IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
croatianus #80945 Hát ja, a DBW-nek a térképeit mindig is sóvár szemekkel néztem a videókon, de a 4.12-vel az nem megy, meg onlány se nagyon lehet vele repülni, pedig nekem most az a nagy szám, mivel annak idején még nem vót netem. A "vanília" azért már tényleg elég szájhúzós mai szemmel nézvést, úgyhogy a HSFX a befutó.
Viszont az eddig nem nagyon esett le, hogy az angol gépek mennyire ufók, nem igen találok fogást rajtuk. Az AoE-n néha elfog a kísértés, hogy átálljak a sötét oldalra. Úgy tűnik, egy nagy adag gyakorlás rám férne, mert még ezek az új AI-k is állandóan leszednek spittel.
Értem én, hogy el kéne emelkedni, meg energia-energia, de hát mégis mindig utolérnek a mocskok. Nincs valakinek egy-két hasznos tippje?