IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
sakkay #80658
Már azon gondolkodtam éppen, hogy eladom valakinek, de nem merem. Hátha igazam lesz aztán egyszer még lesz belőle valami.
Tegnap repkedtem online a minyóval-kár, hogy nincsen értelme egyenlőre az online helis repüléseknek-beszálltam egy hangárba. Örömködtem magamnak egy kicsit, aztán eszembe jutott láttam fent pár srácot szitakötőkkel is. F2, nézelődés mit tudnak a kollégák
...4-ből kb. 1 tudott repülni, a többi a saját roncsaitól körülvéve gyakorolta a fűbe harapás kemény manővereit
...ez nem gond, mindenki így kezdi, én csak azt nem értem miért online kell ezt, amikor teli van emberekkel a reptér. Viszont 2 napja volt fent egy srác minyóval, na az brutálisan ügyes volt. A kamovot is szépen repülik páran, bár ahogyan emlékszem a minyót, vagy a hueyt kb 3x nehezebb repülni mint azt. Te szoktál online repülni? Van olyan szeró amit érdemes keresni?