IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
feca1229 #80646 Szerintem is, nyisd vissza légyszives a DCS topikot! Légyszives! Már ne haragudj de amiket én olvastam abban nem volt semmi olyan durva ami ilyen mértékű büntetést érdemelne. Mármint amit eltudtam olvasni és nem került törlésre. Eddig soha nem volt semmi baj, és szerintem is úgy volt, hogy MM jött kötekedni! Tehát szerintem a büntetés mértéke nincs egyensúlyban az elkövetett cselekménnyel, már ha ezt elkövetett cselekménynek lehet venni, hogy jön valaki ide és elkezdi osztani az eszet, ahol szerintem ez a közösség a kölcsönös megbecsülésen, és közös érdeklődésen kovácsolódiott össze egy csapattá, és válaszoltak neki először finoman aztán kevésbbé finoman, de a határokat betartva! Ezért kérlek gondold át ezt a topik bezárást még egyszer, ha van rá lehetőséged, mert hiszen ha többször is beleolvastál eddig Leon által házigazdaként nyitott topikjaiban (mert több is van neki, hál' Istennek) én úgy gondolom, hogy egy nagyon jó közösség életébe pillanthattál be. Ezért kérlek fontold meg.