IL-2 Sturmovik, CloD, BoS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ma jön a patch, majd írom mi van a javítások között.
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb
Két link a CloD-hoz. A banner alatt.
Utoljára szerkesztette: LeonSilver, 2014.09.11. 17:45:59
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb
A kép címe, Egy Jak, és két poszt-traumás stresszes iker harcos<#alien>#alien>
3.00, 3.01, 4.00, 4.30, 4.312
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
4.0
4.3
4.312
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Vannak gyűjtők oszt ha sok összegyűlik eladogatnak ezt azt ,de mind tökéletes és borotválkozásra kész.
Ha boltban veszel azt még meg is kell éleztetned.Nekem is az első késem egy ilyen 6 ezres darab volt,mai napig használom,tökéletes.
Pamacs az a Mühle 1000-2000 es jó,és ha jót akarsz Barbon 300 forintos borotva hab😊 Szíjnak meg egy régi katonai öv ,be kell kenni faggyúval és kész is vagy.
Ez az elsőm.

Nos én folyamatosan nyomon követem a fórumot, csak nem ugatok bele abba amihez nem értek. Elsősorban már nem is a játék miatt vagyok itt, pedig azért jöttem eredetileg. Inkább olvasom az eszmefuttatásokat, mert érdekesek. Illetve nagyon tetszik a társaság hangulata.
Pengére visszatérve. Emlékeztem rá, hogy nekünk volt egy. Felhívtam édesanyámat, hogy jók-e az emlékeim. Mondta, hogy igen még az ő nagyapja használta talán. Szóval ez akkor ilyen húszas évek, de kidobta, mert törött volt a nyele és amúgy se használta senki se. Ha ő azt tudta volna, hogy a nyél nem számít, fene. Kár érte. Talán egy pamacs még megmaradt meg egy szappan. Azt ígérte utána néz, de nem hinném, hogy azok jók még valamire.
A linkelt képek viszont nagyon jók. Tuti beszerzek egyet idővel.
Utoljára szerkesztette: Volfram42, 2014.09.10. 19:56:01
biztos a tűz árnyéka <#nyes>#nyes>
mondtam én hogyha a szart sokáig pofozzák előbb utóbb fos lesz belőle.
FM javítása-különösen a német gépre vonatkozóan.
Sérülések, és a motor komolyabb modellezése
füst effektek, újra hangolása. A többi dolog csak ezek után. Mert ha ezek megvannak, megnyugszom. Szar akkor már nem lehet. Viszont ha ezek nem lesznek meg, tök mindegy mi lesz a többi..
Gondolom nincsen meg, és hosszas keresés után találtál egy x perces videóban egy rossz pillanatot-ügyes vagy.
Amúgy én ott nem láttam semmit, nagyon durvát amiért szemet lehetne forgatni.(4.58)
De ha valami van is ami nem tetszett, majd ha egyszer látod, sok mindenbe bele lehet kötni, csak a kinézetébe nem. Erről ennyit. <#alien2>#alien2>
Érdekelne használt G940 ill. x52. Ha valakinek van, jelezze és megbeszéljük privátban.
Estefelé visszanézek jött-e ajánlat.
Utoljára szerkesztette: CaseyRatRyback, 2014.09.10. 01:07:11