91398
IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
Frenky #80695 Tisztelt Pilóták, mindenkinek nagyon Boldog Karácsonyt Kívánok!
HUNter -
sakkay #80694
Jah kérem ez ilyen...
-
sakkay #80693 Nagyon helyes, majd menjünk repülni. -
Solt #80692 :D -
Két napig nem nézek erre, és lemaradok mindenről!
Utoljára szerkesztette: acidrain, 2014.12.23. 18:55:12 -
Hoppáhoppá, karácsonyi leárazás a dcs shopban
Megyek minyót venni -
Valószínű, hogy a régebben még a steames megjelenés előtt vásárolt kódokat fogadja el. Persze ez se 100%. -
köszi mindkettőtöknek, megtaláltam
de sajnos nem fogadja el, bárhogy próbálom. Azt írja érvénytelen termékkulcs..
akkor ezek szerint a szerencsén múlik melyiket lehet aktiválni
(a su27-est nem fogadja el, a P51-et elfogadja)
Utoljára szerkesztette: PhantomAss, 2014.12.23. 11:28:24 -
Solt #80687 Bal alsó sarokban ----> játék hozzáadása. -
Games/Active product on steam, itt tudod hozzáadni a kulcsot. -
lenne egy kérdésem:
hogyan lehet beregisztrálni steamre a kulcsot?
én telepítettem a steames dcs-t, de nem látok sehol ilyen opciót játékon belül sem és a steamban sem hogy meglévő kulcs regisztrálása
-
Szepy2884 #80684 a vagy tucatnyi gömbrágót nem is említve... :D -
sakkay #80683 Az igaz..ráadásul szerettem is. -
Solt #80682 Még egy marék dunakavicsra is jutott volna belőle... :D -
Mennyi zizit kaptál volna érte... bakker! :p -
sakkay #80680
Köszi..én megvettem 20.000-Ft-ért..ne mondj semmit
, amúgy ez csak az alapverzió-mármint amit leáraznának-de akkor is.
-
steam-en lehet szavazni, hogy a IL-2 Sturmovik: Battle of Stalingrad holnap -50%-os legyen és így 8000Ft-ba kerüljön :D -
Mivel szoktunk itt zenélni is....
Elhunyt Joe Cocker :(
-
Solt #80677 Oké... kíváncsi vagyok. :) -
feca1229 #80676 kifogom próbálni, majd leírom mire jutottam! -
Solt #80675 Próbáld meg aktiválni az összes modulod steam-n... -
feca1229 #80674 és ezen lesz valami változás, vagy minden így marad? Engem nagyon nagyon idegesít, hogy két helyen van a DCS, STEAMen és a hivatalos EDén. -
Solt #80673 Én úgy emlékszem csak azt nem lehet, ami a hivatalos oldalon már megjelent, de a steam-n még nem... persze ez nem 100%. -
Én is összevissza vásároltam. pl. Az első az A10C volt Origin-ről. Simán megy azóta is. -
sakkay #80671 Hiába nézed...nincs biztos pont a témába, én pl. vettem egy nem steamos' hueyt Frenky-től, beregisztráltam steam-ra-és működött. De tudom, hogy valaki meg akármit csinált, nem tudta elindítani,
volt egy ideig , hogy a steamost' sem a steam-on'!
-
Elvileg nem mindent lehet steamen beregelni, ettől függetlenül kb egy hónapja én minden modulomat lazán tudtam regelni steam alá. (A10C,FC3,Ka50) -
Solt #80669 Én így tudom, de kérdezd meg sanyót... ő biztos vágja... emlékeim szerint az oldalán is van infó erről. -
igen? ezt nem tudom...de akkor utána nézek hogy van ez
-
Fürtös #80667 Hat en meg mindig ugyanaz a szabolcsi parasztgyerek vagyok aki voltam...:-)
Ha valaki olyan marha,hogy szetrollkodja a topicot es utanna meg kiadja a nevet,az viselje a kovetkezmenyeket! :-) -
Solt #80666 Miért kéne kétszer megvenni? Minden modult lehet a steamre regisztrálni nem? -
Caterpillar #80665 Érdekes ez a CD kulcs mizéria, én 2012-ben megvettem az A-10 -et steamen, kimásoltam a kulcsot és azóta is megy a nem steames verzióval. Kíváncsi lennék mi az oka, hogy nem lehet ide-oda pakolni a kulcsokat.... -
ja tudom néztem, de nekem nem steames kellene (nem akarom 2x megvenni a cuccokat)
-
Solt #80663 Akciós a minyó... -65% van rá steam-n, így 16 ajró. -
sakkay #80662 Jó vele ha a m.sw 2 pro-ra gondolsz. Jó lehet vele repülni-ha!!! van külön karod. Mert az a mini pöcs nem alkalmas a heli repüléséhez ami a sidewinderen van. Én ezért vettem hozzá ilyet Saitek Q, na ezzel már komolyan is lehet repülni.
Utoljára szerkesztette: sakkay, 2014.12.22. 14:30:57 -
sakkay #80661 Én sem szeretem, a saitek sokkal jobb volt-de-meg lehet szokni Leon. Én pl. majdnem megszoktam már. Kevés az útja, de hát ez van. A G940-et meg nem lehet kombinálni saitekkel. Legalábbis olyan műszaki faékeknek mint én-te lehet megoldod, az mondjuk komoly lenne. -
én is most arra várok h a minyót akciózzák le, akkor beújítom
jó lenne egy normális joy is de nincs a piacon uh majd meglátjuk mennyire bírja a sidewinder a helit -
Sajna nagyon-nagyon kevés az időm. 5-ig gálya, fél hat mire hazaérek.
Hatkor vacsi, aztán ha ott vannak az unokák, akkor egy kis kergetőzés velük :)
Este 9-kor meg már nem vagyok hadrafogható.
És ami miatt mostanában nagyon keveset repülök, az a G940 pedálja. Nagyon ótvar. Elmondhatatlanul utálom :)
Majd ha beszerzek egy saiteket, akkor talán. -
sakkay #80658
Már azon gondolkodtam éppen, hogy eladom valakinek, de nem merem. Hátha igazam lesz aztán egyszer még lesz belőle valami.
Tegnap repkedtem online a minyóval-kár, hogy nincsen értelme egyenlőre az online helis repüléseknek-beszálltam egy hangárba. Örömködtem magamnak egy kicsit, aztán eszembe jutott láttam fent pár srácot szitakötőkkel is. F2, nézelődés mit tudnak a kollégák
...4-ből kb. 1 tudott repülni, a többi a saját roncsaitól körülvéve gyakorolta a fűbe harapás kemény manővereit
...ez nem gond, mindenki így kezdi, én csak azt nem értem miért online kell ezt, amikor teli van emberekkel a reptér. Viszont 2 napja volt fent egy srác minyóval, na az brutálisan ügyes volt. A kamovot is szépen repülik páran, bár ahogyan emlékszem a minyót, vagy a hueyt kb 3x nehezebb repülni mint azt. Te szoktál online repülni? Van olyan szeró amit érdemes keresni?
-
Oké! Én faszagyerek vagyok, lehet velem beszélni. Legyen két zacskó zizi.. ;) -
sakkay #80656
Jóvannamá....