91307
IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
Valka #8030 nem egy nagy választék: 109 E3... -
#8029 Na látom H2- megint lesz:D Kíváncsivagyok, hogy az Il-2ből átvett kabin lesz -e benne:D -
#8028 Türelmetlenül várom a megjelenést-csak fusson rendesen. -
Valka #8027 ez volt már?
Storm Of War: The Battle of Britain:
Episode one (1st episode in the series of the new generation of the simulators):
RAF flyable Spitfire Mk.I, Hurricane Mk.I, Blenheim Mk.IV, Gladiator Mk.II (possible)
RAF Ai Defiant Mk.I, Beaufighter Mk.IF, Blenheim Mk.IF, Blenheim Mk.IVF.Blenheim Mk.I, Wellington Mk.IC, Lysander Mk.I, Anson Mk.I, Cierva C.30A/Avro Rota Mk.I (autogyro) & Sunderland Mk.I (possible)
LW flyable Bf-109 E3, Bf-110 C4, He-111 H-2, He-111 P-2, Ju-87 B-2, Ju-88 A-1
LW Ai Do-17 Z-1, Do-215 (recon.), FW-200 C-1, He-59, He-115, Ju-52 /3M, Bf-108. and Italian FIAT G.50, FIAT CR.42, FIAT BR.20M
-
#8026 Bár tolhatnánk már azt is!Talán van valami hír a közeli megjelenésről?
Nekem a FB-al az a bajom hogy hadjárat módban néhány elvégzett pálya után egyszerűen nem tölti be a következőt.Volt hogy a 14.győzelem után csinálta ezt.Így sosem lesz lovagkeresztem,ezért felbosszantott és uninstalizáltam.Ez talán programhiba vagy mi?Az IL-2-az első rész nem csinál ilyesmit. -
#8025 PF warez vagy az újonan kiadott Pacific Fighters? ami 2500 Ft körül van? Ha igen akkor azt nem tudod felrakni mergedben... nézd meg a FAQ-t. -
RedRiot #8024 Két éve, mikor warezba' volt meg nem is volt vele semmi gond, gyönyörűen ment a merged. Most szerintem a bolti magyar FB miatt szaraxik. Egyelőre nyomom így, mert a lent írt problémán kívül szépen nincs más gond, ez meg apróság.
Eh, egyébként is minek magyarították? Ilyen ócska fordítást nem láttam még. Nem tudom ki fordíthatta, de hogy sem a repüléshez, sem a számítógépes játékokhoz semmi köze nincs, abban biztos vagyok. Remélem pénzt nem kért a "munkájáért". Vagy ha kért is, nem kapott. :)
Nah,minden jót, jó repkedést! Én egyelőre offline nyomom, még van mit csiszolni a technikámon. Csak attól félek, mire kitanulom, addigra már mindenki az addigra megjelenő Battle Of Britain-t tolja majd! :)
-
#8023 Úgy emlékszem nem merged installt ajáll fel hanem valahogy így van írva FB-AEP-PF valami.Ezer éve nem installáltam il2 őt. Próbáld meg újra szerintem ,ha meg már jó akkor az egész könyvtárat kiírni egy dvd re és máskor csak felmásolod. Nem kell installáni,tökéletesen működik így is. -
RedRiot #8022 Üdv uraim! Egy merged install problémára kérnék segítséget:
-Magyar FB-re felpakoltam az Acest, majd arra egy angol PF-t. Nem ajánlott fel merged installt, így manuálisan kijelöltem az FB könyvtárat, és oda tettem a PFt.
Utána felpeccseltem szépen 4.04M-re. A dolog műxik merged installként, egy apróságot leszámítva: a full mission builderben csak a PF-es repülők objectek választhatók. Pedig szeretnék magamnak csinálni egy kis La5-FN gyakorló missiont.
Elő lehet valahogy csalogatni egy ilyen "cigány" mergedben az FB-s repcsiket?
Előre is kösz a segítséget!
-
#8021 Igazad van:) De nem akartam már felsorolni az egész kompániát. Akit érdekel úgyis megtalálja bármely századot elég könnyen:)) -
Grrrrrrr #8020 A Dongók belső viszonyai jók. :-D
Tény, hogy vannak napok, mikor egyetlen zümi sincs fent. De azért még ott vagyunk a lobbyn. Ki többet, ki kevesebbet.
Kihagytad a Kör Ászt, ami szintén jó kis csapat. Ott van még ugye Tomcsi alternatív csoportosulása a HUN, és a GT Sirályékkal azoknak, akik nem szeretik a századok kötöttségét. Na meg ugye a Kakukk féle 102.
