IL-2 Sturmovik, CloD, BoS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Gondolom nincsen meg, és hosszas keresés után találtál egy x perces videóban egy rossz pillanatot-ügyes vagy.
Amúgy én ott nem láttam semmit, nagyon durvát amiért szemet lehetne forgatni.(4.58)
De ha valami van is ami nem tetszett, majd ha egyszer látod, sok mindenbe bele lehet kötni, csak a kinézetébe nem. Erről ennyit. <#alien2>#alien2>
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Érdekelne használt G940 ill. x52. Ha valakinek van, jelezze és megbeszéljük privátban.
Estefelé visszanézek jött-e ajánlat.
Utoljára szerkesztette: CaseyRatRyback, 2014.09.10. 01:07:11
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Még hogy nincs olyan még egy a világon.
Na most vagy vak ,vagy elfogult<#mf1>#mf1>
Méghogy nem szebb, mint a fehér bizbasz....

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
A mester a Flaschner mikor meglátta kerekedett a szeme,állítólag nem tud róla,hogy lenne még egy ilyen az országban ,de a neten se található eladó ebből az ezüst erősítésűből.
Utoljára szerkesztette: Her Laca, 2014.09.09. 20:37:28
No meg Ő.Mondjuk ez a beretvák szent grálja mint megtudtam,de legalábbis valami olyasmi.
Az erősítés ezüst.Most van kis fazonigazításon.

Utoljára szerkesztette: Her Laca, 2014.09.09. 20:30:50
Ezek nem az enyémek,ennyire nem vagyok fanatikus😊 de gyönyörűek.
No meg van a Filarmónica,meg még egy meg ezer fajta ,a franciák a spanyolok ,olaszok is csináltak,sött magyar mesterek is.
Megnézed az Angol késeknek van egy sajátos stílusa,olyan bárd szerű a legtöbb.
Utoljára szerkesztette: Her Laca, 2014.09.09. 20:19:45
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Ha akarsz külön pengét csináltatni, tudok vszeg kovácsot és olyan anyagot is adni hozzá, ami nagyon ott van a szeren. A késkészítők is nem rég kezdték használni az anyagot, kereskedelemben nem is nagyon forgalmazzák. 1.4535
szerk. nagyjából 15-16 éve látogatom az sg-t, kimondani is sok :o
Utoljára szerkesztette: Amaymon, 2014.09.09. 19:12:28
A Béna.
A jelenlévők között megvan valakinek a DORA? Telepitési gondjaim támadtak és talán segíthet.
Nyelet én csináltam neki mert az meg volt halva.
Emmeg a reggeli beretválkozásom😊
Ezt is én csináltam.Mármint a nyelet .

Az hagyján, hogy LeonSilver rámsózott egy joy-t, amúgy nagyon helyesen, de hogy pengét akarjak venni egy IL2 topicban olvasottak hatására. Na ilyet még nem látott a világ.:-)
töltsd le a hsfx 7-et, az a tuti, és HD-s
na csoki