IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
feca1229 #80917 Én megvettem a BOSt még régebben 50 dollárért talán. Akkor nem volt ennyi a dollár mint most! Szerintem a cikkben az volt a baj, hogy de csak szerintem jelzem, hogy a cikk író kipróbálta kicsit a játékot repült pár kört és ennyi, így valóban nem tünik olyan rossznak, sőt míg nem ismered a játékot talán még bonyolultnak is tünik az a pár beállítási lehetőség, amig nem próbáltad sokszor. Abban viszont biztos vagyok, hogy a Fókának a botkormányát nem nyomta intenziven előre mert akkor az első csodálat egy 'mi a picsa van' felkiálltással véget ért volna! A fóka itt ebben a pillanatban azzonnal a hátára fordul, kb. a SU-26 os fürgeségével, és ha földközelben vagy akkor annyi! Ez a manőver csak ebben a szimben van így. A 777 szerint ez így teljesen normális, nincs semmi baj a Fóka rep.modelljével! Ilyen volt a Messer is csak azon talán állítottak valamit, mig mindig megvan neki csak már nem annyira erősen! Érdekes, hogy a CLODban, és a DCSben nem viselkednek így mármint a messer K4 és a Fóka D9 sem. Tudom, hogy nem azonos tipusok mint a BOSban de akkor sem lehet olyan nagy különbség. Amúgy sok lehetőség lenne ebban a játékban csak a fejlesztők hozzáállása kritikán aluli, az a lerosszabb ebben, hogy mikor a ROFot csinálták akkor szerintem nagyon normálisak voltak, most olyan köcsögök! Önfejű, makacs, nagyképű lekezelő modon viselkednek, a számukra nem tetsző forumhozzászólásokat törlik, vagy bezárják, nézd meg a Metacritic oldalán Metacritic pontozás nem áll valami szépen, gyenge kezdés után, gyenge esés! Szerintem Ők sem erre vártak! Sok ember nem nem ilyen szimre számított, a 777 pedig nem érti, hogy mi a baj, vagy csak nem akarják érteni! Pedig lehetne ez nagyon jó szim is, mert a ROFal sikerült nekik, csak itt szerintem elmérték magukat! Szerintem sem ér többet 2-3000.-Ft többet így ebben az állapotban! Teljesen igaza volt vagy van abban Sakkaynak, valahol azt írta, hogy a két szék közül a padlóra esnek így! Hiába van meg nekem ritkán repülök vele, ja meg még ez a buzi unlock rendszer, hát az egy hülyeség, a leggyengébb kampány amivel találkozhatsz egy repülő szimben tökéltesen értelmetlen hiába való semmi az az egész, legalább történelem hű lenne, de arra meg szerintem nem volt elég idejük, hogy megcsináljáK! Meg vettem a multkor a BF k4 a DCSben na az kicsit komolyabnak tünik, még a CLOdal szoktam néha reppenni, ha időm engede, igaz multizni már azzal is elég régen voltam, pedig nagyon jól összerakták a TF es srácok. Pedig lehetne a BOS is nagyon jó ha tudnánk, hogy mit akarnak vele, és merre menjenek!
A legfontosabb viszont ha tetszik és leköt téged akkor elérte célját hiszen ezek a játékok erről szólnak, hogy szórakoztassanak, és örömöd leld benne!
Utoljára szerkesztette: feca1229, 2015.01.10. 17:43:28