki hamarabb lövi ki az másikat 5-ödjére az nyer. Kisebb a random kapáslövés esélye, mit a BO3-ban, ahol 3 win elég szerencsével.
@Solt: Ez nagyon jó<#taps>#taps>

www.smart-bus.hu
Ezen besz@rtam a nevetéstől...<#nevetes2>#nevetes2> (bocsánat)
Utoljára szerkesztette: Zpogi, 2014.09.25. 23:45:41
nemzetközi porondon edződőm a mély vízben
Úszol is?
Te koma nem tévedtél el a topikot illetően? Szoktál te reppenni? Tudod miről beszélsz?
Utoljára szerkesztette: lala42, 2014.09.25. 23:46:06
"Rácsapott, mint Kukori a műmenyétre."
Ha valaki emlékszik az mportal.hu-ra annak az egyik adminja voltam (ez nem most volt, de akkor a kategóriájában az egyetlen és iszonyat népszerű portál volt. Elég nehéz körülmények közt fuból csináltuk " no profit". Megemlítem, hogy a portál gabr korát megelőző profi program kódjai nélkül nem jöhetett volna létre. Sajnálatos milyen véget ért az oldal. És azóta sincs a keletkezett űrnek a bepótlására indult semmiféle magyar kezdeményezés.
Utoljára szerkesztette: Amaymon, 2014.09.25. 22:53:26
Igaz, hogy csak tegnapelőtt kezdtem repülni, de felveszem a kesztyűt a duel-re, ha már megemlítettél. :XD
Amaymon, milyen nick néven szoktál repülni, ha kérdezhetem?
"Rácsapott, mint Kukori a műmenyétre."