IL-2 Sturmovik, CloD, BoS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Még hogy nincs olyan még egy a világon.
Na most vagy vak ,vagy elfogult<#mf1>#mf1>
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Méghogy nem szebb, mint a fehér bizbasz....

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
A mester a Flaschner mikor meglátta kerekedett a szeme,állítólag nem tud róla,hogy lenne még egy ilyen az országban ,de a neten se található eladó ebből az ezüst erősítésűből.
Utoljára szerkesztette: Her Laca, 2014.09.09. 20:37:28
No meg Ő.Mondjuk ez a beretvák szent grálja mint megtudtam,de legalábbis valami olyasmi.
Az erősítés ezüst.Most van kis fazonigazításon.

Utoljára szerkesztette: Her Laca, 2014.09.09. 20:30:50
Ezek nem az enyémek,ennyire nem vagyok fanatikus😊 de gyönyörűek.
No meg van a Filarmónica,meg még egy meg ezer fajta ,a franciák a spanyolok ,olaszok is csináltak,sött magyar mesterek is.
Megnézed az Angol késeknek van egy sajátos stílusa,olyan bárd szerű a legtöbb.
Utoljára szerkesztette: Her Laca, 2014.09.09. 20:19:45
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Ha akarsz külön pengét csináltatni, tudok vszeg kovácsot és olyan anyagot is adni hozzá, ami nagyon ott van a szeren. A késkészítők is nem rég kezdték használni az anyagot, kereskedelemben nem is nagyon forgalmazzák. 1.4535
szerk. nagyjából 15-16 éve látogatom az sg-t, kimondani is sok :o
Utoljára szerkesztette: Amaymon, 2014.09.09. 19:12:28
A Béna.
A jelenlévők között megvan valakinek a DORA? Telepitési gondjaim támadtak és talán segíthet.
Nyelet én csináltam neki mert az meg volt halva.
Emmeg a reggeli beretválkozásom😊
Ezt is én csináltam.Mármint a nyelet .

Az hagyján, hogy LeonSilver rámsózott egy joy-t, amúgy nagyon helyesen, de hogy pengét akarjak venni egy IL2 topicban olvasottak hatására. Na ilyet még nem látott a világ.:-)
töltsd le a hsfx 7-et, az a tuti, és HD-s
na csoki
Szerintem meg senki figyelmét nem kerülte el.
Ha valaki tudja a választ, majd válaszol.
No, akkor bemásolom megint, mert szerintem csak elkerülhette a figyelmeteket. Íme:
Tudna valaki segíteni nekem abban, hogy az aktuálisan legfrissebb textúracsomagot az Il-2 1936-hoz hol találom? Gugliztam, a Mission2Today oldalán találtam egy high resolution texture pack-ot, de érzésem szerint ez nagyon régi. A lényeg, hogy szebben nézzen ki a táj, mint az eredeti 1946-ban. Legfrissebb patch fent van.
Köszi!
"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/
A kollega még nem tudja,hogy itt az off a megszokott😊 Főleg tőlem<#eplus2>#eplus2>
www.smart-bus.hu
Jelzem ez a legnagyobb félelem a BOS al kapcsolatban ,ezt Tommal tárgyaltuk ,hogy ez a játékmotor nem nagyon bírja a nagy terhelést.