IL-2 Sturmovik, CloD, BoS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
www.smart-bus.hu
Akinek tetszik hajrá. Engem ezekkel az érvekkel nem lehet meggyőzni,pláne megy az örömködés kipróbálom fos,eltelik x idő megint megy az örömködés,kipróbálom még mindig fos.
Mások az igények oszt ennyi.
Céllövöldének tartom .
Ha két jó tudású csapat összetalálkozik,akkor pikk pakk levakarják egymást az égről,elég ha megkarcolnak egy gépet aztán az vagy lángól,vagy füstől,vagy faxtudja mit csinál.Legközelebb akkor fogom megnézni ha kiadják,addig nem érdekel.
Semmi új nincs benne,nem kellett tanulnom hozzá,nem kellett megerőltetnem magam.Akkor meg minek?
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
"repmodellbe meg fizikába bele se megyek mert azthiszitek hogy leakarom húzni a bo-t (zongorázni lehet a küönbséget szvsz) "
Repmodel egyenlőre ok, sokszor meg beszéltük. De fizika? Meg minden szar? Ez így hülyeség..tök mindegy kinek az előadásában.
sakkay!
Szerintem ő Wolfi Saviéktól. Neki megvan azt tudom.És nem amatőr😊)
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
A Béna.
Mig-21 vs. Phantom :
Fw 190 D14 :

Rám valszeg ezért nem emléxel <#pias>#pias>
GOOBY, pls
Utoljára szerkesztette: Seaweed, 2014.09.24. 23:12:32
(..es igen, megismertuk egymast mert mindenkinek egyedi skinje volt 😉)
Illetve meg annyit tennek hozza hogy ha tiz kezem lenne is keves lenne hogy hanyan jartak anno porul, amikor foldkozelben kiurult loszerrekesszel menekulve jottek utanam es en csak a csattanasokat halottam mogottem...orok emlek! <#hehe>#hehe>
Utoljára szerkesztette: Seaweed, 2014.09.24. 22:50:21
..es valahol mindig is sejtettem hogy azert lett az uj IL2 stalingradi mert iszonyat nagy hype volt anno az online warban, tolongtunk hyperlobbyn hogy ki menjen a kov generalt dinamikus kuldetesre! Ezt akarjak szvsz visszahozni, es en erre a vonatra szivesen felulok! Mar most kornak megfelelo a cucc, es csak jobb lehet. Nem varom el hogy tokeletes legyen, olyan ugy sincs...csak hozza a regi feelinget!
CloD meg nekem kimaradt! Megvettem akkor amikor megjelent, de se a hadszinter se gepek nem voltak azok (igen nincs lavor benne 😄) amik erdekeltek volna annyira hogy az eletem mas iranyt vett szabad pillanataibol idot szakitsak ra...
Utoljára szerkesztette: Seaweed, 2014.09.24. 22:39:29
Az hogy ahhoz olyan rendszereket kellene leszimulálni masszív környezetben, amire a mai PC-k és/vagy programozók (időben-tudásban) képtelenek. Ezért kompromisszumokra kényszerül mindenki.
"HA valaki írogat innen a BOS forumára...."
Én írogattam, de rendszerint kimoderáltak amikor az normális(idióta) stílusomban előadtam magam. Leírtam feketén-fehéren amit gondolok, semmi csúfondároskodás. Bammm. 😄
Utoljára szerkesztette: Amaymon, 2014.09.24. 22:22:06
If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb
"megvan neked a BOS egyáltalán?"
Még jó hogy megvan, különben hogy tudnák róla véleményt mondani? mindegy nem kell megmagyarázni...
BÁR NE VETTEM VOLNA MEG! Csak hát az a rohadt marketing...(''a világ legjobb szimulátorát készítjük...' + az il2 név ugye...')mondjuk tudhattam volna hogy csodák nincsennek, lásd: dx9 motor, lehúzós rof-os üzletpolitika, stb.
Amúgy nem tudom miért olyan fontos dolog ez, hogy élethűek a fák, őszintén megmondva kit érdekel? A CLOD -ba azért nem dolgozták ki őket , mert a gépigényt így akarták csökkenteni, ezt blacksixxx mondta, a fő programozó, ha akarod visszakeresem ha nem hiszed el...
A bos-ba 1 dolog ami előrelépés a szim-ek világában, az a törésmodell, mást nem tudsz olyat mondani amiben jobb mint a Clod! És tovább megyek , nem csak hogy épphogy lemarad a Bos a Clod-hoz képest, mert akkor rá lehetne fogni hogy izlések és pofonok, HANEM sokkal rosszabb.
Ilyenek pl.: repülésmodell, sérülésmodell, grafika (kockás tűz 2014-ben?)
Napestig lehetne sorolni, csak minek, ez már úgyse az a szim lesz amit én vártam, majd talán a DCS-1944...
ui.:HA valaki írogat innen a BOS forumára, beírhatná nekik hogy egy 2.világháborús rep. szimben a találatoknak így kéne kinéznie....ha már ők nem néztek 1 gun camerát se
http://www.texasarchive.org/library/index.php?title=The_Lt._Col._Jack_Bradley_Collection%2C_no._2_-_Gun_Camera_Footage
Kicsit olyan érzésem van mikor a BOS-sal játszok mintha 1 gagyi akcíófilmet néznék, amiben minden felrobban a legkisebb koccanásra 😄DDD
Itt még gőzmozdony is robban!!!, csak nem tudom mitől, biztos "bezingőz" mozdony volt 😄D
sajnálom azért , mert nagyon vártam volna egy oroszfrontot clod minőségben, de hát ez van sajna,
üdv
Sg forum , IL2 STURMOVIK topic házi dogfight versenyének bajnoka, hivatalos ÁSZ PILÓTA cím jogos birtokosa
Újabban a Strike Fighters 2-höz fejlesztenek látványos kiegészítőket,ezekhez sok hidegháborús típus is van, meg Hornet is pl:
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Utoljára szerkesztette: Seaweed, 2014.09.23. 22:41:53
Készítettek még hozzá független fejlesztők kiegészítéseket :
UP3 RC4
HSFX 7.02
DBW 1.71
A DBW modban már vannak első világháborús gépek is és a koreai háború időszakára tehetők is ( Corser A7, Phatom, Mig-15, Mig-17, Mig-19...)
Lassan olyan, mint egy jóravaló feleség. Ha itt van akkor az a baj, ha meg nincs, akkor meg az. Kiérti ezt ? 😊)
Utoljára szerkesztette: sakkay, 2014.09.23. 17:10:42
Utoljára szerkesztette: sakkay, 2014.09.23. 17:03:07
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
www.pcpilot.hu
És hivatalosan az 1946 a vége a Sturmovik vonalnak,de itt is lelkes fejlesztőcsapat még készitett hozá javitásokat
Team daidalos
Az eredeti sturmó utáni szimekhez tudtommal semmi uj repülhető gép nem jött még ki az eredetileg szereplőkön kivül.