91307
IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
#80520 Mennyire működik már? Mert ahogy nézem a megjelenés még odébb van. Én játszottam az összes Wing Commanderrel, Privateerrel meg a starlancerrel is :) Mondjuk wingekből szerintem az első kettő volt az igazi. De állítólag holnap megjelenik az Elite Dangerous. Az még érdekes lehet. -
#80519 Egyébként aki ismeri vagy játszotta a WING COMMANDERT és érez némi affinitást a Sci-Fi hez annak ajánlom StarCitizent Ahol már van Puma század is meg természetesen Phoenix Squadron is. Az Aréna Commandreben lehet multiban repülni, felismeri az X52 öt stb. -
#80518 Azért repkedhetnénk most töltődik lefele a Steam-ről 3000 ruppóért. -
VO101 tvr #80517 -
77pxdumbo #80516 Sajna mindenre igaz -
Szepy2884 #80515 "olyan életre ne számíts mint Il 2 ben,de még hasonlóra sem."
És ez igaz a Clod-ra is? -
#80514 Úgy emlékszem hogy az afrikás cuccot azt a TeamFusion csinálja, a ratát meg még az eredeti fejlesztők kezdték el, de az ment a levesbe szerintem miután átvette az egészet a 777. -
#80513 A CLOD-nak nem terveznek már folytatást? Valami afrikás folytatásról volt régebben szó. Korábban meg volt egy majdnem kész rata modell. Ezek mennek a levesbe? -
#80512 Csá Laca!
Csak időtöltést keresek amíg a StarCitizen be nem indul. Gondoltam most, hogy újra erőgépem van repkedek a CloD al egy keveset. Akkor láttam a Steam-en ezt a BoS dolgot, azért kérdeztem rá mert fölöslegesen nem feccölök zsetont semmibe. A kérdésemre kimerítő választ kaptam, köszönöm. És nem fogom megvenni.
Üdv: Drebil -
#80511 Drebilem.:) Vedd meg,mert mi bajod lehet.Nem rossz az csak szvsz (szar) ellenben egy csomó olyat ne fogsz tudni csinálni benne amiért ismerve téged repszimekkel játszol. max 50 fős szeró. CLOD 100+ . Beraknak 20 tankot már akad . CDLOD nem. Mondjuk szép ez igaz. Senki sem vitézkedik benne. Igaz már a Clod ban sem. Az a baj,hogy lekésted a vonatot,olyan életre ne számíts mint Il 2 ben,de még hasonlóra sem.
KB 10 ember aktív manapság,de azok is heliznek meg ilyesmiket csinálnak. Ergo ha magányosan akarsz hadakozni egy dog térképen,(mert még egy nyomorúlt online wart se lehet összehozni a BOS ban elenétben a CLOD al) akkor a te játékod:) -
owewewor #80510 "nem ugyan az a csapat készíti mint CofD-t? Mind a kettő Il-2 néven fut"
nem ugyan az a csapat, pont ez volt benne az átverés, sokan azt hitték hogy ugyanaz a játék lesz mint a régi il2, csak továbbfejlesztett, modern köntösben. Aztán kiadták a "világ legjobb szimulátorát" (BoS).
És így húzták le a jónépet.... -
#80509 Nem vettem magamra, mert nem vártam, nem vettem meg és nem is tervezem a megvásárlását.
Egy-két hetet mentem vele - szerintem fos.
Csupán a saját szavaiddal próbáltam felhívni a figyelmedet, hogy ha egy mód van rá, ne hülyézd le a totyikban lévő társaid.
Mert ugye szerinted aki megvásárolta mondjuk azért, mert hitte, hogy fasza lesz az vagy naiv, vagy fiatal vagy hülye.
Nos ezek szerint Tom vagy éppen sakkay, vagy aki megvette, az fiatal, naiv vagy hülye? (nekem ez jött le a mondandódból)
Én ezt elég erősen kétlem.
Szóval, kérlek legközelebb gondold meg mit mondasz illetve írsz.
Én ezzel lezártnak tekintem az ügyet. Ha reagálni szeretnél, azt pm-ben tedd.
-
#80508 Ez rad is vonatkozik.
Ket eset allhat fenn: Vagy magadra vetted mert beleestel abba a hibaba amit felvazoltam. Vagy csak siman ezen elvezkedsz hogy tamadsz. De ettol meg az igazsag, igazsag marad. Viszont en nem kivanok se ebben, se abban partner lenni -
#80507 Egy kicsit válogasd meg a szavaid, barátom. Ha megkérhetlek. -
lala42 #80506 Nyudogtan megveheted a BOS-t . Én is szoktam adakozni a hajléktalanok és az árvák javára. Az is kidobott pénz. -
#80505 Mikor mondtam hogy en elhittem es ezert vettem meg? "Faeket usd ki a fejedbol" -
#80504 CloD es BoS fejlesztoi nem ugyanazok. Sot CloD-ot mar hivatalosan regen nem fejlesztik. Magarahagytak, azza majdnem mert community meg reszelgeti. Sot nekik oszonhetoen er ma mar csak valamit. Mikor a CloD megjelent az is egy hulladek volt. BoS-t regi IL2 fejlesztok kezdtek el, de RoF-os gardaval, annak a motorjaval. Ez elvileg megjelent, bar szvsz meg mindig lehetne nyugodtan betanak vagy alfanak nevezni. Ezt elvileg meg fejlesztik, vannak igeretek hogy ez meg az lesz vele. Graf szep, fm nem tetszik sokaknak. Talan lesz meg belole valami...ha mas nem max ha megkapja community ebbol is ugy mint CloD-nal. DCS WWII lesz talan az igazi alternativa, de az eleve 44-tol jatszodik, es az meg kesz lesz ha kesz lesz. Ott nincsnek igeretek, es van hogy a belekerulo modul evekig marad beta statiumban. Mint ahogy a legtobb modul maig az. Legalabb nem igergetnek felelotlenul, igy nem lehet ezen trollkodni. Viszont DCS-nek is van boven hibaja..van amit Flanker korszak ota tologatnak maguk elott.....szoval nincs tokeletes. Bar van akinek a warthunder is bejon, jatszak online azt is sokan....minden nezopont kerdese. -
#80503 @Drebil: A CloD fejlődik, csak éppen nem a hivatalos csapat csinálja, hanem lelkes "amatőrök" ingyé.
