IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
És itt van az igazság!!!!!!!!!!!!!!!!!
Én meg nem tudom érteni pl ,hogy a korai ruszki gépekkel úgy 42 ig hogy a bánatban tudnak jól ismétlem jól harcolni a vvs pilóták.Néha beleülök egybe ,egybe és elborzadok Jak1 ,Lagg3 stb. De akik ismerik tudják ,mit és hogyan azok eredményesek velük. Az a lényege az egésznek,mint már írtam,hogy ismerni kell a saját illetve az ellenség gépeinek a tulajdonságait és az győz aki rá tudja erőltetni a saját elgondolását az ellenfélre. Véleményem szerint ez több mint lövöldözés,ez nagyban agymunka is. Ha előre el tudja tervezni az ember ,hogy mit is akar csinálni,és persze az adott körülményekhez igazodva improvizálni is tud akkor az nagy valószinűség szerint győzni fog.Mondok példát. War on egy G2 ő vel kellet védenem biombázót.Ellenem volt 3 P40 ezek közül egy humán ,és csatlakozott hozzá még önszorgalomból egy Lagg humán.
Nos Négy gép ellen azért már óvatos az ember ,tehát felkúsztam 5500 m-re és sasoltam. Ők hála az égnek nem gondolkodtak ,pedig könnyen ráfaraghattam volna. Alólam jöttek felfele ,és bár négyen voltak mégis követni tudtam a mozgásukat. A humán p40 est benzinesre lőttem ,ő elmenekült,(megjegyzem nem mentem utána,pedig nagy volt a kisértés) a Lagg -ot is megszórtam a két ai-t meg lelőttem. Az igaz ,hogy egy fél órái bíbelődtem velük de ,hát nem lóverseny ez. Pedig ha legalább az egyik jó messze felém emelkedik ,és onnan meglep hát nem sok esélyem lett volna. Ezzel csak érzékeltetni szeretném ,hogy bizony gondolkodni nem árt ,nem csak lövöldözésből áll ez a dolog.