IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
Ez mind szép és jó, de MM felhívta a figyelmünket, hogy furcsaságok vannak a topikban, végigolvastam két napi kommentett, majd kapott MM büntipontokat és töröltem a kényes kommenteket amiket ő írt, majd válaszoltatok neki... ebből az következett hogy én vagyok a fasz 
Arról nem tehetek, hogy egy modi társam is betévedt a topikba és a belátása szerint cselekedett ő is.. később mégis én jeleztem, hogy vegyen vissza 1-2 pontot..
majd erre válaszkánt ugyanúgy én lettem a fasz, Laca meg többszöri és többek általi figyelmeztetés után is ugyanúgy folytatta... de persze erről is én tehetek és én vagyok a fasz :DD
ui: írom mindezt úgy hogy már kb. a fél topikot végigbüntetgethettem volna azért amit személyesen nekem címeztetek..
én továbbra se hiszem, hogy tehetek arról hogy valakinek a saját szavaival válaszolok és ettől bedurciztok.
viszont remélem ez lehet az utolsó kommentem a témában, a folytatásról meg mostantól gondoskodjanak a módi társaim, az ő kezük úgyis gyorsabban eljár, úgy tűnik hogy a megbeszélés verzió nem jött be
Utoljára szerkesztette: SZABl, 2014.12.21. 19:20:44