IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • Szepy2884
    Nézd, én nem bántottalak téged és most sincs szándékomban, csak egyszerűen nem értem mire alapozod mindazt amit állítasz és az igazat megvallva azt sem értem igazán miről beszélsz?

"te is rakdd rendbe az agyad"

Ezzel szöveggel itt nem kezdünk mondatot. Még ha több éve ismerjük is itt egymást akkor sem. Szerintem ez többeknél is kiverte a biztosítékot, de hadjuk is a részleteket. Inkább teszek még egy kísérletet, hogy értelmezzem mit is akarsz mondani. Bár nem nekem intézted a hozzászólásaidat ezért engedd meg hogy idézzek párat.

"dogfightban folyamatos sebességfölényben van a p51"

Ezt senki sem vitatta. De miért is van folyamatos sebességfölényben? Ja, mert folyamatos magasság fölényben is volt. De miért is? Ja,mert folyton a bombázó kötelék felett haladt megannyi társával és csapatostul vette rá magát arra maréknyi Messerre, Fókára, ami szemből támadta bombázókat aztán nyomta a földig. Csak hogy ez nem dogfight hanem B&Z. Hogy a póni motor erősebb volt és gyorsabb szintén nem vitatott. Ezért született a németeknél az MW50 vészteljesítmény -a menekülésre.

"fordulni meg a sebességből lehet, egy kis kezdeti sebességfölényből ami alap, plussz combat flapsel, amit rutinból használtak, simán letolták a meszát meg a fókát fordulóharcban."

A sebesség az alapja mindennek de itt mégis mekkora sebességről beszélsz? Aki foglalkozott már repüléssel ismeri a mondókát: Kis sebesség halálos nagy sebesség hatásos. De a fordulóharcban a túl nagy sebesség sem éppen a hosszú élet titka. Megviseli a technikát és az embert is. Nem is csoda, hogy a fordulóharc nagy mértékben átalakult nem csak az első vh óta de már a második vh végefelé is. A sebesség növelésével a fordulókör sugara is nő. Nem biztos hogy ez minden esetben előny.

"adjak értelmező szótárat?"

És mi illemkódexet? Ez a stílus itt nem elfogadott.

"látszik nem értesz a légiharc technikákhoz :)"

Lényeg, hogy te igen. Ezért is olvassuk szívesen a hozzászólásaidat. Feltéve ha kulturáltan is sikerül majd.

"már hogy a fenébe ne lettek volna klasszikus dogfightok. tele van discovery channel, meg a youtube velük" "kézikönyvpilótáktól mindig kiégek."

Mi is a diszkóveri meg a jutúb pilótáktól

A többi mondatodat már nem elemezném. Pont ezért kerültek belinkelésre a gif-ek. Nincs értelme hozzá szólni ahhoz amihez nem érdemes.
    De ne okold magad emiatt! Nyílván bennünk van a hiba

De a hozzászólásaidból -lehet félre értelek- de nekem folyton az il2 compare görbéi lebegnek a lelki szemeim előtt. Azt meg itt már jópárszor kiveséztük, hogy semmi közük a valósághoz. Se a szakkönyvekhez, se a vissza emlékezésekhez, de még a discovery és youtube csatornákhoz sem

Ja és a nevem:

Senki. Idegesítő Senki