A BoS-t azok csinálják, akik a RoF-ot (777) csak sokkal-sokkal szarabbul. Egy fosláda a szoftver és a vártündér babérjaira pályázik inkább, kevés sikerrel. ÉN jószívvel nem tudom ajánlani Neked megvételre. Egyelőre.
@Seaweed: Te melyik vagy a háromból?
a:) naiv
b:) fiatal
c:) hülye
Szabadon választhatsz magadnak kettőt.
-
#80502 Hu lehet most elárulom mennyire elhanyagoltam az események követését, de ezt nem ugyan az a csapat készíti mint CofD-t? Mind a kettő Il-2 néven fut. Bocs a tudatlanságomért azt hittem a kettő átjárható stb. Mert azt látom, hogy az utóbbi egy évben a CofD nem sokat fejlődött. -
#80501 Azert furcsa nekem ez a hozza allas egy olyan vilagban ahol a 300 ezres szaros iphone6-ert sorba allnak! Nah meg nem is mi vagyunk a celkozonseg....normalisabb helyeken ennyi penz egy kajalasra megy el...es lehet neki mar most is bejonne a BoS ahogy van.
Persze az teny hogy nem az lett belole aminek beharangoztak. De kerem aki elhitte, es azert varta mert azt igertek hogy a "vilag legjobb szimje lesz", az vagy naiv, vagy tul fiatal es tapasztalatlan, vagy szimplan hulye
Utoljára szerkesztette: Seaweed, 2014.12.14. 19:20:16 -
sakkay #80500 -
#80499 Így van! Nem pénzpazarlás, csupán kidobott pénz... :P
@Drebil: Várj addig, amíg 1000-1500 Ft-ért adják. Annyit megér simán. Többet nem. Kivéve akkor, ha direkt ki akarsz baszni magaddal! Akkor rohanj és vedd meg! :D -
sakkay #80498 Nekem mondjuk megvan..és az, hogy pénzpazarlás-e, azt akkor tudja megmondani, ha belövi magát a dcs és a régi il-2 skálán..nekem jelen állás szerint pénzkidobás volt, de még várok, hátha. -
messerharcos #80497 Szia! Szerintem ne vegyed meg, pénzpazarlás az alapján, amiket videókon láttam belőle. -
sakkay #80496 Egyenlőre játék-szimulátor státuszban van a BOS. Nagyon szép, de az fm terén vannak problémái és a tervezők' koncepciója sem egyértelmű. Az hogy hosszútávon mi lesz a sorsa, kérdéses. Ha inkább a DCS vonal jön be, pillanatnyilag nem ajánlanám-ha a régi il-2, akkor viszont igen. -
#80495 Sziasztok virtuális pilóták!
Most vettem új masinát szépen dorombol. megveszem a C of D -t arról érdeklődnék hogy a Sztalingrádosat is megvegyem é vagy azzal nem játszotok?
Üdv: Drebil -
lala42 #80494 Ment privi -
sakkay #80493 Melyik a mért kondíció? -
Lacusch69 #80492 Hát igen...
-
sakkay #80491 Köszi, hétvégén beszélek vele, aztán visszaszólok.
-
LV 426 #80490 Ez az:
http://ipon.hu/webshop/product/sapphire_11200_06_20g_hd7850_1gb_gddr5_oc_pcie/213435 -
LV 426 #80489 Szia!
Most szeretném cserélni a 7850-et valami "zöldre" a CLOD-ban tapasztalható csíkok miatt.
Hardveraprós árakból kiindulva 25-30 körülre gondoltam.
Skyrimm, Far Cry 3 1080p ben ultra bállításokon hibátlanul fut. -
#80488 Csak a gyári referencia hütöset felejtsd el ,mert az visit mint egy disznó
Utoljára szerkesztette: repvez, 2014.12.12. 17:17:51 -
sakkay #80487 Azt tudom, hogy pl. a gta-val játszik meg a skyrimmel. Azok menjenek jól. -
#80486 Nálam még most is arról megy a gépem Gigabyte 4850 1gb rammal. ha kellően jó CPU és ram(965BEx4, 8gbDDR3) társasága mellé kerül akkor némi kompromisszum árán a mostani játékok is mennek.
Nálam az ARMA3 és a DCS, Falcon 4 BMS megy róla , gigaz csak singlében meg nem sokat.DE 1650x1080-as felbontással. -
sakkay #80485 Ok, fiam akar valamit, de nagyon nem tudom mit-vele is beszélnem kell. -
Szepy2884 #80484 Boldogat Laca! -
Caterpillar #80483 Nem mai darab kártya...
Prohardver teszt
Igazából nem tudom, hogy egyáltalán neked megfelel e, de ha igen, utánanézek mennyiért megy manapság, abból -2k leveszünk és mindenki boldog.... -
sakkay #80482 Ok köszi utána nézek mi az. Mennyi lenne? -
#80481 Ja, és faszán működik a Tr. Thx