IL-2 Sturmovik, CloD, BoS

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Her Laca

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

Her Laca
Nézd azt a spitet. Gyönyörűek a sérülések. Még a láng is. Én nem tudom Sakkay miről beszél<#awink>
Még hogy nincs olyan még egy a világon.
Na most vagy vak ,vagy elfogult<#mf1>

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

LeonSilver
Hát... azért ez a CloD még mindig ott van a szeren. Szerintem.

Méghogy nem szebb, mint a fehér bizbasz....

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

Her Laca
De tudod mi a bibi? Mostanában elterjedt azaz a háború után a rozsdamentes anyag használata a beretvák tekintetében. Jó is az ,viszont kibaxott nehéz élezni. plusz a régi szénacél jobban tartja az élét ahogy mondják. Szóval ami jó a késekhetz az nem biztos ,hogy jó a beretvához is. Na de majd körbejárom a kérdést.

Seaweed
A vege ugyis az lesz hogy kovacsoltatsz magadnak egy egyedi csak neked van ilyen penget!<#hawaii>
<#alien>

Her Laca
Na bakker ezt csak most olvastam. Majd egyszer lehet 😊 Igazság az,hogy én a régi pengék nagy rajongója vagyok,a mostani (ez nem az általad mutatott mesterről ) kések szerintem meg mások szerint is meg se közelítik a 60-100 éves pengéket.

Her Laca
Csak azok a lángnyelvek hiányoznak a fránya német gépek kipufogójából😊)

Seaweed
"A kiskesit!" micsoda pengek! <#vigyor2>
Mst találtam ezt a vidit, éppen olyan a tükröződés a filmen, mint a bosban. Nagyon jó minőségű, és színes!

Her Laca
A Wüsthof a sárga nyelű az ilyen volt. Egy doboz cigi áráért vettem.

A mester a Flaschner mikor meglátta kerekedett a szeme,állítólag nem tud róla,hogy lenne még egy ilyen az országban ,de a neten se található eladó ebből az ezüst erősítésűből.
Utoljára szerkesztette: Her Laca, 2014.09.09. 20:37:28

Her Laca
Ez a kedvencem

No meg Ő.Mondjuk ez a beretvák szent grálja mint megtudtam,de legalábbis valami olyasmi.
Az erősítés ezüst.Most van kis fazonigazításon.

Utoljára szerkesztette: Her Laca, 2014.09.09. 20:30:50

Her Laca
Van még szintén angol Wade & Butcher.
Ezek nem az enyémek,ennyire nem vagyok fanatikus😊 de gyönyörűek.
No meg van a Filarmónica,meg még egy meg ezer fajta ,a franciák a spanyolok ,olaszok is csináltak,sött magyar mesterek is.

Megnézed az Angol késeknek van egy sajátos stílusa,olyan bárd szerű a legtöbb.

Utoljára szerkesztette: Her Laca, 2014.09.09. 20:19:45

LeonSilver
Ja. Én is 2001-ben regeltem, de már jóóóval előtte olvasgattam az ezsgét

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

Willenbrock
Mindig tanul valamit az ember,a solingeni késekről már hallottam,sheffieldiekről nem 😊

Nekem igen, de a telepítés ment magától, nem nagyon kellett nekem mit csinálni.
Ő lenne a kovács, nyelet meg csinálnál kűből hozzá. 😊
Ausztenites krómacél, ezért rozsdásodik egy kicsit, de nem vészes.

Ha akarsz külön pengét csináltatni, tudok vszeg kovácsot és olyan anyagot is adni hozzá, ami nagyon ott van a szeren. A késkészítők is nem rég kezdték használni az anyagot, kereskedelemben nem is nagyon forgalmazzák. 1.4535
Seaweed
Detto <#vigyor3> Ez az accomnak orultem mikor ujra birtokba vehettem csak 2001-ben regisztraltam <#wink>
Ahányszor meghallgatom, annyiszor röhögöm szét magam ezeken az ökrökön.

Hát biztos ilyen is van. Habár sokan biztos a bos leendő kiadása miatt kerestek rá mostanában a fórumra.

Lehet elfelejtettek a bejelentkezésük, mint én mikor az email-es login-t bevezették. Inkább csináltam egy újat olyan 3 éve. Az előző accom akkor regisztráltam, amikor az sg-nek még supergamez volt a neve és az általuk üzemeltetett ftp-ről nagy üzembe ment a 0-days töltögetés. 😊

szerk. nagyjából 15-16 éve látogatom az sg-t, kimondani is sok :o
Utoljára szerkesztette: Amaymon, 2014.09.09. 19:12:28
Il2 ben én már 2008 óta nem vagyok aktív de napi szinten feljövök ide.

A Béna.

<#wink>

<#nevetes1>Na nem épen rád gondoltam Feca!