V.4_Hans_T -
#8019 Üdv,
érdekelne, hogy a játék milyen módon támogatja a wide monitorokat. Nyújtás, hor+, vagy vert-? Valakinek van esetleg közvetlen tapasztalata erről?
előre is köszönöm -
Valka #8018 mi okozza a gép orrából kínyúló cuccost? nem tudom, lehet, hogy a moszad... -
RaidR #8017 OMG!
Hálásan köszönöm, már nagyon-nagyon kezdtem hülyén érezni magam...
THX! :) -
Laska123 #8016 Az új 3.1-es winInstall okozza.
Fb,és Aep telepítés után újraindítani.
Nekem ez segített...
-
RaidR #8015 Sziasztok!
Lenne egy olyan problémám, hogy van egy eredeti játékom, egy nem eredeti AEP, és szintén egy eredeti PF. Ja, mindkét eredeti játék angol nyelvű a SimWare -től. Valamilyen oknál fogva nemtudom megcsinálni a merged installt... Pedig volt már fönn úgy többször, csak most több alkatrészt is kicseréltem a gépemben és új a windows is. Fölmegy az FB, de amikor az AEP -et telepíteném aztmondja, hogy Forgotten Battles not found... Pedig ez a telepítési fileok kitömörítése után van egyből, úgyhogy még az sem lehet, hogy az elérési út nemjó. Pedig tisztán emlékszem, hogy régen mindenféle patch nélkül az FB -re azonnal tettem az AEP -et és jó volt. Most meg már próbáltam a 2 patchet is föltenni, ahogy a FAQ -ban le van írva, de nemmegy sehogysem... Ha valakinek van valami ötlete, pls help!
THX. -
Lebowski #8014 sry nemolvastam tovább :D
mea culpa :D -
Lebowski #8013 azért azt nemmered leírni hogy régen tag voltál :D
mocsok :D -
horthy #8012 Nekem 4.03-om van verziom van , a kérdésem az lenne hogy ezt a karriert ami van benne hogy ne veszitsem el az eddigi eredményeket át-e lehet másolni az uj 4.07-be ugy hogy a D-gen ne katanjon ki vagy N-gen ami a karrier folytatásához szükséges ? Nem akarok uj hadjáratot kezdeni de szeretném 1944-es japán hadjáratba a B6N2 Tenzant stb berakni ! Mire kell odafigyelni másolásnál mi nem kompatibilis ? Ja és jelent-e meg valami Stab marking program ? Amin a finn és a német gépeken rajta van az eredeti felségjel !! A 4.03-as hoz használok ilyen áttupirozó progit ! Nem merem kiirni hogy mi ne hogy bannoljon a Moszad ! Ja és én tapasztaltam grafikai hibát is a vadászgépek orábol kinyuló hosszú több kilométeres egyenes fekete vonal formályában mi okozza ?? Ki vett már észre ilyet ? Hogyan lehet ezt a problámát orvosolni ? -
#8011 És mégegyet szeretnék hozzátenni. Saját tapasztalataom azt mutatja,hogy
ha valaki sikeres akar lenni az Il2 ben ,és nem célt szeretne repülni másoknak akkor ezeket kell szem előtt tartania. Először is csak full szervereken repüljön.Semmi segítség ,semmi ikon ,semmi külső nézet stb.
Én pl soha nem használtam ilyesmiket.Lehetőleg keresni kell azoknak a társaságát akik jobbak ,sőtt sokkal jobbak mint én.A dogolás az nagyon jó ,hogy megismerje az ember a gépet ,megtanuljon manővereket,de nem tesz feltétlenül sokkal jobb harci pilótává onlyne war-okon.Vannak olyanok akik nagyon jól légiharcolnak,de pl war okon nem a legeredményesebbek.Nekem személy szerint a csúcs az Il2 ben ha onlyne wart repülök.Egyrészt mert tétje van ,lehet taktikázni,bele lehet élni magát az embernek.Van amikor annyira izgulok ,hogy kiráz a hideg:)
Bár ezt embere válogatja,van akinek nem jön annyira be ez a dolog.
