IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
Sidewinder #80903 A repülőszimulátor teszteléséhez a legjobb ember a GameStar csapatában RG. Ő az egyetlen aki tud repülőgépet vezetni a GS csapatból, vitorlázórepül. A CoD lehúzását én sem értem. Valószínű az okozhatta, hogy megunta, hogy a szimulátor lényegében az utolsó frissítéssel, amikor belekerült a Szu-26, akkorra lett egy igazán klassz, elfogadható minőségű program. Lehet, hogy egyszerűen évek óta nem is látta,ami egy szakújságíró esetében nem írható a javára. Itt pedig rögtön kapott egy bugmentesebb programot, ezért a jó értékelés. Rendszeresen figyelem az írásait, a teszt alatt valaki szóvá tette és engem is meglep, hogy a DCS-ről nem ír semmit. A második VH-s gépek esetében ezt megértem, mert a DCS-nek még nincs kiforrott második világháborús része, mert csak a gépek egy része készült belőle, térkép pedig nincs. Az UH-1-ről, Mi-17-ről viszont simán írhatott volna tesztet, de akár a Black Shark 2-ről is. Az, hogy ez miért nem történt meg, jó kérdés. Több ok lehetséges szerintem:
1. A két szállítóhelikopter szimulátor nem jelent meg Magyarországon dobozosan, lemezen és lehet, hogy a GS-nél még él az a régi elv, hogy csak olyan játékról/szimulátorról közölnek tesztet amely Magyarországon hivatalosan kiadásra került CD-n vagy DVD-n.
A BS-2 volt az utolsó a DCS-ből, ami így megjelent az országban, de sajnos arról sem láttam tőle tesztet.
2. Esetleg elkapta őt is az a jelenség amit tapasztalok néhány vitorlázórepülő társamon: lenézik a helikoptereket és a heliopterpilótákat (ronda felborított szélmalom, az nem repülés, abba ő soha bele nem ülne,stb,stb...).