Seaweed
En is evekeig olvsgattam csak...ugye nem regen tertem vissza aktivkent 😄 (jah meg mert nem is emlekeztem jelszavamra, igy uzemeltetok segitettek ki)
én rendszeresen olvasgatok! ha meg nyűgöm van akkor kérdezek! :-)

<#alien>Azért nagyon kíváncsi lennék, hogy az itt rendszeresen élők' mellet, mennyi az olvasók száma. Mert sokan ide írnak úgy , hogy látszik képbe vannak, de nem láttam őket( a nevüket) előtte soha. Ez nem baj, sőt, csak tényleg elgondolkodtam, hogy mennyi lehet akik rendszeresen olvasgatnak itt.<#nevetes1>

Seaweed
Szivom is magamba a tudast mint a lelegzetet <#vigyor3>
Üdv!
A jelenlévők között megvan valakinek a DORA? Telepitési gondjaim támadtak és talán segíthet.

LeonSilver
<#eljen>

Her Laca
Na ez úgy van,hogy eleinte az alapanyag angol volt Sheffield ben volt a nagy borotva készítés hazája,és a németek is onnan vették az alapanyago de solingenben csinálták. Eleve solingenben minden sarkon van egy manufaktúra akik késeket és borotvákat csinálnak,persze a sok közt van egy két kiemelkedő,mint pl a Böker,vagy a Henckels/Zwilling (szerintem az a legjobb) ,de átlagban mind nagyon jó. Na a lényeg,hogy aztán a németek megtanúltak acélt gyártani😊)) mint tudjuk és jobbat csináltak mint az angelusok,ínnentől aztán német szénacélból készűltek a beretvák, vagy a háború után rozsdamentesbő,de pl ez a sasos is abból van , merrt iszonyat kemény de nem 100% mert azért fogja a rozsda,gondolom ezek a kezdeti szárnypróbálgatásaik. Na most mindent tudtok😊

Willenbrock
Igaz biztos exportra csinálták azért angol a felirat,már akkor is angol volt a nagy nemzetközi nyelv.

Willenbrock
Német borotvának angol felirata van? Amúgy jól néz ki,a nyelet hogy csináltad,miből?

Her Laca
Sőtt! 1902-1935. készültek ezek a beretvák. Még a pengét fell kell újíttatnom egy kicsit,de nem nagy munka,inkább egy élezés ami kell neki mert baxott kemény egy anyag és nekem nincs hozzá készségem.

Her Laca
Na figyu😊 Ez tetszeni fog😊) Német ,ha jól néztem utána II. VH-s
Nyelet én csináltam neki mert az meg volt halva.

Emmeg a reggeli beretválkozásom😊
Ezt is én csináltam.Mármint a nyelet .

Olyan szinten, hogy miattad úgy néz ki be fogok szerezni egy nem biztonsági borotvapengét. Pedig én gyűlölök borotválkozni. Erre ez meg megtszett.
Az hagyján, hogy LeonSilver rámsózott egy joy-t, amúgy nagyon helyesen, de hogy pengét akarjak venni egy IL2 topicban olvasottak hatására. Na ilyet még nem látott a világ.:-)
nem kell semmi dbw mod meg ilyenek
töltsd le a hsfx 7-et, az a tuti, és HD-s
na csoki
A DBW mod-hoz van egy ilyen csomag.

A sima 1946-hoz pedig a Tiger 33 kiegészítés használható.

LeonSilver

Szerintem meg senki figyelmét nem kerülte el.
Ha valaki tudja a választ, majd válaszol.

😄
No, akkor bemásolom megint, mert szerintem csak elkerülhette a figyelmeteket. Íme:

Tudna valaki segíteni nekem abban, hogy az aktuálisan legfrissebb textúracsomagot az Il-2 1936-hoz hol találom? Gugliztam, a Mission2Today oldalán találtam egy high resolution texture pack-ot, de érzésem szerint ez nagyon régi. A lényeg, hogy szebben nézzen ki a táj, mint az eredeti 1946-ban. Legfrissebb patch fent van.
Köszi!
Torzonborz
Köszi , akkor még várok vele. 😊

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

LeonSilver
😄

Her Laca
Titkos😊)) Leon. Sose tudod meg.
A kollega még nem tudja,hogy itt az off a megszokott😊 Főleg tőlem<#eplus2>

LeonSilver
És mi a kérdésed?

Gondoltam, ha ez a poszt befért ide, akkor talán az én kérdésem is.... 😉
Hát nemtom' Laca. Igaz akkor még 560 volt de amikor egyszer kétszer online voltam valami bombázásban, nagyon vége volt pár másodpercre..de akár mondhatnám a nagy kikötő fölött..jut eszembe ki is próbálom a mostanival. Igazam lesz..<#alien>

Kétlem! 😊) Próbáld ki... fixáld mondjuk 40-re, forgolódj, aztán nézd meg ugyanazt 60 fps mellett! 😉

www.smart-bus.hu

Her Laca
Ez marhaság😊 már meg ne haragudj😊 A clod az stabil mint a telefofülke ebben a tekintetben. Ne feledd én azért voltam warban 100 gép meg ami még a földön izeg mozog és stabil 60 fps.
Jelzem ez a legnagyobb félelem a BOS al kapcsolatban ,ezt Tommal tárgyaltuk ,hogy ez a játékmotor nem nagyon bírja a nagy terhelést.

LeonSilver
A hiba az ÖN készülékében leledzik....

Tényleg! Mi a helyzet????