Na kicsit elkanyarodtam. Tehát Valka tapasztalatból mondhatom(mivel foglalkozom kiképzéssel),hogy nagyon kevesek azok akiket annyira megfog ez a fajta szórakozás ,hogy akár szervezett formában űzzék.Álltalában elég hamar elvesztik az érdeklédősüket. 10 ből egy aki megmarad az onlyne repülés mellet.Aki meg megmarad az előbb utóbb megtalálja a számára szimpatikus társaságot.Nincsen olyan nagy választék azért.Ha megnézed a lobbit jó ha van rajta ezer ezerötszász ember és ez az egész világ !!!!!!!Hát elég rétegszórakozás.:) -
#8010 Szerintem túl van ez misztifikálva amúgy. Én azért szeretem a 102 Ricsit mert elég baráti a viszony a tagok közt. A pumások azok már nagyon régen együtt vannak ,és hát ők már ritkábban rapkednek.Bár saját véleményem az ,hogy még mindig ők a legjobbak itten:)A dongók belső viszonyait nem ismerem.Szóval pl ha bejön bárki hozzánk ,hogy repülne velünk azt mindig szivesen látjuk.És hát azért lehet ám tanulni itt dolgokat :DDe van azért bőséggel itt szervezett formában repülő társaság.Meg ott a lobby ott aztán összelehet jönni és már csak egy ts kell. -
#8009 Hát azok nem mi volnánk:)) Azok Kakukk kolegáég szerintem:)) -
Valka #8008 de azért hülyét nem akarok csinálni magamból. csak akkor foglalkozom a dologgal, ha van rá igény, de ha valaki más akarja megvalósítani, azt is támogatom, csak legyen egységes a hozzáállás. -
Valka #8007 szoktam én repülni a százkettesekkel, de ott nem érzem, hogy egy közösség tagja vagyok. itt, még ha közel sem olyan erős is a közösség, mint egy században, azért jelen van. ráadásul sokkal könnyebb bejutni, mint egy századba és sokkal kötetlenebb is, már az alpján amit a századok (puma,dogó,stb) honlapjáról le lehet szűrni. -
#8006 De téged szoktalak látni a lobbyn is tehát csak megtalálod a módját a repülésnek. -
#8005 Drága kollega. Mondom az alternatívákat. Ahogy Bucser mondotta az az egyik. Egyrészt a ts mint kommunikációs eszköz sokkal hatékonyabb mint a billentyű:) Másrészt nem kell ám félni ott is csak olyanok gyűlnek akik szeretik a repülést. Namármost ha nem akarsz akartok velünk az sem baj mert a ts szerveren mindannyian tudtok beszélni egymással is. -
Valka #8004 megvárom mit szólnak hozzá a többiek, egy-két alapvető dolgot mindenképp konkretizálni kéne. én egy sima dogfight szerverre gondoltam, ahol előre megbeszélt időben és gépekkel játszhatnánk, de bármit meg lehet oldani, ha valakinek van ötlete. Aztán ott van még a teamspeak is, nem tudom ki hogyan áll ezzel a kérdéssel... -
#8003 hát Én 102Vo tag voltam elég sokáig (és heti kapcsolatban állok velük) Lebowski és Laca is 102vo tagok úgyhogy nekünk nem gond:) Ahogy gondolod:) -
Valka #8002 ez igaz, de velük nem állunk (legalábbis én) napi kapcsolatban, sőt semmilyenben, szerintem így érdekesebb lenne. Sőt igazából csodálkozom, hogy eddig nem csináltatok ilyet. Nekem ez a lépés logikusnak tűnik, de ha nem akarjátok, akkó' nem lesz... -
#8001 102vo.hu felmész a TS serverükre és ott elég sokan vannak. Ráadásul van egy magyarCoop server is ami forgórotációban hostol missionöket.. a 102vo-sok szoktak dogot hostolni fullreál beállításokkal (általában 42-ig gépek). Jól tolják:) Én velük játszok mostanában amíg ki nem leheli lelkét végleg ez a joystick is:D
vagy pedig ott vannak az online warok. -
Valka #8000 ok. minden faszányos! műxik!!! : ) mér' nem csinálunk egy saját szervert, amin a fórum tagjai nyomhatnák? meg tudnánk beszélni milyen küldetések meg gépek legyenek stb. -
#7999 a sok ott ne nézzétek mert az csak vétlenül van ott -
#7998 Majd sok 2008ban biztos lesz de akkor minimum 9000-10000 lesz ahogy ismerem a forgalmazókat -
Lacusch69 #7997 Itthoni forgalmazásról tudsz valamit? -
#7996 a dvd tartalmazza a teljes játékot (FB+AEP+PF) 4.07-es verzióig (az alapjátékra eddig is le lehetett tölteni a patcheket 4.05-ig, viszont a 4.06-07 csak ezen a dvd-n található, de talán meg fog jelenni külön is) -
iXiXeL #7995 hali
annyi lenne a kérdésem, hogy a 1946 az kiegészítés, vagy megy az alapjáték nélkül is?
kösz -
zoltang #7994 A legújabb: Y.A.S.U 1.04
YASU_104.rar -
#7993 Sziasztok! Egy kicsit pontosítanék a YASU-s elindítással kapcsolatban, mégpedig, hogy ha valakinek nem megy az nézze meg milyen verziójú, mert nekem 1.0-ás volt, ami a splinter cell-hez volt, és azzal nem ment, viszont az 1.03-al simán megy. -
benioh1993 #7992 Köszi lehet hohy a kis bötű volt a hunyó De már jó -
Isegrim #7991
---- Messer 109-es infók meg teljesítménytesztek itt !!! ----